עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

טיעון שמאלני טיפוסי

<< < (3/5) > >>

נץ וגאה בזה:
אדם שמתחיל את ההסטוריה ב-1967 הייתי מזכיר לו את דברי אבא אבן שנאמרו אחרי 67' (גבולות אושוויץ), דו"ח ארל ווילר נכתב אחרי 67', מזכיר לו את עצם העובדה שהוא לא טורך אפילו להעלות על מס שפתיו ולא בדל ביקורת כלפי רוסיה הקומוניסטית באביב פראג 68', הייתי מזכיר את חוקת האו"ם לגבי דברים שנקבעו בזמן היות חבר הלאומים, עצם עובדה שיש לערבים 22 מדינות, למוסלמים בכלל 65 מדינות ויש עוד בדרך, ואין ההבל של המושג "עם פלשתיני", הייתי מראה לו את מה שהולך בתוך האיסלם ועם זה שרבים המומחים שמזהים את תחילתה של מלחמת העולם השלישית בין האיסלם לכל השאר כבר בשנת 1979.

מיליוני ערבים יגורשו אחרי הפצצות מסיביות וחיסול מאות אלים מהם מהאוויר ע"י הפצצות שטיח ופצצות תרמובאריות, ואגב, המחקר של אטינגר ושות' כבר הוציא את כל האוויר מהטיעון הדמוגרפי ומראה במפורש שהערבים מסלפים ומנפחים מספרים מעבר לכל פרופורציה הגיונית.

זכויות אזרח זו המצאה מערבית, מי אמר שצריך להצמד לדגמה המערבית?
להתנחל בלבבות??? מי בכלל רוצה להתנחל בלבבות? אני צריך את הלגיטימציה של הבוגדים האלה?
הלנצח תאכל חרב??? התשובה היא כן וישאל את מוחמד בדיוק למה.
שלום עכשיו, מלחמה אחר כך.

בייקר:
אם לא המערב למה נצמד?ליהדות?

נץ וגאה בזה:
למשל, מה רע?
או ישנה גם אפשרות לאמץ חלק מהדברים שהיו בעבר במערב, לא תמיד היה שוויון וזכויות אזרח לכולם במערב, זה כולם יודעים.

בייקר:
יש את הטיעון של דמוקרטיה מתגוננת לא ניתן שיוויון לערבים שהוא בסתירה לאופיה היהודי של המדינה.למשל חוק השבות.

נץ וגאה בזה:
אני לא רוצה שיוויון או אי שוויון לערבים, אני רוצה אותם בסעודיה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה