כתב נושא: צה"ל יודע לתקוף יהודים אבל כשמדובר בערבים הם בורחים כמו אפסים  (נקרא 4180 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כוח מג"ב שנכנס לגנין לא אשם בכך שהם נסוגו אלא האשמה מוטלת על מקבלי ההחלטות אני בטוח שהחברה ממג"ב היו מטפלים טוב טוב בהמון המשתולל
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני מניח שהביקורת היא לא על אותם חיילים ספציפיים שאולי בהנתן אור ירוק היו עומדים במקום ומלמדים לקח את האורקים החצופים. הביקורת היא כלפי המדיניות שמנהיגות הרשויות: אגרוף ברזל ליהודים, רפיסות תבוסתנית לאורקים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק צוביצביקה

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ב 2005, כשהייתי חייל בדרום הר חברון, אני זוכר שאנו כבר אז היינו דיי כפופים לחוקים נלעגים שהגנו על ערבים, אבל המג"בניקים עדיין צפצפו על החוק, כמו שצריך.
אני זוכר שהערבים של אחד הכפרים גנבו 100 מ' מגדר ההפרדה שהייתה טרייה באותו אזור, המג"בניקים הוציאו את הערבים מהכפר הסמוך לגדר, שהיה כפר קטן יחסית והעמידו את הגברים בח'.
הם שאלו את הערבים בדרך הטובה ביותר מי גנב את הגדר, פשוט ולעניין, שאלה, אין תשובה, קת לברך. שוב שאלה, אין תשובה, קת לברך השנייה.
אחרי שהם שברו לערבי אחד את הרגל, כולם החלו לזמר כמו מקהלת כנסיה אפרו-אמריקאית.
ככה מתנהלים מול מחבלים, רק ככה. מזלנו הוא שאז עוד לא היה פייסבוק שמייסבוק וכל הדרעק הזה, התקשורת לא הייתה כ"כ חטטנית אז כמו היום, לכן המקרה עבר ללא אזכור בתקשורת.
כיום, אין סיכוי שאפילו מג"ב היו מעזים לעשות זאת, הממשלה מנוונת את כל מנגנוני הביטחון באשר הם.

אה כן ואגב, עוד אז הערבים היו צוחקים עלינו ומנסים בכוח להתגרות, אנחנו כמובן לא רצינו לשבת בכלא, לכן החלטנו לא להגיב ולקרוא למג"ב במקום, ברגע שהגיעו מג"ב, הערבים היו בורחים למחילות שלהם כמו עכברים מפוחדים ולא מעזים לצאת במשך כמה שעות טובות.

במבט לאחור, אני חושב שכבר אז, עוד לפני הבריחה עם הזנב בין הרגליים, היה אפשר להבין שאלא אם כן מדובר במג"ב, עדיף לא להתגייס וללכת לתרום במקומות אחרים, כמו למשל עם הח'ברה מהנוער של יו"ש.

מנותק נדב89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
"במבט לאחור, אני חושב שכבר אז, עוד לפני הבריחה עם הזנב בין הרגליים, היה אפשר להבין שאלא אם כן מדובר במג"ב, עדיף לא להתגייס וללכת לתרום במקומות אחרים, כמו למשל עם הח'ברה מהנוער של יו"ש."

כן באמת עיצה טובה לעזור לנוער ביו"ש אבל יש בעיה אחת גדולה פה
הם לא נלחמים רק נגד הנאצים המוסלמים גם נגד צה"ל וזה עבירה על החוק
מתוך יש דין ויש דיין אריאל זילבר
יש דין ויש דיין הקשב חייל שוטר וכל מי שלאויב אדמת לאום מוסר ארץ ישראל כולה לא שלי ולא שלך קונה ארץ ושמיים בה הוא מתהדר

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
"במבט לאחור, אני חושב שכבר אז, עוד לפני הבריחה עם הזנב בין הרגליים, היה אפשר להבין שאלא אם כן מדובר במג"ב, עדיף לא להתגייס וללכת לתרום במקומות אחרים, כמו למשל עם הח'ברה מהנוער של יו"ש."

