היי חיים, מה שלומך? איך מזג האוויר בניו יורק?
שוב רואים כמה אתה מעוות ומסלף דברים של אחרים.
האם אני מצדיק את הטבח? האם אני חושב שהוא לא טבח? האם טענתי שלפני הכיבוש לא היו לערבים אינטרסים משלהם ופעולות אלימות משלהם?
בפירוש לא.
האם טענתי שאתה וחבריך משתמשים בכל אינפורמציה ומעוותים אותה כדי שתתאים להשקפת עולמכם הצרה, הפרנואידית והאולטרה פנאטית? כן.
האם אני משווה בין הקורבנות למרצחים? בפירוש לא. אני רק מנסה להציג תמונה קצת יותר מאוזנת ממך.
האם צורם לי שחוצפן כמוך משווה אותי לנאצי, קורא לי יהודון וקאפו ובוגד? כבר לא. ואני אסביר למה. הרטוריקה שלך ושל רון ושל חבריהם היא בדיוק הסיבה שלעולם תשארו בשולי השוליים. למה לי לקלקל לכם ולהטיף לכם? תמשיכו לקרוא לי נאצי יהודון קאפו (לי, ולכל מי שהוא לא חמשת חברי הפורום האחרים) - ותמשיכו להיות בדיוק מה שאתם. חבורה קיקיונית, שולית, ללא סיכוי אמיתי להשפיע על משהו.
ד"ש לתפוח הגדול! יופי של עיר!
בס''ד
אכן ההיגיון שלך מפונצ'ר !(''תקר'' -בעברית מודרנית שלכם) ה''חבורה העליזה'' (תרתי משמע) שהינך משתייך אלי'ה הינה מיעוט שבמיעוט ! וכפי שאמר אחד מהוגי הדעות הגדולים המכונה ''אריסטו'' -'' השקר מתקלף מהאמ-ת כקליפת השום ! '' -חבורה של 3% עפ''י הסקר של הבחירות האחרונות שעשתה חברת ''דחף'' !! --אתם מיעוט ששולט על רוב יהודי שרוצה בציביון יהודי אמוני ימני אמיתי ונמאס לו מהעובדה שצוררי-ישרא'ל מקרבו יש''ו שר''י שכמותכם סוחרים בדם יהודי הי''ד תמורת אינטרסים כלכליים ופיננסים , אתם חושבים שה''מעמד'' שלכם בין אומות העול-ם הוא המפתח לשליטה טריטוריאלית ! וזו הטעות האיומה שבה הינכם חיים! אומות העול-ם מתעבות קבוצה שכמותכם שסוחרים בדם אחיהם הי''ד, אלא שהן נוהגות איתכם בערמה כפי שעושה האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י -מהתלות בכם ושמות אתכם ללעג וקלס בעול-ם כולו!! --שימו על לב -כמה פעמים שוחררו עד ידכם מאות אסירים אוייבים ערבים מוסלמים נאצים יש''ו שר''י עם דם יהודי הי''ד על הידים תמורת שחרורו של היהודי היקר גלעד שליט (ה' יצילהו)! ואתם ממשיכים עם מדיניות של ''דיפלומאטי'ה'' עם ארגוני טרור שהמרגלים שלהם יושבים לכם בתוך הפרלמנט המכונה ''הכנסת'' ובוועדות הסגורות שלכם ומהתלים בכם שוב ושוב !! ואתם ממשיכים ''לתת את הלחי השני'ה'' - העול-ם לא אוהב סאדיזם ! אבל יותר מכל הוא שונא מאזוכיזם! ולכן אתם נמצאים במצב הרבה יותר גרוע מהאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י ב''סקרים העולמיים '' !! כך אתם ממשיכים ומשלמים בדם אחינו השפוך הי''ד שעה שעה כאשר אתם דורכים על גוויותיהם של אחינו הי''ד !! והמצב ממשיך כפי שמתאר היהודון הכופר שפינוזה יש''ו שר''י את התופעה שנקראת ''תגובת שרשרת '' שזו למעשה כמו ''לולאת תיכנות אינסופית החוזרת על עצמה '' -'' כחתול הרודף אחר זנבו '' -הפיתרון היחיד ל''לוללאה אינסופית שכזו'' יכול להיות בשני דרכים והן:
1) למחוק את הלולאה הזו כליל -והנמשל הוא למחוק אתכם מהמפה ולהקים שלטון עם ציביון יהודי אמיתי שיתמודד עם אומות-העול-ם בצורה שלא מתפשרת על דם יהודי הי''ד בשום מחיר !! ותבהיר לאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י שהמחיר על דם יהודי כבד מנשוא ואין שום ''פשרות'' על דם יהודי הי''ד אלא בשפיכת דם האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י כמי שפכים!!-הדבר הזה יגרור ''יחס של כבוד'' מצד האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י -ואז יפסיקו להתל בשלטון שמייצג את היישוב היהודי בגלות המר והנמהר הזה!
