חדשות ודיונים > דיון כללי

הגעתי הביתה

<< < (4/4)

עז77:

--- ציטוט של: ליאו על דצמבר 04, 2006, 19:26:00 ---
--- ציטוט של: tamirbike על דצמבר 04, 2006, 16:59:25 ---קודם כל אני שמח שיש תנועה של תגובות זה אומר שיש אנשים
נוספים באותו ראש

האם יש איזה שהיא התארגנות כנגד הפגנות שמאל או יזימה של איזה מאבק נגד הערבי ם?
אם אין אני מוכן להתחיל לארגן ואם יש הרווחתם חייל..............

שבוע טוב ונקווה שימשיך יותר טוב אם איזה פגש טועה :)

--- סוף ציטוט ---

אני מנסה לתת בעיטה לגלגל הזה שיתחיל לעבוד בכל מיני פורומים , ואני בעד הפגנה כזאת ... אבל משהו שיקבל תמיכה מהרוב הישראלי הימני (מצביעי ליברמן) ולא הפגנה בסגנון השמאל ההזוי של 300 אנשים ש80% מהם ערבים

--- סוף ציטוט ---

לדעתי הפגנות אפשר להציע או לארגן דרך הארגון בטלפון
0528-693867

GY:
בס"ד
ברוך הבא TAMIRBIKE. תפיץ את הפורום למי שאתה מכיר.
ראיתי את הסרטון. מג"ב עובדים מאד יפה שם. ממש תענוג לראות את המפקד שלהם מתפקד בשטח. הם גם הצליחו יפה בסך הכל מול קבוצה די מתוחכמת ומלאה בצלמים ואנשי שמאל שהגנו על הערבים. השמאלנים ידעו מה לעשות כדי להגן על הערבים.

ראיתי נקודות תרפה בשיטת הפעולה של מג"ב שיכולה להכשיל אותם:
1. נשים לפני הג'יפים מעכבות אותם יפה. יש רעש חזק מהמנוע שעובד בהילוך סרק. צריך הגנה לאזניים.
2. אבנים על הכביש לא עוזרות
3. אפשר להפריע למפקד שלהם לחשוב ולתקשר עם החיילים. הוא הראש מאחורי הפעולה. אם הוא עסוק במשהו אחר - הפעולה מתעכבת.
4. הם מחכים בהתחלה שיירגעו הרוחות ושיוכלו לפעול. בערך 20 דקות. אפשר לקחת בחשבון מתי תזמון הפעולה שלהם, ושתי דקות קודם להגיע לאזור שהג'יפים לא נכנסים. הג'יפים היו רק על הכביש. לא ירדו למטע הזיתים. אם יש דרך מילוט מהמטע הם לא יוכלו לפעול שם.
5. הם התייחסו לצלמים וניהלו את הפעולה ללא פעולות שמצטלמות רע. לא נגעו בצלמים.
6. המפקד עובד רק עם קשר גלים קצרים. לגיבוי הוא משתמש רק בצעקות. אם הקשר משתבש או מופרע הם בבעיה.
7. הם בדקו צלם אחד אם יש לו תעודה מתאימה. צריך להיזהר מזה. אפשר להעצר על זה.
8. נשק עיקרי הם רימוני גאז. אחד זרק רימון בחזרה. יש גם דרכים אחרות לנטרל תוך שניות. למשל דליי מים.
9. יש המון פסיכולוגיה בזמן שהם תוקפים. אם נרתעים מהם הם לא יכולים להסלים את התגובות שלהם. הם חייבים להישאר עם אותן התגובות גם אם הן לא אפקטיביות. הם יכולים להסלים רק אם הם מותקפים או באים אליהם.
10. הכח של מג"ב קטן וללא גיבוי ממשי. זאת אומרת שאחרי חצי שעה של התכתשות הם חייבים לסגת. הם מותשים, נגמר להם הפצצות גאז וכו'.
GY

דוקא_כך:

--- ציטוט של: GY על דצמבר 04, 2006, 22:07:40 ---בס"ד
ברוך הבא TAMIRBIKE. תפיץ את הפורום למי שאתה מכיר.
ראיתי את הסרטון. מג"ב עובדים מאד יפה שם. ממש תענוג לראות את המפקד שלהם מתפקד בשטח. הם גם הצליחו יפה בסך הכל מול קבוצה די מתוחכמת ומלאה בצלמים ואנשי שמאל שהגנו על הערבים. השמאלנים ידעו מה לעשות כדי להגן על הערבים.

