כתב נושא: אומרים "אין קמח-אין תורה". האם יש מצב לימין בלי קמח?  (נקרא 10311 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם חד הורית זו אשה משגדלת ילד או ילדים ללא בן זוג. יכולות להיות וריאציות שונות, אלמנות בין היתר. אם כי אלמנות מקבלות קצבה מיוחדת שנקראת "קצבת שארים" וגבוהה מזו של אמהות חד הוריות אחרות. פרט לאלמנות יכולות להיות נשים גרושות, נשים שילדו מחוץ לנישואין ועוד.
דווקה אמהות חד הוריות שילדו כתוצאה מהפריה חוץ גופית מתוך כוונה תחילה להיות אם חד הורית-אלו בד"כ נשים עמידות שלא זקוקות לעזרת המדינה.
גם פה ברוב המקרים יש לצפות לקצת יותר אחריות אישית מצד שני ההורים. הורים גרושים לא אומר שהילדים שלהם יתומים מאב או מאם, שני ההורים עדיין אחראים להם. כך גם אם הילד נולד להורים לא נשואים, עדיין יש לו שני הורים ואני מצפה מהאם שתתבע מזונות מהאב לפני שתתבע את המדינה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אם חד הורית = פמינאצית שבורת לב

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
גם אני חושב ככה.
רוב אלה שמגדירות את עצמן כאמהות חד הוריות הן לא אלמנות.
הן גרושות או כאלה שהביאו ילדים מחוץ לנישואין ולפעמים אי אפשר להוכיח בכלל מי האבא מרוב שהן פרוצות. אז זו אשמתן.
ברגע שאנשים יפסיקו להשתולל כי גירושין זה אחלה פתרון קל ונוח, ברגע שאף אחד לא יחשוב שלאשה מגיע הכל כי התגרשה, וברגע שאנשים יבינו שילד מביאים רק מתוך ולתוך מסגרת משפחתית יציבה, זה ישאיר רק את האלמנות.

אף אשה שאינה אלמנה, לא זכאית לתואר הזה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק תל אביבית

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני יכולה להסכים אולי לגבי נשים שמתוך כוונה תחילה ילדו ילד מחוץ לנישואין, אבל לא לגבי נשים גרושות. הרי אף אחד לא מתחתן מתוך כוונה להתגרש בעתיד, אך לפעמים החיים עלולים להפתיע ואף אחד לא יכול להיות ערב לכך שלו זה לא יקרה.

ומה שלא יהיה-הילדים לא אשמים והמדינה לא צריכה להפקיר אותם בשל נסיבות הוריהם.

אני מתאכזבת ממה שאני רואה פה בפורום ומבינה שככל הנראה אין מצב לימין חברתי במדינה, ועם כל הצער נצטרך לבחור בין "ימין" לבין "חברתי"

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
גרושה היא לא חד הורית. היא פשוט חיה בנפרד מההורה האחר. עדיין יש שני הורים.

ולדעתי, לפני שבכלל דנים על מצב כלכלי, צריך להשאר בחיים.
לדעתי, כל המפלגות שרצות על מצע "חברתי" זה בלוף קיקיוני. כולם שם אנשים שלא עשו כלום בחיים. כלום! אנשים שמנסים לתפוס טרנד כדי להכנס לפוליטיקה. לבזבז על זה קולות כשאת בסכנה כל פעם שאת יוצאת לרחוב, זו שטות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הרי אף אחד לא מתחתן מתוך כוונה להתגרש בעתיד,

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני יכולה להסכים אולי לגבי נשים שמתוך כוונה תחילה ילדו ילד מחוץ לנישואין, אבל לא לגבי נשים גרושות. הרי אף אחד לא מתחתן מתוך כוונה להתגרש בעתיד, אך לפעמים החיים עלולים להפתיע ואף אחד לא יכול להיות ערב לכך שלו זה לא יקרה.

ומה שלא יהיה-הילדים לא אשמים והמדינה לא צריכה להפקיר אותם בשל נסיבות הוריהם.

אני מתאכזבת ממה שאני רואה פה בפורום ומבינה שככל הנראה אין מצב לימין חברתי במדינה, ועם כל הצער נצטרך לבחור בין "ימין" לבין "חברתי"
גרושה היא לא אם חד הורית. יכולים להיות מקרים נדירים של הורה שנמלט לחו"ל או שהוא חסר הכנסה ולא יכול לשלם מזונות לילדים שלו אבל אז צריכים להיות קריטריונים ספציפיים. אסור לאפשר מצב שבוא ברור שהמדינה משמשת הורה ומפרנס חלופי לכל הורה שדורש זאת, זה מהווה תמריץ לניצול כספי המסים ולהתנהגות מופקרת.

מנותק תל אביבית

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
ולדעתי, לפני שבכלל דנים על מצב כלכלי, צריך להשאר בחיים.
לדעתי, כל המפלגות שרצות על מצע "חברתי" זה בלוף קיקיוני. כולם שם אנשים שלא עשו כלום בחיים. כלום! אנשים שמנסים לתפוס טרנד כדי להכנס לפוליטיקה. לבזבז על זה קולות כשאת בסכנה כל פעם שאת יוצאת לרחוב, זו שטות.
אילו ימין של היום היה באמת ימין-אולי היה ניתן לשקול את דבריך.
גם אני חשבתי כך בזמנו. לשם כך הצבעתי ליכוד ב-2002 וזאת למרות שידעתי שמצנע יטיב הרבה יותר עם האוכלוסייה החלשה.
ומה הייתה התוצאה? גם עזה הוחזרה וגם קצבאות קוזזו. אז לא היה עדיף שמצנע יעלה? הוא היה עושה את אותו דבר עם עזה, רק שהעם לא היה נשדד.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
קצבאות זה שוד, לא להוריד אותן. אבל בהחלט עדיף העבודה, הם לא מסוגלים לגרש יהודים

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אילו ימין של היום היה באמת ימין-אולי היה ניתן לשקול את דבריך.
גם אני חשבתי כך בזמנו. לשם כך הצבעתי ליכוד ב-2002 וזאת למרות שידעתי שמצנע יטיב הרבה יותר עם האוכלוסייה החלשה.
ומה הייתה התוצאה? גם עזה הוחזרה וגם קצבאות קוזזו. אז לא היה עדיף שמצנע יעלה? הוא היה עושה את אותו דבר עם עזה, רק שהעם לא היה נשדד.
לכן אנחנו מטיפים לימין אמיתי...

צבא יהושע עוד יחזור!