2) ליצור נקודת מעבר בתוך הלולאה האינסופית הזו, ובכך לאפשר לה להגיע לקצה מסויים ובכך להפכה ללולאה סופית- והנמשל הוא להפיץ את האמ-ת אודות פרצופכם הבוגדני האמיתי עוד מלפני שיסדתם את מה שמתקרא ''מדינה'' ,ואז יוכלו המסכנים הכבולים בבועה התקשורתית של שטיפות-המוח שיסדתם ,להביט על פרצופכם האמיתי מחוץ לאותה בועה - הדבר הזה יגרום להיעלמותכם המיידית בתוך החברה וביטול הישות המזוייפת שלכם ממש כפי שקרה לצורר הנאצי יש''ו שר''י !!-והתוצאה תהי'ה אותה תוצאה של סעיף 1 רק עם פחות ''נפגעים'' וזה מה שעדיף בבעיף הנוכחי!
אשר לנו -אנו יהודים אמיתיים ועל הנס שלנו עומדת תורתנו הקדושה שנאמר ''כי היא חכמתכם לעיני הגויים...'' ! - אנו חושפים את האמ-ת אודותיכם בכל מקום ואתר -ובכלל זה גם בפורום המרתק שלנו כאן ! בוגדים וסוכני מדינות המערב וארה''ב שמוכרים את דם אחיהם תמורת כסף ומעמד של כבו'ד אינם רצויים בקרבנו וזה בלשון נקי'ה ! המודל לחיקוי הנערץ שלכם -מי שמיניתם להיות ראש עיריית ירושלים מס' רב של ''קדנציות'' ולא זו בלבד אלא שהי'ה איש סודו של דוד גרין (בן-גוריון) יש''ו שר''י -מוכר ילדי ישרא'ל !! רק לאחר שהתפגר -פרסם השלטון הבריטי שהוא יש''ו שר''י הי'ה מרגל בריטי עד יום מותו וכינו יו המחתרתי הי'ה ''THE SCORPION'' דהיינו ''העקרב'' !! ואכן הארס שהטיל הוא ועוד רבים שכמותו שעדיין מסתובבים ביננו הוא מסוכן מאד וגובה מחיר דמים כבד! ראו הקישור הבא !
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-127339-00.html וב-כן המרגל הצורר היהודון טדי קולק ימח שמו וזכרו -שם רשעים ירקב ! ונבלתו דיראון לכל בשר !! הוא המודל שלכם !ידיו מגואלות בדם אחינו השפוך הי''ד ! על שמו בניתם ''אצטדיון'' והוא ייצג את שלטונכם על עיר הקודש תובב''א במשך כמה עשורים ר''ל !!
מעניין מה יפורסם אודות שאר מנהיגיכם המרגלים -לאחר התפגרותם? במהרה אכי''ר ! ומה ההבדל בין הדגם הנ''ל לצורר הנאצי יש''ו שר''י ? ההבדל הוא שהצורר הנאצי יש''ו שר''י עשה את מעלליו בריש גלי וזה יש''ו שר''י עשה זאת במחתרת
אלא ששניהם שפכו דם אחינו הי''ד כמים

- ארור שמם וזכרם לדראון עולם!!
גם בוגדנותכם ושיתוף-הפעולה הסמוי שלכם עם האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י לאורך כל השנים -והפקרתכם את דם אחיכם הי''ד ייחשפו בע''ה וישועתו במהרה !! אתם תוצבו על עמוד הקלון לשיפוט עם קודש ! ותיזכרו לדיראון עולם!
הגולה בארץ