כתב נושא: יצא לי לדבר עם נהג מונית שהשתתף במלחמת יום כיפור  (נקרא 3359 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הוא נלחם ברמת הגולן כחייל גולני נגד הצבא הסורי.הצבא הסורי היה עדיף לא רק בכוח אדם,אלא בנשק,הקלצניקוב הטווח שלו גדול משל העוזי,האר פי גי חדר את שיריון הטנקים,צה"ל השתמש בנשק שלל סורי.
אנשים לקו בהלם קרב,הסורים היו קרובים לנצח.
פשוט כאן ששים אלי קרב למלחמה עם מצרים או סוריה ורואים במי שמבצע תג מחיר גיבור,לא במי שמשרת ביחידה מובחרת או נלחם באויב,מי ששפך כוס מים על ערבי או נתן לו סטירה נחשב כגיבור,מי שקילל ערבי נחשב כגיבור.
אז רציתי שאנשים יכנסו לפרופורציה,גיבור זה מי שנלחם פיסית פנים מול פנים מול חיילי האויב.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הסורים נהדפו אחרי שבוע וצה"ל כבש חצי מהדרך לדמשק. גם הסורים וגם המצרים לא היו קרובים לניצחון ולא היה להם סיכוי לפרוץ מעבר ל10-20 ק"מ מעבר לגבול כי זה היה מעבר לטווח כיסוי הנ"מ שלהם.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בגלל לחימה של גיבורים כמו קהלני הסורים נעצרו,הם היו בדרך לטבריה ולחיפה.המצרים היו בדרך לאשקלון,חצי מליון חיילים מול 40 אלף חיילי צה"ל בסדיר.הנ"מ התקדם,היו להם תותחים מתנייעים.
בשבוע אפשר לכבוש את ישראל כולה,זהו שטח קטן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הוא נלחם ברמת הגולן כחייל גולני נגד הצבא הסורי.הצבא הסורי היה עדיף לא רק בכוח אדם,אלא בנשק,הקלצניקוב הטווח שלו גדול משל העוזי,האר פי גי חדר את שיריון הטנקים,צה"ל השתמש בנשק שלל סורי.
אנשים לקו בהלם קרב,הסורים היו קרובים לנצח.
פשוט כאן ששים אלי קרב למלחמה עם מצרים או סוריה ורואים במי שמבצע תג מחיר גיבור,לא במי שמשרת ביחידה מובחרת או נלחם באויב,מי ששפך כוס מים על ערבי או נתן לו סטירה נחשב כגיבור,מי שקילל ערבי נחשב כגיבור.
אז רציתי שאנשים יכנסו לפרופורציה,גיבור זה מי שנלחם פיסית פנים מול פנים מול חיילי האויב.
יש לך טעות ידידי,בדורנו שהחיילים "מסורסים" על ידי חוקי המדינה,גיבור הוא אחד שיוצא נגד המדינה האנטישמית הזאת.

וכל מי שמכה ומשפיל ערבי הוא מבחינתי הגיבור האמיתי.

לצאת לפעולת ריסוס של תג מחיר זאת פעולה של גבורה,כיום שמדינת ישמעאל והערוצי התעמולה האנטישמים שלה רק מחפשים לתפוס

אחד כדי לרצוח את האופי שלו ולהפוך אותו לנאצי שיפורסם בכל העולם "טרוריסט יהודי נתפס על ידיי כוחות הביטחון של מדינת

ישמעאל בזמן ביצוע הריסוס".

כיום אלה הגיבורים האמיתיים וזה הסיכון האמיתי.

אז אם על הפרופוציות שלך תתן קצת כבוד לאנשים האלה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הגיבורים האמיתיים לעניות דעתי אלו אותם יהודים שלא לוקחים חלק בפוליטיקלי קורקט שהמוני ״ימניים״ לוקחים בו דוגמת אריה אלדד ובן ארי.אנשים כמו נוער הגבעות נועם פדרמן ואוהדי בית״ר לה פמיליה שאומרים בריש גלי ללא מורא ופחד את האמת בלי לטייח או להתבייש שהערבים הם נאצים ושאנחנו שונאים אותם.ככה מבלי לדפוק חשבון לשמאלנים ולכל העולם ואשתו.אלו בעיני הגברים היחידים שנותרו ולא אלו שכלפי פנים הם ימניים וכלפי חוץ מנסים להמצוא חן בעיני הערב רב ושחלילה לא יגידו שהם כמו אוהדי בית״ר ״הבבונים הגזענים״.מאלו אני הכי חושש לא מהשמאל כי אלו הראשונים לגנות ולפעול כנגד אותם יהודים גיבורים וכל זה למה? כי הם רוצים למצוא חן בעיני הערב רב ולאמר ״אנחנו לא כמוהם״...למעשה המזויפים יותר גרועים בהרבה מכל שמאלן מתבולל.למשל לימור לבנת ״הזדעזע״ שלה פמיליה קיללו את רבין ורובי ריבלין ״הזדעדע״ מהשלט בית״ר טהורה לעד.אריה אלדד הציע להרוג את אסירי ציון.אין לצערי היום מנהיג אמיתי ללא פוליטקלי קורקט למעט נועם פדרמן וחיים בן פסח שלא משחקים לפי הכללים של הערב רב.תקנו אותי אם אני טועה.הייתי חייב להבהיר זאת.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בגלל לחימה של גיבורים כמו קהלני הסורים נעצרו,הם היו בדרך לטבריה ולחיפה.המצרים היו בדרך לאשקלון,חצי מליון חיילים מול 40 אלף חיילי צה"ל בסדיר.הנ"מ התקדם,היו להם תותחים מתנייעים.
בשבוע אפשר לכבוש את ישראל כולה,זהו שטח קטן.
איני חולק על הגבורה אבל זה לא נכון לומר שהם היו בדרך לאשקלון ולטבריה. כשהמצרים ניסו לפרוץ מעבר לרצועה הקטנה שהם כבשו בסיני הם הוכו קשות ונסוגו עם אבדות קשות. דרך אגב הסיבה למתקפה המצרית הייתה שהסורים התחננו שהם יתקפו מכיוון שצה"ל כבר הביס אותם ופרץ עמוק לתוך סוריה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אני מדבר על תחילת הקרבות זלהר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני אומר שגם עם ההצלחה הראשונית שלהם הם לא התקרבו לכיבוש של מרכזי האוכלוסייה שלנו. היה להם הישג מוגבל של כיבוש שטחים צמודים לגבול וזה היה בערך המקסימום שהם היו מסוגלים לכבוש, זמנית.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לא היו חיילי צה"ל בדרך למרכזי הישובים,כך שאם צבאות ערב היו מתקדמים,כלום לא היה עוצר אותם חוץ מחיל האויר שטילי האויב היו מפילים לנו מטוסים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיזבאללה בדם

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
איזה שטויות המצרים כלל לא תכננו לכבוש את ישראל טוב זה לא שהם לא היו רוצים לעושות את זה פשוט זה לא היה אפשרי והם ידעו את זה התוכנית שלהם הייתה לכבוש 12 קמ בתוך סיני ולהתבצר שם עד להפסקת אש אבל בגלל שהסורים התחילו להפסיד ברמת הגולן המצרים ביצעו תקיפה נוספת כדי לכבוש עוד כמה עשרות קלומטרים ולעזור לסורים אבל התקיפה שלהם נכשלה וצהל מאוחר יותר ניצל את חוסר הארגון והאבידות בצבא המצרי וביצע פלישה לתוך מצרים עצמה אל מאחורי קווי האויב