ראיתי נקודות תרפה בשיטת הפעולה של מג"ב שיכולה להכשיל אותם:
1. נשים לפני הג'יפים מעכבות אותם יפה. יש רעש חזק מהמנוע שעובד בהילוך סרק. צריך הגנה לאזניים.
2. אבנים על הכביש לא עוזרות
3. אפשר להפריע למפקד שלהם לחשוב ולתקשר עם החיילים. הוא הראש מאחורי הפעולה. אם הוא עסוק במשהו אחר - הפעולה מתעכבת.
4. הם מחכים בהתחלה שיירגעו הרוחות ושיוכלו לפעול. בערך 20 דקות. אפשר לקחת בחשבון מתי תזמון הפעולה שלהם, ושתי דקות קודם להגיע לאזור שהג'יפים לא נכנסים. הג'יפים היו רק על הכביש. לא ירדו למטע הזיתים. אם יש דרך מילוט מהמטע הם לא יוכלו לפעול שם.
5. הם התייחסו לצלמים וניהלו את הפעולה ללא פעולות שמצטלמות רע. לא נגעו בצלמים.
6. המפקד עובד רק עם קשר גלים קצרים. לגיבוי הוא משתמש רק בצעקות. אם הקשר משתבש או מופרע הם בבעיה.
7. הם בדקו צלם אחד אם יש לו תעודה מתאימה. צריך להיזהר מזה. אפשר להעצר על זה.
8. נשק עיקרי הם רימוני גאז. אחד זרק רימון בחזרה. יש גם דרכים אחרות לנטרל תוך שניות. למשל דליי מים.
9. יש המון פסיכולוגיה בזמן שהם תוקפים. אם נרתעים מהם הם לא יכולים להסלים את התגובות שלהם. הם חייבים להישאר עם אותן התגובות גם אם הן לא אפקטיביות. הם יכולים להסלים רק אם הם מותקפים או באים אליהם.
10. הכח של מג"ב קטן וללא גיבוי ממשי. זאת אומרת שאחרי חצי שעה של התכתשות הם חייבים לסגת. הם מותשים, נגמר להם הפצצות גאז וכו'.
GY

--- סוף ציטוט ---
צריך לשלוח את זה לגורמים המתאימים במג"ב.  יש פה עניין של פיקוח נפש.

liorso:

--- ציטוט של: tamirbike על דצמבר 03, 2006, 10:51:31 ---אני רואה דבר כמו זה ומאבד שליטה אני לא מבין איך עד עכשיו לא היינו
כאן כדי לעזור לצבא תסתכלו לבד השמאל פשוט עוזרים לערבים להשפיל את הצבא שמגן עליהם
ואני אומר נשבר לגמרי מהם חייבים להיות שמה לטובת הצבא והעם היהודים

http://mishtara.org/blog/?p=123

--- סוף ציטוט ---

לא מבין מה הבעיה לתת יריה מנשק אמיתי באיזה ערבי או שניים. לאסור כניסת צלמים וזהו. ולעצור כל אישה שמפריע.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: liorso על דצמבר 06, 2006, 14:35:43 ---
--- ציטוט של: tamirbike על דצמבר 03, 2006, 10:51:31 ---אני רואה דבר כמו זה ומאבד שליטה אני לא מבין איך עד עכשיו לא היינו
כאן כדי לעזור לצבא תסתכלו לבד השמאל פשוט עוזרים לערבים להשפיל את הצבא שמגן עליהם
ואני אומר נשבר לגמרי מהם חייבים להיות שמה לטובת הצבא והעם היהודים

http://mishtara.org/blog/?p=123

--- סוף ציטוט ---

לא מבין מה הבעיה לתת יריה מנשק אמיתי באיזה ערבי או שניים. לאסור כניסת צלמים וזהו. ולעצור כל אישה שמפריע.

--- סוף ציטוט ---
המלך לשעבר של ירדן, חוסיין ימ"ש, ידע איך לטפל בערבים, כשארגן להם את "ספטמבר השחור" ב-1970.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה