כתב נושא: יהודי שמתנהג כמו ערבי - אנא, תנו דעתכם  (נקרא 4758 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=995142

מגנה בכל תוקף. פשוט איבד צלם אנוש.
לא מגיע לסתם ערבים לחטוף כאלו מכות.

אבל זה יותר מזה - נוצר חילול ה' גדול מאד בעולם שרואים דבר כזה.
וזה סתם מגביר שנאה של ערבים כלפינו, וגורם לפיגועים נגד יהודים.
הוא לא פגע רק בעצמו ובערבים, הוא פגע גם בכל עם ישראל.

ובבקשה בלי אמירות כמו :
"יש מליארד מוסלמים שרוצים לעשות שואה ליהודים ואתה בסך הכל מגנה יהודי שנתן קצת מכות לערבים?!?"

חשוב לזכור שאנחנו עם סגולה, ולא צריכים להתנהג כמו חיות אדם.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: יהודי שמתנהג כמו ערבי - אנא, תנו דעתכם
« להגיב #1 ב- : יולי 31, 2013, 00:22:51 »
בס''ד

הערבים הנאצים רוצים להשמיד אותנו. הם שונאים ומקנאים בנו. אם יש יוצאים מן הכלל, זה מיעוט קטן ביותר אצלם. אתה תמיד מגן על הערבים.

"המרחם על אכזרים סופו שהוא מתאכזר לרחמנים".
« עריכה אחרונה: יולי 31, 2013, 00:45:30 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #2 ב- : יולי 31, 2013, 00:55:01 »
אני דוקא חושב שעכשיו זה עשוי להרתיע ערבים שיראו שיש יהודים שהם לא יהודונים פחדנים הומואים אלא פסיכים סדיסטיים שמתאכזרים לשוניאהם.העולם שונא וישנא אותך בין כך ובין כך.ובכלל מה אכפת לי מה העולם חושב? שילכו יחפשו מי...אנחנו במלחמה עם הערבים וביהדות אין מושג של רחמים כשלא צריך ואל תגיד לי שאלו חפים מפשע כי הם לא הם בטח מוסלמים שזה אומר שהם רואים בנו קופים וחזירים.והם מיצגים אומה נאצית שמתאכזרת לעם היהודי כבר מעל 100 שנים.אתה חושב שזה מזיז לי אם כמה ערבושים אכלו מכות? פחח מצידי לא הייתי מגנה אם היו עושים לכולם מה שהנאצים ימח שמם עשו לנו כולל כולם ילדים ותינוקות.לי אישית אין טיפת רחמים על הערבים שבארץ ישראל כי הם אויב.אין לי שום בעיה לתקוע לילד ערבי כדור בין העיניים אם צריך.זה מה שקורה שמושפעים מדעות מערביות אז חושבים שהחיוב לשנוא את האויב זה אכזרי ח״ו.הקב״ה יודע יותר טוב מאיתנו מה טוב ומה לא וכעת זה מצב מלחמה ובמלחמה אין רחמים על האויב ולא עושים הבחנה כמו שתרבות המערב מטיפה לעשות.הם ייצגו באותו רגע מבחינתו את הנאצים שמתאכזרים לעמו ועל כן אני לא מגנה אותו.כמובן שהתקשורת בוחרת להבליט מקרים בודדים מאין אלו שיהודים נוקמים קצת ומאידך יש המון מקרים הפוכים שהנאצים בתקשורת בכלל משכיחים ומעלימים לכם אותם מהתודעה.אני האחרון שאגנה קצת נקמה בגויים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : יולי 31, 2013, 17:23:44 »
לצערי זה לא מרתיע את הפורעים האמיתיים (האורקים), אלא רק את היהודים.
רוב המקרים של פרעות, פוגרומים, מעשי לינצ', סקילת אבנים, השלכת בקבוקי תבערה, הכאות ואפילו דקירות ויריות, עוברים די בשקט. מקסימום: כוחות הבטחון סרקו את האזור. זה הכל.
עכשיו קיבלתי בפייסבוק ידיעה על בית כנסת שהוצת. עשרה ספרי תורה נשרפו. רציתי לקרוע קריעה, אבל לא לבשתי חולצה באותו רגע.
נראה לך שיהיה על זה רעש כמו הרעש שעשו על אותו אורק שקיבל מכות בכיכר ציון בגלל שהטריד את העוברים והשבים (ובעיקר את העוברות והשבות)? נראה שלא.
וזו, על רגל אחת, הסיבה למה אין הרתעה לערבים, אבל יש הרתעה ליהודים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק סוף העולם ימינה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • יש רק אמת אחת והיא הימין האמיתי!
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 04, 2013, 22:10:32 »
אני דוקא חושב שעכשיו זה עשוי להרתיע ערבים שיראו שיש יהודים שהם לא יהודונים פחדנים הומואים אלא פסיכים סדיסטיים שמתאכזרים לשוניאהם.העולם שונא וישנא אותך בין כך ובין כך.ובכלל מה אכפת לי מה העולם חושב? שילכו יחפשו מי...אנחנו במלחמה עם הערבים וביהדות אין מושג של רחמים כשלא צריך ואל תגיד לי שאלו חפים מפשע כי הם לא הם בטח מוסלמים שזה אומר שהם רואים בנו קופים וחזירים.והם מיצגים אומה נאצית שמתאכזרת לעם היהודי כבר מעל 100 שנים.אתה חושב שזה מזיז לי אם כמה ערבושים אכלו מכות? פחח מצידי לא הייתי מגנה אם היו עושים לכולם מה שהנאצים ימח שמם עשו לנו כולל כולם ילדים ותינוקות.לי אישית אין טיפת רחמים על הערבים שבארץ ישראל כי הם אויב.אין לי שום בעיה לתקוע לילד ערבי כדור בין העיניים אם צריך.זה מה שקורה שמושפעים מדעות מערביות אז חושבים שהחיוב לשנוא את האויב זה אכזרי ח״ו.הקב״ה יודע יותר טוב מאיתנו מה טוב ומה לא וכעת זה מצב מלחמה ובמלחמה אין רחמים על האויב ולא עושים הבחנה כמו שתרבות המערב מטיפה לעשות.הם ייצגו באותו רגע מבחינתו את הנאצים שמתאכזרים לעמו ועל כן אני לא מגנה אותו.כמובן שהתקשורת בוחרת להבליט מקרים בודדים מאין אלו שיהודים נוקמים קצת ומאידך יש המון מקרים הפוכים שהנאצים בתקשורת בכלל משכיחים ומעלימים לכם אותם מהתודעה.אני האחרון שאגנה קצת נקמה בגויים.

