כתב נושא: שאלה חשובה לחיים בן פסח.  (נקרא 10879 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ל-'נץ וגאה בזה' :
« להגיב #25 ב- : מרץ 31, 2007, 22:44:06 »
אם כך אתה כנראה לא אדם מאמין ושומר מצוות, יש מצווה מפורשת בתנ"ך שקוראת לאחדות עמ"י ולכן :X: אסור לצאת להלחם יהודי ביהודי!!! :X: (למעט מצוות "מכשפה לא תחיה" שבמקרה כזה מותר ואף חייב להרוג אבל אין כיום משטר שמאפשר זאת :police:).

לכן צריך לנהוג במתינות ולהתלכד עם האיחוד הלאומי ע"מ שנוכל לעלות לשלטון ולהפעיל את הצבא לגירוש מסיבי של ערבים משטחי מזרח ירושלים, יהודה ושומרון, הגדה ועוד, הערבים האלה צריכים לקבל אזרחות ירדנית ושם הם צריכים לממש את שאיפותיהם המדיניות.
אני גם חושב שהאיחוד הלאומי פועלים בצורה דיסקרטית מעט יותר מכם בכך שהם לא מרבים להצהיר על כך שהם רוצים לעשות טרנספר, כך שגם את זה אתם צריכים לקחת בחשבון  :idiot2:.
שבוע טוב לך.
א.) אני דתי, בעל כיפה סרוגה, ותלמיד ישיבת הסדר.
ב.) אחדות? אתה מתעלם מהיסטוריה ארוכה מאוד של העם היהודי מהפיצול המפורסם בין ממלכת יהודה לישראל בבית ראשון, בין הרוב המתייוון למיעוט החשמונאי ותומכיו בבית שני, וכן בין ארגוני הבריונים השונים והפרושים בסוף בית שני, הלאה בפיצול היהודי על שאלת השבתאות, ההשכלה, חסידים ומתנגדים, הקומוניזם, הפשיזם, התנועה הרפורמית והקונסרבטיבית, המחתרות לפני הקמת המדינה, והיחס הדמוני שמקבל הציבור הימני-דתי מהנבלות הללו היום, הם רוצים במלחמה, לא אנחנו, אבל אם הם יכפו עלינו מלחמה, אהלן וסהלן הם יקבלו מלחמה.
אני לא רוצה אותם בירדן ולא עם אזרחות ירדנית ולא שאר "פתרונות" אקרובטיים בגרוש, אני רוצה אותם בסעודיה מכורתם ושהיו שם ורק שם, ולא בשום פנים ואופן בשטחי א"י השלמה שבין הנילוס לפרת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

בייקר

• אורח
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #26 ב- : אפריל 01, 2007, 01:10:35 »
והוא רוצה אותך באיחוד הלאומי שתקרא לחייל המפנה אותך :"אחי אני אוהב אותך..."

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #27 ב- : אפריל 01, 2007, 01:22:34 »
ושאצווח ככרוכיה :"אוהבים את צה"ל, אוהבים את צה"ל, ושאגיד בקול גדול תפילה לשלום המדינה", כל הסיפור הזה של תפיסת "ראשית צמיחת גאולתנו" והתעלמות מכל הרעות החולות של המדינה ושליטיה מגוורדיית האנטישמיים סוכני האינטרנאציונל הבולשבקי, ממש לא מתאים לי, ואני לא מתכוון להכפיף את עצמי אליהם או תחתם, מצטער, הגלותיות ממני והלאה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
תגובה ל- wakeupisrael :
« להגיב #28 ב- : אפריל 01, 2007, 08:38:33 »
אני שלא כמוך לא נרתע ממלחמה פנים יהודית, במיוחד כשמי שהתחיל אותה היו הבוגדים מהשמאל, מלחמות פנימיות היו בעבר בעם היהודי זה לא דבר חדש, תמיד תזכור שהחשמונאים היו מיעוט בטל בשישים בעם והם יוצאו למלחמת חורמה במתיוונים והרגו והוציאו להורג לא מעטים מהם, תמיד תזכור את מתתיהו.
בינגו!

משום כך הבולשביקים המתיוונים שונאי היהדות שמחזיקים במושכות השלטון מפחדים דוקא מאתנו הכהניסטים הרבה יותר מאשר שהם מפחדים מהערבים, ומתעללים ומתעמרים בנו ובמשפחותינו.

ספרי חשמונאים שלא זכו להיכלל בתנ"ך--הם הספרים שבתוכם טמון המפתח לגאולה, לקידוש השם.  הכהניסטים של היום הם לא פחות מאשר המכבים בתקופת החשמונאים.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #29 ב- : אפריל 01, 2007, 10:40:45 »
אבל היכן מתתיהו של ימינו?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #30 ב- : אפריל 01, 2007, 20:22:59 »
אבל היכן מתתיהו של ימינו?
הייתי רוצה להאמין שהוא בגלות.  אבל לעולם לא נדע את התשובה בוודאות עד שיעלה לארץ...  שאלה מאוד חשובה ומאוד כואבת.  :(
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #31 ב- : אפריל 01, 2007, 20:37:34 »
יש דעה שאומרת ואני לא שולל אותה שמתיתיהו של ימינו זה כל העם הזה. לאחר שהעם הזה יתפקח כמובן ויבין עם מי יש לו עסק.
בית שני נחרב משנאת חינם ובית שלישי יבנה מתוך אהבת חינם (אחרי שנטהר את כל הרוע מתוכנו - חז"ל מתכוונים לממשלת הזדון).

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #32 ב- : אפריל 02, 2007, 00:16:23 »
"כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ" זה בדיוק מה שאנו מבקשים בתפילות הימים הנוראיים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל