כתב נושא: אם אתם רוצים תוצאות אמת, הנה האתר הרשמי  (נקרא 6508 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

כן זה מאכזב לראות איך הרב אמנון יצחק ומפלגתו לא עברו את אחוז החסימה ושוב ש''ס המרושעת מקבלת 12 מנדטים פחות או יותר. בתור מזרחי דתי, אני מתבייש. אך האמת היא שזה מה שציפיתי.

לגבי עוצמה לישראל, נחכה לתוצאות נוספות אבל לפי מה שיש עכשיו הם לא עוברים את אחוז החסימה. נדבר על זה אחרי שכל התוצאות בידינו.

בינתיים יהיו לנו הרבה אתגרים כשנצטרך למנוע התאבדות לאומית ח''ו.

הנה האתר שנותן תוצאות אמת רשמיות:

http://www.votes-19.gov.il/nationalresults

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: אם אתם רוצים תוצאות אמת, הנה האתר הרשמי
« להגיב #1 ב- : ינואר 23, 2013, 01:40:22 »
כח להשפיע מקבלת הרבה פחות מאחוז, היא ממש בדיחה. הרב אמסלם עקף את הרב יצחק משמאל עם כפליים מהקולות למרות שגם הוא יישאר בחוץ.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 23, 2013, 02:54:10 »
בס''ד

לא היה לרב אמנון יצחק כסף. בלי כסף, קשה מאוד להתחרות מול מפלגות עם מאות מיליוני שקלים. אז התוצאות היו צפויות.

אבל היה לעוצמה לישראל מיליוני שקלים והמון פירסום. אם הם לא יעברו את אחוז החסימה, זה יהיה כשלון עצום מכל בחינה. מאחר שמטרתנו העיקרית הייתה להביס את ה"כהניסטים" המזוייפים, נדבר על זה אחרי שכל התוצאות בידינו. אבל במשך כמה חודשים, זה היה היעד שלנו בבחירות כידוע מסרטונינו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : ינואר 23, 2013, 03:13:59 »
דווקא חשבתי שצפו פה הצלחה גדולה לאמנון יצחק. גם אני חשבתי שהוא יצליח...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש
« להגיב #4 ב- : ינואר 23, 2013, 03:18:23 »
לאחר הפסדו של גדול ישראל הרב אמנון יצחק, אני שוקל לחבור לארגונים פרו- פלסטינים במטרה למנוע מישראל לארח את האולימפיאדה עד שנת 2080 כמו כן למנוע מישראל לארח את המונדיאל עד שנת 2082. החדשות הטובות שישראל גם ככה לא מעומדת לארח את האולימפיאדה עד שנת 2120 ואת המונדיאל עד שנת 2122 רק לי חשוב ליצור גוש בטוח בכדי למנוע מישראל לארח את תחומי הספורט האלה. כמו כן אני אדאג לכך שכל המלונות בעולם ובישראל יוחרמו אם הם יאחרו בחדרם את שחקני נבחרת ישראל בכדורגל או בכדורסל, למרות שהחדשות הטובות הם שנבחרת ישראל בכדורגל ובכדורסל גם ככה מובסים מול אומות העולם. אני מכריז על גוש אנטי ישראלי כנגד הגוש האשכנאצי של בנימין נתניהו יש''ו שר''י כנגד הגוש האשכנאצי של יאיר יש''ו שר''י כנגד הגוש האשכנאצי של שלי וכנגד הגוש האשכנאצי של בנט. קודם כל הפסדו של הרב יצחק הי''ו הוא קונספירציה ראו http://www.news1.co.il/Archive/001-D-318925-00.html אבל ברוך ה' אני יתנקם בישראל האשכנאצית. אני מאחל לנבחרת גרמניה וספרד להביס את נבחרת ישראל 22:0 אם כי 22:2 לטובת גרמניה כנגד ישראל תיהיה בשבילי שמחה גדולה מאוד. אריה דרעי פושע אוסלו יזם עם השמאל הקיצוני את התבוסה לרב אמנון יצחק הי''ו, משום שהתרסקותו של התלמיד החכם הזה אמנון יצחק היא שקר ראו שוב http://www.news1.co.il/Archive/001-D-318925-00.html