הוצאת לי את כל המילים מהפה פשוטו כמשמעו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 14, 2013, 22:05:22 »
הוצאת לי את כל המילים מהפה פשוטו כמשמעו.
אני האחרון שאגנה.

מנותק hateleftforever

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 27, 2013, 03:01:12 »
אני דווקא חושב שעכשיו זה עשוי להרתיע ערבים שיראו שיש יהודים שהם לא יהודונים פחדנים הומואים אלא פסיכים סדיסטיים שמתאכזרים לשוניאהם. העולם שונא וישנא אותך בין כך ובין כך. ובכלל מה אכפת לי מה העולם חושב? שילכו יחפשו מי...אנחנו במלחמה עם הערבים וביהדות אין מושג של רחמים כשלא צריך ואל תגיד לי שאלו חפים מפשע כי הם לא הם בטח מוסלמים שזה אומר שהם רואים בנו קופים וחזירים. והם מיצגים אומה נאצית שמתאכזרת לעם היהודי כבר מעל 100 שנים. אתה חושב שזה מזיז לי אם כמה ערבושים אכלו מכות? פחח מצידי לא הייתי מגנה אם היו עושים לכולם מה שהנאצים ימח שמם עשו לנו כולל כולם ילדים ותינוקות. לי אישית אין טיפת רחמים על הערבים שבארץ ישראל כי הם אויב. אין לי שום בעיה לתקוע לילד ערבי כדור בין העיניים אם צריך.זה מה שקורה שמושפעים מדעות מערביות אז חושבים שהחיוב לשנוא את האויב זה אכזרי ח״ו. הקב״ה יודע יותר טוב מאיתנו מה טוב ומה לא וכעת זה מצב מלחמה ובמלחמה אין רחמים על האויב ולא עושים הבחנה כמו שתרבות המערב מטיפה לעשות. הם ייצגו באותו רגע מבחינתו את הנאצים שמתאכזרים לעמו ועל כן אני לא מגנה אותו. כמובן שהתקשורת בוחרת להבליט מקרים בודדים מאין אלו שיהודים נוקמים קצת ומאידך יש המון מקרים הפוכים שהנאצים בתקשורת בכלל משכיחים ומעלימים לכם אותם מהתודעה. אני האחרון שאגנה קצת נקמה בגויים.

