חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
**שאלו את הימין האמיתי לתאריך 10 באפריל**
Aaron:
לתשומת לבכם:
התוכנית שהייתה אמורה להתקיים בתאריך 3 באפריל התבטלה, מפני שבגלות, חג הפסח יתחיל ביום שני וימשך עד ערב יום רביעי (לפי הזמן בארה"ב).
** !לפי בקשת חיים כל גולש יכול לשאול 2 שאלות בלבד! בהודעה אחת! **
חשוב להתחשב בחיים על מנת להקל על הקריאה בעברית שלו,
הודעות שאינן שאלות או פניות לחיים ימחקו אוטומטית.
תודה,
אהרון
**שוב אני מזכיר לכל גולש מותר לשאול 2 שאלות קצרות בהודעה אחת**
בייקר:
חיים שלום רב!
1.לגבי רוברט מנינג,כיצד הוא הפך לסמל למאבק לשחרור ממאסר?הרי הוא הואשם ברצח,האם זאת עלילה?האם בגלל שישראל הסגירה יהודי לאמריקה?אתה מוכן לספר לנו את סיפורו?
2.לגבי עמדתך בנוגע למלחמת לבנון.שמעתי ביקורת ממך אבל היתה זאת מלחמת מצוה:מערך הטילים הסורי בבקעה הושמד,100 מטוסים סורים הופלו,אש"ף גורש לתוניס.מדוע ביקרת את המלחמה?
אֹהד:
שלום חיים!
1.האם העמדות שלך נגד האומות הערביות תקפה גם נגד טורקיה? מאחר וטורקיה היא מדינה מוסלמית חילונית ויחסיה איתנו טובים יותר לעומת שאר המדינות המוסלמיות שיותר דתיות.
2.איך רשויות החוק בארצות הברית מתייחסות לארגון JTF ? הרשויות נותנות לכם לפעול בחופשי או שמפריעות לכם ?
אֵיתָן:
שלום חיים
וחג פסח שמח וכשר
השאלות שלי השבוע הן:
1)האם יש חברי כנסת שמכירים אותך מהמפלגות השמאל והימין המזוייף?
*אני זוכר שהזכרת רק את קולט אביטל שאמרה בראיון שהם מפחדים מ חיים בן פסח עם מיקרופון כי הם יודעים שלא תעשה מעשיי "אלימות"(כמובן שהמעשים שלך היו מעשיי גבורה) כמו בליגה
2)זו שאלה קצת לא קשורה
מה דעתך על זה שהכניסו לראיונות עבודה כל מיני מבחנים פסיכולגיים מטופשים בארץ כביכול
אני הולך להרבה ראיונות עבודה אני עובר את כל המבחנים הטכניים
אבל אחריזה יש מבחן שבודק את האינטלגנציה שלך בפחות מ חצי שעה
למשל:נונתים לך משימה קבוצתית לבנות עם לגו שכונה עם חניה ועוד כל מיני דברים טיפשיים
הם אומרים שככה הם יכולים לראות את האינטלגנציה שלך ואיך אתה מתמודד בחברת אנשים
אני אישית חושב שהם חסרי אינטלגנציה ומפגרים
אני הייתי הרבה בראיונות עבודה וברובם נכשלתי בגלל הדברים האלו
ואני עובר תמבחנים הטכניים בלי שום בעיה
מה דעתך על כל הדבר הזה?אני מקווה שהבנת למה אני התכוונתי
ודרך אגב הלכתי פעם למן קורס קצרצר איך לעבור ראיונות כאלו שילמתי אלפי שקלים וגם זה לא עזר
ואני עדיין חושב שזה טיפשי כל הדברים האלו
ואם יש לך טיפים זרוק לי כמה :)
תודה מראש איתן
yacov:
בס"ד
חג שמח,
היית אומר יש"ו ל-Ronald Reagan בעברית לקהל יהודי? האם הוא עכשיו בג'הנום?
יעקב מנשה בן רחמים.
יעקב,
אני מודה לך שאתה עושה מאמץ לכתוב בעברית. ישר כח!
חיים,
בנוגע לעניין של רונלד רייגן, אני רוצה שכולם פה ידעו שמיד לאחר ההתקפה של החיזבאללה בביירות ב-1983 שבה נרצחו 242 נחתים אמריקאים, רייגן דרש מהמטכ"ל האמריקאי שיפתחו תכנית תקיפה מהאויר נגד מטרות חיזבאללה בלבנון כעונש ומחיקת העלבון שספגה ארה"ב, והוא נתן פקודה למטה שלו ליישם את התכנית, אולם היהודון הבוגדני Casper Weinberger יש"ו, שר הביטחון, החליט על דעת עצמו לבטל את ההתקפה מכיוון שהוא חשש שצעד זה יערער את היחסים של ארה"ב עם העולם הערבי... כשרייגן גילה עובדה זו, היה כבר מאוחר מדי, והוא היה מאוד מאוכזב וכועס, אבל הוא הסתיר זאת כדי לא לגרום ליהודון בושה בפומבי, ולאחר מכן ארה"ב נסוגה באופן רשמי מלבנון עם הזנב בין הרגליים.
דוקא_כך
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה