חדשות ודיונים > דיון כללי

ראיתי את זה:

<< < (2/2)

DJ Luminus:

--- ציטוט ---ואני אומר - ההיפך! תפסיקו מחיסולים ממוקדים! תעשו מה שאנחנו לומדים השבוע בפרשה; ענישה קולקטיבית מעשה שמעון ולוי בשכם [ואני רוצה לראות את האידיוט שיכתוב שיעקב התנגד לעצם המעשה! תראו את כל המפרשים / מדרשים /בעלי המוסר - כולם כותבים שעניין הנקמה בשכם היה נעלה ביותר! קידוש ה' ענק! אולי אביא כמה מאמרים במבט הרעיון היהודי המקורי - בין היתר, מפרי עטם של מו"ר כהנא ובנו זצוק"ל הי"ד. אשתדל. - אגב, שאלה: נושאים כאלו, להכניס לפורום הלכה? או שלא נכנסים לשם.. ואז צריך להכניס לפה...? - תודה.] הם רוצחים את הילדים שלנו? נרצח להם! וזה לא מוח ערבי - זה הגיון שפוי, ומוסר יהודי! מידה כנגד מידה! "ונתתי נקמתי באדום ביד עמי ישראל" - רש"י מפרש; שהם יהיו שלוחים לנקום נקמתי! - כל מי שמשתתף בהלוויה שלו, הוא למעשה כמותו - אותם צריך לחסל! הוא, את הרעיון שלו - את הרוח שלו, הצליח להעביר לכל התומכים שלו. מזה יעזור שתהרגו אותו? מה מה מה? - צריכים את כל אותה הקבוצה, להטיל עליהם כמה פצצות בנות כמה טונה כל אחת - שיעשו את העבודה!
--- סוף ציטוט ---

בדיוק. הערבים הנאצים מאמינים בדת נאצית. הם כולם מאמינים באידיאולוגיה האסלאמו-נאצית שדוגלת בהשמדת היהדות. כל מי שדוגל בהשמדת עם אין לו זכות לחיות והם כולם רוצים להשמיד את העם היהודי. לכן יש לחסל את כולם.

יאיר:

--- ציטוט של: אריה י על דצמבר 03, 2006, 15:47:58 ---לק"י [!!!]

זה אומר שאני אראה אותך בחנוכה בישיבה?

--- סוף ציטוט ---
מה יש בחנוכה ומאיזה גיל?

ארץ ישראל:
אני נוער

מה יש בחנוכה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה