כתב נושא: יורם שפטל נכנס בגלי אש״ף(צה״ל) חובה להאזין!  (נקרא 2837 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
יישר כח.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מצויין ואם תאזין טוב טוב בפתיחה שפטל שאתה מעריץ מגן על נתניהו,על צה"ל ומבצע חומת מגן,כלומר זה לא רק אני אלא שפטל איש הימין הקיצוני ושים לב שהוא מקפיד לתקוף את השמאל ולא כמו כאן בפורום שתוקפים את אלדד,בן ארי יותר משתוקפים את אופנהיימר ותוקפים את צה"ל בהרבה יותר משתוקפים את האויב.מבחינת מנהלים כאן צה"ל ונתניהו,אלדד ובן ארי הם הם האויב,הם מתחרים כביכול.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
שכחת פרט קטן אחי,להבדיל מאלדד ובנט הוא לא מלקק לשמאל ומנסה למצוא חן בעיניהם אלא ההפך מטיח בהם בפריים טיים את האמת שכולם מנסים לטייח ולהשתיק.הוא לא פוליטיקלי קורקט כמו אריה אלדד ובנט.ואנשים כאלו אני אוהב ומעריך שמחרבנים על שונאינו מבית ומחוץ שלא מעניין אותם מה הם יגידו ומה תהיה תגובת העולם.מעטים הם כאלו כמו שפטל רק חיים ונועם פדרמן.אם שפטל היה רץ הייתי בוחר בו.חבל שהוא לא נכנס עם בן ארי בעוצמה לישראל נראה שאז הם יכלו לקבל הרבה מנדטים.גם דודו אלהרר כמו שפטל לא משחק את הפוליטיקלי קורקט.לכן סתמו לו את הפה בגלי אש״ף.אהרון פאפו זכור לי שהוא גם אחד כזה וכמדומני ששמעתי שערוץ7 הממלכתים סגרו לו גם את המיקרופון בכדי לא להכעיס את הערב רב.בדיוק כמו בנט ואלדד שאומנם כונתיהם טובות אך אין להם האומץ וגבורה לצאת כנגדם ולא לשחק את בחוקים שלהם ולהיות אלו ששוחים נגד הזרם דוגמת שפטל.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נכון אתה צודק,המדיום של רדיו שונה מהכנסת שם יש חוקים ותקנות.גם זהבי לא מתנהג כמו יחימוביץ וראש לימבו לא מתנהג כמו מיט רומני.
לדבר זה קל.בכנסת מחוקקים,הרב כהנא לא הצליח להעביר אף חוק אחד בגלל הרטוריקה הקיצונית ולכן צבר פופולריות אבל לא הצליח מבחינה מעשית לגרש ערבי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מהכנסת לא תבוא הישועה.אני בעד הכנסת רק בכדי שישמיעו משם בריש גלי אץ האמת לעם.נראה לך שהערב רב יסכים לקדם חוקים נגד ערבים נאצים? צא מהסרט.הם בחיים לא יתנו למישהו כזה לקדם חקיקה וגם אם כן זה פארסה כי חוקים יש המון רק שלא מיישמים אותם כי לא רוצים להכעיס את הקופיפו מהבית הלבן ואת שאר האנטישמים בארץ ובעולם.כך שהציפייה שאם יהיו אנשים ניצים בכנסת יבוא שינוי זה אשליה אחת גדולה.צריכים אותם שם רק כדי שיאמרו משם מעל הבמה לעם את האמת שמסתירים ממנו ותו לא.אין לי אשלייה שיתנו להם לשנות משהו אולי רק על הנייר אבל בתכלס בפועל זה לא שווה כי כאמור חוקים יש הרבה במדינה כגון עונש מוות למי שפועל למסור שטחי ארץ ישראל לאויב דוגמת יוסי ביילין ושמעון פרסקי.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אם תוותר על הכנסת יתירו שם נישואי הומואים שזה מנוגד להלכה,וזאת דוגמא.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הבית של המחבלים גלי אש״ף.