* רבין היה אדם שתרם רבות למדינה במשך שנות חייו ומוסרית, זה לא הגיע לו למרות הקטסטרופה שהיתה יכולה לקרות.
* רצח רבין, הרצח עצמו, העלה משמעותית את הפופולריות של השמאל בארץ וחיזק אותו.
* יהודי לא יהרוג יהודי! די למלחמת אחים! - אפשר היה להתנגד לו ולהפיל אותו בחכמה, לא ברצח!
* הרבה טוענים שבימיו האחרונים של רבין, בימים שלפני העצרת בכיכר מלכי-ישראל, הוא התלבט אם לעשות בכלל את הסכמי אוסלו והיה עדיין מעורער בעניין.
א. רבין לא תרם מאומה למדינה. הוא היה אסון בתור אלוף. הפסדנו קרבות בגללו במלחמת השיחרור. וגם הפסדנו חיילים לשווא. כש רבין ובן גוריון טיבעו את האלטלנה של האצ''ל במלחמת השיחרור, הפסדנו מספיק נשק כדי לשחרר את ירושלים ויהודה ושומרון עוד ב1948. לפני מלחמת ששת הימים ב1967, רבין היה הרמטכ''ל, ורבין האלכוהוליסט התמוטט נפשית ערב המלחמה. כל הטענות שהוא תרם משהו צבאית הן טענות שיקריות.
ב. כש אתה אומר שהריגת רבין העלתה את הפופולריות של השמאל, אני נוטה להסכים איתך. אך ורק בגלל זאת אני חושב שההריגה הייתה טעות.
ג. אתה אומר שיהודי לא הורג יהודי. נכון מאוד. אולם יהודי כן הורג יהודון! למה רבין רצח בדם קר 19 ניצולי שואה של האצ''ל באלטלנה? האם אתה גולש לאתרי השמאל כדי לגנות את הרצח הברברי הזה שרבין ובן גוריון ביצעו? האם אתה מטיף לבוגדים שתומכים ברבין שיהודי לא רוצח 19 גיבורים ניצולי שואה? ועוד שאלה. למה משה רבינו ציוה את הריגת 3000 יהודים אחרי חטא העגל? למה פינחס הרג את זמרי שהיה נשיא בית אב לשבט שמעון, והקב''ה מאוד שיבח את ההריגה בתורה? למה המכבים הרגו את המתייוונים?
ד. לגבי ההתלבטות כביכול של רעבין, הוא כמו כל המימסד הבוגדני רק חשב על השרדותו הפוליטית. הסקרים הראו שרעבין עמד להפסיד בגדול את הבחירות לפיפי (ביבי) והליכוד. לכן אולי הוא היה מוכן לשקר לעם עוד פעם בבחירות כמו שהוא עשה ב1992 כש הוא הבטיח שהוא יפגש עם עראפת ואש''פ "אך ורק בשדי הקרב". רעבין תמך בהסכמי אוסלו בהתלהבות, והישווה את הימין, המתנחלים, והדתיים לחמאס. רעבין היה אחראי לרצח של מאות יהודים חפים מפשע, והוא סיכן את קיומה של מדינת ישראל כולה.
ה. בכל זאת, כאמור אני חושב שהריגת רעבין הייתה טעות, ואני מציע שחברינו לא יסתבכו משפטית עם הצהרות של תמיכה במעשה.
ו. יגאל עמיר חף מפשע כי הוא הוסת על ידי השב''כ. חייבים לשחרר את האחים עמיר מייד.