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : ינואר 23, 2013, 03:19:20 »
לאחר הפסדו של גדול ישראל הרב אמנון יצחק, אני שוקל לחבור לארגונים פרו- פלסטינים במטרה למנוע מישראל לארח את האולימפיאדה עד שנת 2080 כמו כן למנוע מישראל לארח את המונדיאל עד שנת 2082. החדשות הטובות שישראל גם ככה לא מעומדת לארח את האולימפיאדה עד שנת 2120 ואת המונדיאל עד שנת 2122 רק לי חשוב ליצור גוש בטוח בכדי למנוע מישראל לארח את תחומי הספורט האלה. כמו כן אני אדאג לכך שכל המלונות בעולם ובישראל יוחרמו אם הם יאחרו בחדרם את שחקני נבחרת ישראל בכדורגל או בכדורסל, למרות שהחדשות הטובות הם שנבחרת ישראל בכדורגל ובכדורסל גם ככה מובסים מול אומות העולם. אני מכריז על גוש אנטי ישראלי כנגד הגוש האשכנאצי של בנימין נתניהו יש''ו שר''י כנגד הגוש האשכנאצי של יאיר יש''ו שר''י כנגד הגוש האשכנאצי של שלי וכנגד הגוש האשכנאצי של בנט. קודם כל הפסדו של הרב יצחק הי''ו הוא קונספירציה ראו http://www.news1.co.il/Archive/001-D-318925-00.html אבל ברוך ה' אני יתנקם בישראל האשכנאצית. אני מאחל לנבחרת גרמניה וספרד להביס את נבחרת ישראל 22:0 אם כי 22:2 לטובת גרמניה כנגד ישראל תיהיה בשבילי שמחה גדולה מאוד. אריה דרעי פושע אוסלו יזם עם השמאל הקיצוני את התבוסה לרב אמנון יצחק הי''ו, משום שהתרסקותו של התלמיד החכם הזה אמנון יצחק היא שקר ראו שוב http://www.news1.co.il/Archive/001-D-318925-00.html
?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 23, 2013, 03:24:38 »
דווקא חשבתי שצפו פה הצלחה גדולה לאמנון יצחק. גם אני חשבתי שהוא יצליח...

בס''ד

אני לא חשבתי כך. תמיד כתבתי אם הוא יעבור את אחוז החסימה זה יהיה טוב כי הוא הישר היחיד בבחירות.

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 23, 2013, 04:05:06 »
אכזבה גדולה מאוד!
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : ינואר 23, 2013, 04:11:20 »
כן... התבאסתי לגמרי. כל האידיוטים שלא עשו כלום בחיים ניפחו מפלגות...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Torah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 23, 2013, 07:59:03 »
בס''ד

לא היה לרב אמנון יצחק כסף. בלי כסף, קשה מאוד להתחרות מול מפלגות עם מאות מיליוני שקלים. אז התוצאות היו צפויות.

אבל היה לעוצמה לישראל מיליוני שקלים והמון פירסום. אם הם לא יעברו את אחוז החסימה, זה יהיה כשלון עצום מכל בחינה. מאחר שמטרתנו העיקרית הייתה להביס את ה"כהניסטים" המזוייפים, נדבר על זה אחרי שכל התוצאות בידינו. אבל במשך כמה חודשים, זה היה היעד שלנו בבחירות כידוע מסרטונינו.
לא יאומן,מדינה של שקר ושחיתות,עם כסף קונים כל בן אדם היום 'פתי יאמין לכל דבר' ,כמו שכתוב בנבואות 'והאמת תיהיה נעדרת'

