כתב נושא: לרון בן מיכאל,לא רק גברים דתיים מתגסיים למשטרה כדי לעשות פוזות  (נקרא 2943 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זו דתיה? סתם אחת עם כיסוי ראש. הדת שהיא מייחסת את עצמה אליה, אוסרת על נשים להתגייס לצבא ולמשטרה ולהתחמש בכלי נשק.
וכשהיא רודפת אחרי גנבים היא חייבת להרים את החצאית כדי שתוכל לרוץ מהר, אז עדיף כבר ללבוש מכנסיים.
משטרה וצבא זה לא לנקבות. בעיקר לא לדתיות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זו דתיה? סתם אחת עם כיסוי ראש. הדת שהיא מייחסת את עצמה אליה, אוסרת על נשים להתגייס לצבא ולמשטרה ולהתחמש בכלי נשק.
וכשהיא רודפת אחרי גנבים היא חייבת להרים את החצאית כדי שתוכל לרוץ מהר, אז עדיף כבר ללבוש מכנסיים.
משטרה וצבא זה לא לנקבות. בעיקר לא לדתיות.
העניין שנשים כאלה הורסות את הנשים הדתיות האמיתיות שבאמת רוצות לחיות בדרך היהדות אבל בכל זאת מתפתות "לצאת החוצה",כאשר הן רואות נשים כאלה הן מרגישות בטוחות בדרך העצמאית שלהן ורוצות להצליח "בדרך היהודית החדשה".
אחת כזאת מבחינתי הורסת יותר מכל פמיניסטית חילונית.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אשה דתיה אמיתית לא רואה כדוגמא נשים כאלה ולא חושבת שיש דרך יהודית חדשה. בשביל דתיה אמיתית יש את ארבע אמהות, אסתר המלכה וכו'
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!