כתב נושא: יש עם "פלסטיני". הנה ההוכחות!!!  (נקרא 2460 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש עם "פלסטיני". הנה ההוכחות!!!
« ב- : דצמבר 05, 2013, 11:41:36 »
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461591,00.html

שימו לב לצילומים מהמאה ה 19 (בין 1800 ל 1900) המוכיחים באופן חד משמעי שהיה עם פלסטיני.
שימו לב לערי הענק - לנמלים, לשדות התעופה, לבנייה המשגשגת, למוסדות הרבים.
וכל זה לפני שהציונים בכלל הגיעו לפה.

אין ספק. יש עם פלסטיני. התמונות האלו הן הוכחה לכך.

מנותק נדב89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעניין: יש עם "פלסטיני". הנה ההוכחות!!!
« להגיב #1 ב- : דצמבר 05, 2013, 13:55:43 »
וליהודים אין הוכחות שהם חיו פה עוד לפני שהכושלאמא של מוחמד בכלל נולד?
ואני לא מאמין לאף מילה במה שרשום ב ynet
מה עם בית המקדש?
מערת המכפלה?
יש המון אתה יודע(אני מקווה)...
מתוך יש דין ויש דיין אריאל זילבר
יש דין ויש דיין הקשב חייל שוטר וכל מי שלאויב אדמת לאום מוסר ארץ ישראל כולה לא שלי ולא שלך קונה ארץ ושמיים בה הוא מתהדר

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : דצמבר 05, 2013, 19:41:09 »
לכן האורקים מנסים ככל האפשר לסלק ראיות לקיומו של בית המקדש ולהכחיש שאי פעם היה קיים, למרות שעובדת קיומו ידועה באופן היסטורי.
הם מנסים לייחס את עצמם למערת המכפלה, למרות שהם מיוחסים לבן השפחה של אברהם ואין להם קשר ליצחק ויעקב שקבורים שם ומהווים הוכחה ובעלות לשושלת שיורשת את אברהם.

אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 05, 2013, 20:04:00 »
איך הגעת למסקנה שזה מוכיח את קיום העם הפלסטיני? חסרים לי דגלי פלסטין ושאר סממני ריבונות פלסטינית בתמונות האלו, איפה רה''מ של פלסטין בתמונה הזאת? או נשיא פלסטין בתמונות האלו? ותראה לי מוסד אחד שרשום עליו 'מוסד לעם הפלסטיני'. ההוכחה היחידה בתמונות האלו זה שיש ערבים. כמו שכתב מרק טווין בכבודו ובעצמו: ...ארץ עזובה ושוממה, שבטים קטנים ונודדים...ומעט יהודים, ערבים ובדווים. מצחיק אותי שה'הוכחה' שלך מוכיחה בדיוק ההפך.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 05, 2013, 22:46:02 »
אחים שלי,
למי שלא הבין, הייתי ציני.
חוץ מירושלים, שם ניתן לראות צפיפות בנייה ותכולה גבוהים יחסית, וזה בגלל שהיא עיר מרכזית לכל בני הדתות.
בכל שאר המקומות ניתן לשים לב שאין כלום. לא עם, לא מדינה. כלום. הכל נטוש ושומם.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : דצמבר 05, 2013, 22:50:50 »
ברור שהיית ציני. הרי דיברת על ערי ענק, נמלים ושדות תעופה, כשאנחנו יודעים שעד העליות ממזרח אירופה במחצית השניה של המאה ה19 לספירת הצלבנים, הארץ הייתה שוממה, חול וביצות כמובן, ורק כמה כפרים ופלאחים שהיו מפוזרים סביב נקודות הישוב העתיקות מימות האבות - ירושלים, חברון, צפת, טבריה, שכם, יריחו באר שבע, יפו וכו'. אותן נקודות מרכזיות היו מאוכלסות בדלילות של עיירה קטנה, כך שכל האוכלוסיה בארץ ישראל באותם ימים לא הגיעה למאתיים אלף...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!