כן באמת עיצה טובה לעזור לנוער ביו"ש אבל יש בעיה אחת גדולה פה
הם לא נלחמים רק נגד הנאצים המוסלמים גם נגד צה"ל וזה עבירה על החוק
אם צה"ל היה נלחם למען העם ולא נגד העם לא הייתה שום סיבה להלחם בו.
מה ציפית? שיבואו לגרש אותם מהבתים שלהם והם יעמדו דום ויגידו "אמן"?

מה אתה היית עושה אם היו באים לזרוק אותך החוצה מביתך?
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק נדב89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אם צה"ל היה נלחם למען העם ולא נגד העם לא הייתה שום סיבה להלחם בו.
מה ציפית? שיבואו לגרש אותם מהבתים שלהם והם יעמדו דום ויגידו "אמן"?

מה אתה היית עושה אם היו באים לזרוק אותך החוצה מביתך?

בוודאי שנלחם בחזרה
אני רק אמרתי שזה רעיון טוב לעזור להם להיאבק על האדמה היקרה שלנו
אבל ברגע שכוחות הביטחון נמצאים שם אז זה מוציא אותי מהתמונה (כבר אי אפשר לדעת למה הממשלה מסוגלת)
יש דין ויש דיין הקשב חייל שוטר וכל מי שלאויב אדמת לאום מוסר ארץ ישראל כולה לא שלי ולא שלך קונה ארץ ושמיים בה הוא מתהדר

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צבויצביקה גבר הערבים היום כבר לא סופרים לא יס״מ לא מג״ב..הם יודעים שהם כבולים מלהגיב ולכן הם נועזים.רק אני לא מבין מדוע המוני חיילים לא עושים יד אחת ומצפצפים על החוקים שמסכנים חיילים יהודים ועושים מה שצריך לעשות? מה הבעיה לרסק גם לשמאלני/ת את הפרצוף והמצלמות על הדרך? הם הגורם לכך שסירסו את כוחות הבטחון בגלל המצלמות של בצלם נשות ווטש וכל שאר הקאפו העמלקי.אני אישית במידה והייתי במצב כזה לא הייתי דופק חשבון לשום מצלמה ולשום חוק בשר ודם ומתחיל להיכנס באמ אמא של הערבים והשמאלנים כמו שברוסיה היו עושים לשמאלנים שהיו באים להגן על צ׳צנים בלי פוליטיקלי קורקט ואו״ם שמו״ם לרסק עצמות ולקבור באדמה אם צריך.הבעיה שאנשים מפחדים מבשר ודם ולא מהקב״ה בזה זה נעוץ.גוי שמרים יד על יהודי חייב מיתה נאמר בגמרא.ויהודון מתבולל שהפך לשונא ישראל היה נשחט אם מתתיהו הכהן זצוק״ל היה חי היום כמו שמתתיהו עצמו שחט את היהודון שרצה להקריב חזיר לזאוס.יהודי שהפך לבוגד יותר גרוע מכל אויב ערבי נאצי באשר הוא.מסכימים איתי שאנו מלקקים להם ולא מפחדים מהקב״ב אלא פועלים משיקול של ליקוק לפריץ ויהודונות? הכוונה לחיילים שבשטח ולעם שהולך שולל אחרי מנהיגיו הכושלים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק נדב89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בהחלט כל מילה שלך בסלע
גם אני עדיין לא מבין איך החיילים לא מסרבים פקודה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני בכלל חושב שצריך להיות נוהל רשמי שאסור לצלם במקומות כאלה. במקרים כאלה, הנוהל הרשמי אמור להיות שבירת מצלמות כפעולה ראשונה. לאחר מכן שבירת צלמים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!