הוצאת גם לי את המילים מהפה. אתה צודק. צריך לדבר עם הערבים בשפה שהם מבינים. השפה שהערבים מבינים זו שפה של כוח ופחד אז צריך לדבר איתם בשפה הזו.

מנותק דודו89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 27, 2013, 08:08:25 »
"הימני", נדמה לי שצריך לשנות את השם שלך ל"הימני המזויף"

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 27, 2013, 18:57:13 »
הימני.אני לא רוצה חלילה לפגוע בך אבל בגלל התנהגות עומואית כזו שאתה מטיף לה הערבים הנאצים מרימים את האף.לצערי ואני אומר זאת בדאבון לב גדול יש המון ״דתיים״ ו״חרדים״ שמתנהגים כמו אורי אבנרי יש״ו.קרי מגנים את היהודים אלא עומואים כמותם ומלקקים את הצ׳יז בין הרגליים לכל שונא ישראל זב חוטם בין אם מדובר בשמאלן נחות או איזה ערבוש טמא שאכל קצת מכות מיהודים גברים(להבדיל מאותם עומואים באיצטלה של דתיים וחרדים).שימו לב שזהו דפוס התנהגות קבוע אצל לא מעט דתיים מזויפים שכאלו לגנות את היהודים הטובים ולהחניף לרשעים הארורים.ועל זה בדיוק נאמר בשיר של מרגול ״רק שמור אותי ״מאוהבי״ ומשונאי אשמר בעצמי״ :laugh: אתם צריכי להבין חברס שהאסונות באים עלינו בגלל אותם עומואים שמטיפים לרכרוכיות ואפסיות ולא מהערבים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 27, 2013, 21:32:12 »
מי שטוען שזו לא התנהגות יהודית, אשאל אותו מי קובע מה זו התנהגות יהודית? האם החילונים השמאלנים יפי הנפש שהולכים בחוקות הגויים קובעים שהתנהגות יהודית זה להיות יפה נפש כמו מוסר הנוצרים?
או שמא התנהגות יהודית זה מה שעשו משה ויהושע, שמשון ודוד, מרדכי היהודי והמכבים???
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 27, 2013, 22:41:56 »
מי שטוען שזו לא התנהגות יהודית, אשאל אותו מי קובע מה זו התנהגות יהודית? האם החילונים השמאלנים יפי הנפש שהולכים בחוקות הגויים קובעים שהתנהגות יהודית זה להיות יפה נפש כמו מוסר הנוצרים?
או שמא התנהגות יהודית זה מה שעשו משה ויהושע, שמשון ודוד, מרדכי היהודי והמכבים???
אז אם הם באמת דתיים וחרדים איך הם טוענים ש "יהודי לא מתנהג ככה"? הם לא שמעו על דוד המלך ע"ה? יש גם "רבנים" שטוענים זאת כך שזה בכלל דור עלוב חיים... :'(

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 27, 2013, 23:56:46 »
יותר מדי שנים כשהמגף של איוואן יושב על הצוואר, קיבע בראש שלהם את דמות היהודי שמלקק לכולם גם כשהורסים אותו.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 28, 2013, 00:32:00 »
הימני אתה שוכח דבר אחד חשוב,כל הסרטונים האלה הם ערוכים,כך שאתה רואה בדיוק מה שהשמאלנים רוצים שתראה.

את האמת כולה אתה לא רואה,אז... שלא יעבדו עלייך  :old_afro:
אני לא אלוהים אני חלק ממנו