אם כך אתה כנראה לא אדם מאמין ושומר מצוות, יש מצווה מפורשת בתנ"ך שקוראת לאחדות עמ"י ולכן
אסור לצאת להלחם יהודי ביהודי!!!
(למעט מצוות "מכשפה לא תחיה" שבמקרה כזה מותר ואף חייב להרוג אבל אין כיום משטר שמאפשר זאת
).
לכן צריך לנהוג במתינות ולהתלכד עם האיחוד הלאומי ע"מ שנוכל לעלות לשלטון ולהפעיל את הצבא לגירוש מסיבי של ערבים משטחי מזרח ירושלים, יהודה ושומרון, הגדה ועוד, הערבים האלה צריכים לקבל אזרחות ירדנית ושם הם צריכים לממש את שאיפותיהם המדיניות.
אני גם חושב שהאיחוד הלאומי פועלים בצורה דיסקרטית מעט יותר מכם בכך שהם לא מרבים להצהיר על כך שהם רוצים לעשות טרנספר, כך שגם את זה אתם צריכים לקחת בחשבון
.
שבוע טוב לך.
א.) אני דתי, בעל כיפה סרוגה, ותלמיד ישיבת הסדר.
ב.) אחדות? אתה מתעלם מהיסטוריה ארוכה מאוד של העם היהודי מהפיצול המפורסם בין ממלכת יהודה לישראל בבית ראשון, בין הרוב המתייוון למיעוט החשמונאי ותומכיו בבית שני, וכן בין ארגוני הבריונים השונים והפרושים בסוף בית שני, הלאה בפיצול היהודי על שאלת השבתאות, ההשכלה, חסידים ומתנגדים, הקומוניזם, הפשיזם, התנועה הרפורמית והקונסרבטיבית, המחתרות לפני הקמת המדינה, והיחס הדמוני שמקבל הציבור הימני-דתי מהנבלות הללו היום, הם רוצים במלחמה, לא אנחנו, אבל אם הם יכפו עלינו מלחמה, אהלן וסהלן הם יקבלו מלחמה.
אני לא רוצה אותם בירדן ולא עם אזרחות ירדנית ולא שאר "פתרונות" אקרובטיים בגרוש, אני רוצה אותם בסעודיה מכורתם ושהיו שם ורק שם, ולא בשום פנים ואופן בשטחי א"י השלמה שבין הנילוס לפרת.