חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

להכיר אחד את השני (כולם להכנס אשכול היכרויות)

<< < (7/7)

עז77:

--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 17, 2006, 20:50:53 ---
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 17, 2006, 20:21:50 ---אתם מציעים "מפגשון" פורום?

--- סוף ציטוט ---
חבר'ה, אל תשכחו איזו מין "דמוקרטיה" ואיזה מין שלטון "חוק" יש בישראל.  אולי אני פרנויד אבל אני מאמין שעדיף לנתב את מרצנו וזמננו הפנוי להפיץ את הפורום בקרב יהודים אחרים, במקום לבסס ולחזק את הידידות בין חברי הפורום, שגם ככה חזקה ונאמנה ב"ה.  וכמובן, לא לשכוח להצטרף לפעילויות שמארגנים הגיבורים נועם פדרמן ואיתמר בן-גביר.

--- סוף ציטוט ---

אני נאלץ להסכים בלב כבד,
במדינה שפויה היינו נפגשים לארוחת ערב חגיגית ומרימים כוסית לזכרו של הרב,
אבל במדינה בולשביקית כמו שלנו לכל מי שלא רוצה לגמור כתיק במחשבי המחלקה היהודית של השב"כ,
זה אולי לא רעיון טוב להפגש דרך פורומים ציבוריים הפתוחים לעיני כל, וכל כך חבל שכך...
כי באמת אני יודע שהיינו יכולים להעביר ערב מצויין ביחד, עם גולשים כל כך איכותיים.
יום יבוא ולא נצטרך לפחד לומר את דעתנו, יום אחד הכהניסטים ילמדו את "הנאורים" מה זה פלורליזם צודק.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 17, 2006, 23:26:35 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 17, 2006, 20:50:53 ---
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על דצמבר 17, 2006, 20:21:50 ---אתם מציעים "מפגשון" פורום?

--- סוף ציטוט ---
חבר'ה, אל תשכחו איזו מין "דמוקרטיה" ואיזה מין שלטון "חוק" יש בישראל.  אולי אני פרנויד אבל אני מאמין שעדיף לנתב את מרצנו וזמננו הפנוי להפיץ את הפורום בקרב יהודים אחרים, במקום לבסס ולחזק את הידידות בין חברי הפורום, שגם ככה חזקה ונאמנה ב"ה.  וכמובן, לא לשכוח להצטרף לפעילויות שמארגנים הגיבורים נועם פדרמן ואיתמר בן-גביר.

--- סוף ציטוט ---

אני נאלץ להסכים בלב כבד,
במדינה שפויה היינו נפגשים לארוחת ערב חגיגית ומרימים כוסית לזכרו של הרב,
אבל במדינה בולשביקית כמו שלנו לכל מי שלא רוצה לגמור כתיק במחשבי המחלקה היהודית של השב"כ,
זה אולי לא רעיון טוב להפגש דרך פורומים ציבוריים הפתוחים לעיני כל, וכל כך חבל שכך...
כי באמת אני יודע שהיינו יכולים להעביר ערב מצויין ביחד, עם גולשים כל כך איכותיים.
יום יבוא ולא נצטרך לפחד לומר את דעתנו, יום אחד הכהניסטים ילמדו את "הנאורים" מה זה פלורליזם צודק.

--- סוף ציטוט ---
אם נרצה לארגון בחשאיות מפגש זה לא יהיה בעיה אבל אני לא מבין כמו "ששלום עכשיו" וכל התנועות הנאציות האלו ימ"ש עושות מפגשים למה לנו אסור למה תמיד המשטרה או השב"כ צריכים להופיע ולהרוס תמיד.
 הם צריכים לעשות בדיוק ההפך ללכות לכל האירגונים הנאצים כמו "שלום עכשיו" ימ"ש ולהרוס להם ולעצור אותם ולא אותנו!

eran:
אתם מדברים שטויות, אנחנו יכולים לעשות "חוג בית" ביניינו, ואף אחד לא יכול להגיד לנו מה לעשות.
אתם צריכים להתעורר, כיוון שאם אנחנו לא מסוגלים לארגן ערב ביניינו "חברי התנועה" , אז איך אתם מצפים לסחוף את עם ישראל אחריכם, איך אתם מצפים להגיע אל הציבור הרחב. עם ישראל לא נמצא בפורומים הוא נמצא ברחובות ובשווקים, וכדי להגיע אליהם צריך לצאת אליהם. כמו שכתוב על משה רבינו: "ויצא אל אחיו וירא בסיבלותם".

Aaron:

--- ציטוט של: eran על דצמבר 18, 2006, 01:59:24 ---אתם מדברים שטויות, אנחנו יכולים לעשות "חוג בית" ביניינו, ואף אחד לא יכול להגיד לנו מה לעשות.
אתם צריכים להתעורר, כיוון שאם אנחנו לא מסוגלים לארגן ערב ביניינו "חברי התנועה" , אז איך אתם מצפים לסחוף את עם ישראל אחריכם, איך אתם מצפים להגיע אל הציבור הרחב. עם ישראל לא נמצא בפורומים הוא נמצא ברחובות ובשווקים, וכדי להגיע אליהם צריך לצאת אליהם. כמו שכתוב על משה רבינו: "ויצא אל אחיו וירא בסיבלותם".

--- סוף ציטוט ---
למה לא מצליחים לארגן ערב ביניינו? עוד אפילו לא ניסינו רק דיברנו על האפשרות של מפגש. אם נעשה מפגש אין לי בעיה להגיע והשב"כ וכל שאר השליחים של הממסד הבולשביקי לא מדאיגים אותי ולא צריכים להדאיג אף אחד אחר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה