עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
יש לי הרגשה חזקה
Aaron:
--- ציטוט של: mashras על מרץ 30, 2007, 01:14:02 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 30, 2007, 01:07:33 ---
--- ציטוט של: Aaron על מרץ 30, 2007, 01:04:42 ---נראה לי שכשמדובר במדינה נגד מדינה חוקי המשחק משתנים, הפאדיחה שקרתה בלבנון הייתי כי זה היה מצב של מדינה נגד ארגון. אני מאוד מקווה שזה ככה.
--- סוף ציטוט ---
עם הידיעות על האמצעים שזורמים למרחב ושינוי התו"ל הסורי, אני כבר מתחיל לחשוש מחזרה לבנונית
--- סוף ציטוט ---
למה אתה מתכוון "חזרה לבנונית"?
ושנית, שירתתי פעם במוצב החרמון, ושמעתי שם ממש"ק מודיעין שיש בכל רגע נתון 1500 טילים סורים שמכוונים על מרחב החרמון. ובתוך דקות ספורות הם יכולים למחוק פשוט את מוצבי החרמון. זה נכון?
--- סוף ציטוט ---
גם אם זה נכון, אפשר להוריד להם את הטילים האלה לפני שהם יספיקו לירות אותם. הרי אנחנו יודעים איפה הטילים.
mashras:
--- ציטוט של: Aaron על מרץ 30, 2007, 01:16:49 ---
--- ציטוט של: mashras על מרץ 30, 2007, 01:14:02 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 30, 2007, 01:07:33 ---
--- ציטוט של: Aaron על מרץ 30, 2007, 01:04:42 ---נראה לי שכשמדובר במדינה נגד מדינה חוקי המשחק משתנים, הפאדיחה שקרתה בלבנון הייתי כי זה היה מצב של מדינה נגד ארגון. אני מאוד מקווה שזה ככה.
--- סוף ציטוט ---
עם הידיעות על האמצעים שזורמים למרחב ושינוי התו"ל הסורי, אני כבר מתחיל לחשוש מחזרה לבנונית
--- סוף ציטוט ---
למה אתה מתכוון "חזרה לבנונית"?
ושנית, שירתתי פעם במוצב החרמון, ושמעתי שם ממש"ק מודיעין שיש בכל רגע נתון 1500 טילים סורים שמכוונים על מרחב החרמון. ובתוך דקות ספורות הם יכולים למחוק פשוט את מוצבי החרמון. זה נכון?
--- סוף ציטוט ---
גם אם זה נכון, אפשר להוריד להם את הטילים האלה לפני שהם יספיקו לירות אותם. הרי אנחנו יודעים איפה הטילים.
--- סוף ציטוט ---
הממשלה הפחדנית שלנו, תחכה שהם יירו את הטילים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה