עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ויכוח עם מורה שמאלני

<< < (2/2)

Rafoe:

--- ציטוט של: בז על ינואר 04, 2013, 20:06:11 ---הטיעון של זכות אבות הוא טיעון דתי פונדמנטליסטי. בני ישראל כבשו את הארץ הזאת מהכנענים רק כי אלוהים אמר שזאת הארץ המובטחת וכי הם היו עובדי אלילים. שום סיבה אחרת. הכנענים לא התחילו איתנו, אנחנו התחלנו איתם רק כי אלוהים אמר. אדם ציוני ורציונלי שהוא לא פונדמנטליסט דתי לא יכול להשתמש בטיעון של זכות אבות.

--- סוף ציטוט ---
אם כך נותר רק לשאול מדוע השמאלנים מדברים על "זכות הסטורית" (זכות אבות במילים מכובסות) כלפי העולם אבל מצד שני משמיצים את ישראל על ש"כובשת" "עם" אחר.

בן גוריון (רב הכופרים) הכריז בעצמו (עוד לפני השואה בוועדת פיל - 1937) ש"הקושאן שלנו על הארץ הוא התנ'ך".

הרי כבר קבעתי בעבר ששמאלניטיס היא מחלת חשוכת מרפא. או שאתה נרפא ממנה עצמאית או שהיא משתלטת עליך לחלוטין.

El Blanco:
מי שמנסה לשכנע מפסיד

El Blanco:

--- ציטוט של: בז על ינואר 04, 2013, 20:06:11 ---הטיעון של זכות אבות הוא טיעון דתי פונדמנטליסטי. בני ישראל כבשו את הארץ הזאת מהכנענים רק כי אלוהים אמר שזאת הארץ המובטחת וכי הם היו עובדי אלילים. שום סיבה אחרת. הכנענים לא התחילו איתנו, אנחנו התחלנו איתם רק כי אלוהים אמר. אדם ציוני ורציונלי שהוא לא פונדמנטליסט דתי לא יכול להשתמש בטיעון של זכות אבות.

--- סוף ציטוט ---

וואלה נחותיקו? הבית שלך שלי חברה שלך שלי וגם האייפלוץ שלך שלי מה אתה אומר? תשכנע אותי שלא הייתי פה קודם!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה