הפעילים של מרזל ובן ארי הציפו לנו את עמוד הפייסבוק בהאשמות שחיים משקר ושהוא לא מסורב עלייה (בעצם טענו שהוא שקרן ושהוא יכול לעלות בכל רגע נתון לארץ).
הם ביקשו ממנו להוכיח את טענותיו (שהוא מגורש ומסורב עלייה) ומכיוון שחיים הוכיח זאת הם (אותם פעילים של מרזל) נעלמו כמעט מהשטח וברחו לחלוטין (מדי פעם הם מגיבים ומכנים את חיים בכינויי גנאי אך לא יותר מזה).
הם הבינו שהשקר שלהם נחשף.
אה. בסדר.
קודם כל... "
הפעילים של מרזל ובן ארי". אז זה לא היו הם מרזל ובן ארי. נניח שזה הפעילים שלהם, מי אמר שהם נשלחו על ידיהם? הפעילים של פלוני יכולים לעשות גם משהו שפלוני
לא אמר להם לעשות.
אבל זה בהנחה שאלה הפעילים שלהם, על סמך הקביעה שאלה אכן פעילים שלהם? מה אם אלה סתם מחרחרי ריב? נגיד שמאלנים - רוצים ליצור שסע בימין.
למה שמרזל ובן-ארי יעשו דבר כזה לחיים? הם לא אנשים בלתי-שפויים... איפה "בצדק תשפוט עמיתך"? אדם שמוחזק בכשרות, אם אתה רואה שהוא (קל וחומר *כביכול* הוא) עשה מעשה נבלה, חז"ל לימדו לדון לכף זכות. זה גם יותר בריא לנפש האדם. וזה גם יותר הגיוני, אגב. - זה לא לחיות באשליות.
מה המניע לפשע בכלל? אם הייתי פוחד שחיים יבוא לארץ, כי אני ימין מזויף שרק משחק אותה, ואם *הוא* יבוא, זה יקלקל לי את התוכניות (כוח, כסף, נשים, סתם להיות רע

). מה אני אעשה? אשלח שליחים באינטרנט, שיכתבו בפורום כלשהו, שחיים לא באמת מסורב עליה. כי
זה בטח יעכב את העלייה שלו...
אחי, rafoe, נשמע לך הגיוני?
אני כן מכיר אותך כאדם נבון. כנראה שנולדת ביום רביעי. (בהתבסס על התלמוד הבבלי, שבת קנו, לא זוכר איזה עמוד). זה לא מתאים לך. גם אני פעם הייתי ימין קיצוני, עד ש... עד שראיתי שלחרדים יש את התשובות לכל השאלות הכי קשות, ולימין לא. וגם הגעתי למסקנה שיש סתירה בין התפיסה של אלוקים כל יכול, לבין הרעיון שאנחנו צריכים לעשות את כל הפרטים הטכניים. ואכן, זה עומד בסתירה לפרשות "בחוקותיי" ו"כי תבוא". ויש עוד פסוקים, אין לי כוח לחפש. "אני אלחם לכם ואתם תחרישון", אני לא יודע מאיפה. "לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי". "לב מלך ביד ה' ". זה לא משהו שהמצאתי. זה קיים אלפי שנים. זה מקרא - BIBLE.