בס''ד
אני לא מסכים עם הרבה דברים שהוא אומר (לגבי ארץ ישראל, התישבות יהודית ומדינה יהודית). אז אני לא תומך בו. אך לפחות יש לו ביצים. הוא לא מתרפס בפני התשקורת כמו הפחדנים משה פייגלין, נפתלי בנט, אורי אריאל, אריה אלדד ומיכאל בן ארי.
עוד הערה: אם תהיה לו מפלגה והיא תיקח קולות מבוגדי ש''ס שנתנו לנו את הסכמי אוסלו, אשמח. כי הרב יצחק גינה את הסכמי אוסלו והוא מגנה את ברק חוסיין וקורא לו "אובמבה". לכן אני מקווה שהוא כן יקים מפלגה ושזה לא יהיה עוד בלוף למרות שלא הייתי מצביע עבורו.
אמנון יצחק הוא רשע אנטי-ציוני שיכול רק להזיק בפוליטיקה. גם בתור רב הוא אידיוט, יש המון ניתוחים על ההרצאות שלו שמוכיחות שהוא פשוט טועה בהמון דברים. הוא מדבר המון שטויות. הסרט שלו על הציונות אגב- שקרי ביותר, הנאמר על ז'בוטינסקי לדוגמה- לא היה ולא נברא, והדברים שנאמרו שם על הרצל אלו דברים שהרצל התחרט עליהם בהמשך דרכו לכן הוא קידם את רעיון המדינה היהודית ולא את רעיון ההתבוללות באירופה.
משה פייגלין בחור טוב, גם בן ארי. אריה אלדד מנהיג. הם לא מפחדים מהתקשורת, הם אומרים את האמת. אגב- התקשורת שונאת אותם ומציגה אותם כ'ימין קיצוני-ברברי-פשיסטי-יהודי ישן' כזה.
אגב, המפד''ל אכן היו חלק מממשלות השמאל והם בהחלט מפלגה של מזויפים. רואים עכשיו שבנט מלקק המון לביבי. ואורי אורבך נגד הימין האמיתי, הוא קרא לאריה אלדד קיצוני וגם את בן ארי. ודאי שהם לא כהניסטים ולא תומכים ברחבעם זאבי, מפלגת מזויפים
אריה אלדד תותח. הדבר היחידי שרע בו זה הראיון על רוצחים. אני מסכים שיהודי שנוקט באלימות ללא סיבה מוצדקת צריך לקבל על זה עונש. אבל- יהודי שרוצח מחבל הוא לא פושע. היה בראיון הזה אי הבנה, לפני ואחרי אריה בעצמו הציע שצריך לחסל מחבלים, ללא משפט. הייתה אי הבנה.