לכל מי שאומר שהפיתרון לנצח את האוייב זה רק לחימה בכוח הוא טועה.
הפיתרון היחיד לנצח את האוייב זה לימוד תורה יהודית כמובן,ושהרבה יהודים שלא מכפייה יעשו את זה.
אף פיתרון אחר לא יכול על חוסר לימוד תורה יהודית כמובן לגרום ל,הקדוש ברוך הוא,שבכל מלחמה שישראל תנצח,אלא ההפך,שאיך מספיק תורה יהודית כמובן,מי ששולט על עם ישראל לפחות מבחינה ביטחונית זה אומות העולם כולל ממשלת ארצות הברית שאוסרת על ממשלת ישראל לבנות בתנחלויות ומה דעתי בנושא ההתנחלויות ?
לפי דעתי ההחלטה הזאת זאת תעמולת בחירות של חברי הממשלה בקואליציה כדי להראות שהם כאילו נהיו יותר פוליטית בימין,אני לא פוסל אף אפשרות שאם ממשלת נתניהו אם אותו שר האוצר תבחר מחדש , אז לדעתי לא רק שהגזירות הכלכליות הנוספו שהופסקו עלולות לחזור ,אלא שעלולות להיות עוד גזרות כלכליות, אלא שגם פתאום יכול להיות שראש הממשלה באם הוא יהיה ממפלגת הליכוד ,שוב יקפיא את הבניה בהתנחלויות ,בטענה שהוא מאמין בתהליך שלום נכון ושהקשר עם ממשלת ארצות הברית מאוד חשוב לו בעיקר מבחינה ביטחונית וכלכלית.
זה לא חדש לי שראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו לא עומד בהתחיבויותיו כלפי תושבי מדינת ישראל, נכון שהוא ואביגדור ליברמן אמרו שאם טיל אחד של החמאס יפול על תל אביב לא יהיה עוד ארגון חמאס ? נפל טיל על תל אביב ? נפל, אירגון החמאס מת ? ממש לא.מבחינתי מבחינה ביטחונית הליכוד מתנהג כמו ממשלת שמאל, בזמן מלחמה הוא נוהג כמה שיותר בעדינות איפה שיש אוייב.
ובקשר למכה שממשלת ישראל קיבלה מהאו"ם שעכשיו מבחינה עולמית שפלסטין זה מדינה ולא רשות,ומתר לה כעת בבית הדין בינלאומי בהאג לתבוע את מדינת ישראל על פשעי מלחמה, לדעתי האשמה פה היא ביהודים שלא רק שנראה לי שרובם בארץ ובעולם לא לומדים תורה יהודית כמובן אלא שהם עושים שנאת חינם.
ובגלל זה עד עכשיו אין לא באה גאולה יהודית,ואנחנו היהודים ביחוד בארץ ישראל מרגישים אכזבה מרובה.
ואני מסכים לחלוטין עם דברי כבוד הרב אמנון יצחק שליט"א שהמלחמה שהייתה לאחרונה שממשלת ישראל נוצחה בעקבות התערבות של ארצות הברית, זה בגלל ביטול חוק טל, לדעתי אנחנו בתור יהודים אסורים בלהצביע למפלגת שדורשת מתלמידי חכמים יהודים כמובן לשרת בצה"ל,אפילו לא לדקה,כדי לא לבזותם.
http://www.shofar.tv/videos/2627http://www.shofar.tv/videos/2646כי אם כל הכבוד לצה"ל במלחמות האחרונות הוא לא הוביל לנצחון.
זה שלפני הרבה שנים צה"ל כבש את הר הבית זה כי אז לפחות נשות ישראל היהודיות בציבור שמרו על לבוש צנוע,לא היה שידורי תועבה אירוטיים ב HOT וב YES וגם לא אינטרנט לשידורי תועבה, התועבה הייתה מאוד מוגבלת , אבל נראה לי שבגלל שאז עדיין היו בין היהודים שנאת חינם, אז לא באה הגאולה היהודות כמובן ,ונראה לי שבמלחמות האלה כן נהרגו חיילי צה"ל, אבל זה כן מוכיח שלבוש לא צנוע בעיקר של נשים יהודיות בציבור מאוד יכול להשפיע על ניצחון במלחמות.
אני חייב להוסיף שאין איסור הלכתי לשרת בצה"ל למי שקשה לו רק ללמוד תורה יהודית כמובן, אבל שצה"ל יהיה כשר לפי ההלכה של הדת היהודית כמובן כדי לא להכשיל יהודים,ואם זה נכון שבצה"ל מחייבים חיילים יהודים לשמוע שירת נשים אז לפחות לדעתי זה מאוד חמור,ולא מצדיק התגייסות יהודים דתיים וחרדים לצה"ל.
זה רק דעה שלי ולא דבר מחייב.
אבל אני מבקש שלא תגידו לשון הרע שלא לצורך תועלת על כבוד הרב אמנון יצחק שליט"א.