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #10 ב- : ינואר 23, 2013, 14:11:21 »
בסוף ש"ס שלפו את נשק יום הדין. הרבובדיה יצא והתבכיין, הבטיח גן עדן למי שמצביע לו וגיהינום למי שהולך עם אמנון יצחק, וכל מי שרצה לברוח מש"ס שקשק והצביע להם שוב, למרות הכל.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
« להגיב #11 ב- : ינואר 23, 2013, 15:28:05 »
יש איזה בעיה.. מיכאל בן ארי וגם האתר שהבאת חיים וגם ערוץ 1 טוענים שיש לעוצמה לישראל 2 מנדטים אך מיכאל בן ארי טוען שזה לא מספיק לעבור את אחוז החסימה... למה?!
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 23, 2013, 16:09:56 »
אני חושב שהרב אמנון יצחק פשוט התרברב והתהלל בתומכיו הרבים שפשוט לא קיימים. גם אם הוא היה עובר את אחוז החסימה זה היה קורה בגלל הצבעת מחאה, לא בגלל שיש לו משקל ציבורי משמעותי.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #13 ב- : ינואר 23, 2013, 19:24:04 »
יש איזה בעיה.. מיכאל בן ארי וגם האתר שהבאת חיים וגם ערוץ 1 טוענים שיש לעוצמה לישראל 2 מנדטים אך מיכאל בן ארי טוען שזה לא מספיק לעבור את אחוז החסימה... למה?!
אחוז החסימה הוא שני אחוז מהקולות. שני מנדטים זה פחות משני אחוז.

אני חושב שהרב אמנון יצחק פשוט התרברב והתהלל בתומכיו הרבים שפשוט לא קיימים. גם אם הוא היה עובר את אחוז החסימה זה היה קורה בגלל הצבעת מחאה, לא בגלל שיש לו משקל ציבורי משמעותי.
לא... ש"ס הוציאו את הרבובדיה מהחור, הוא התבכיין, איים והבטיח. כל אלה שתכננו להצביע לאמנון יצחק, קיבלו רגליים קרות וחזרו להצביע ש"ס.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : ינואר 23, 2013, 19:47:39 »
לא... ש"ס הוציאו את הרבובדיה מהחור, הוא התבכיין, איים והבטיח. כל אלה שתכננו להצביע לאמנון יצחק, קיבלו רגליים קרות וחזרו להצביע ש"ס.
הרב עובדיה תמיד משתתף בתעמולה של ש"ס. הרב אמנון יצחק ידע מי המתחרה העיקרי שלו. הוא חשב שיש לו הרבה חסידים משל עצמו אבל האמת היא שיש רק אנשים ספורים שבשבילם הוא רב גדול. הוא חשב שתעמולה פופליסטית של לחם בשקל תביא לו אולי קולות של מי שתמך במחאה החברתית. אבל למה לבחור בו אם אפשר לבחור בשלי יחמוביץ שברשימה שלה נמצאים המנהיגים של המחאה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #15 ב- : ינואר 23, 2013, 22:04:14 »
ברשימה של שלי לא נמצאים המנהיגים של המחאה, ברשימה שלה נמצאים כל מיני קלוצמחים שעבדו על הציבור בניסיון לעשות קולות לשמאל הקיצוני. הם יושבים שם ביחד עם שמאל קיצוני מוצהר כמו סתיו שפיר ומרב מיכאלי.

ונכון שהרבובדיה משתתף תמיד בתעמולה של ש"ס. אבל תמיד זה ברגוע כזה... תצביעו לש"ס. תעשו ככה...
הפעם היו הפחדות, מסע צלב וכו'.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : ינואר 23, 2013, 22:06:21 »
על מה אתה מדבר שלהר לרב אמנון יש המון תומכים וזה מאוד מפוקפק שהוא לא עבר את אחוז החסימה
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #17 ב- : ינואר 23, 2013, 22:07:27 »
המון תומכים... כן. גם המון הצביעו לו. רק שבאופן יחסי לכמות המצביעים הדרושה, זה לא מספיק.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : ינואר 23, 2013, 22:10:11 »
על מה אתה מדבר שלהר לרב אמנון יש המון תומכים וזה מאוד מפוקפק שהוא לא עבר את אחוז החסימה
יש הבדל בין תומכים לבין הקהל שפוקד את ההרצאות שלו. החיתוך של הקבוצות האלה הרבה יותר קטן מכפי שהוא שיער.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #19 ב- : ינואר 23, 2013, 22:54:35 »
ברור שלא כל מי שמגיע להרצאה שלו, ישר מצביע לו...

צבא יהושע עוד יחזור!