כתב נושא: הרב אמנון יצחק הודיע שהוא יקים מפלגה לרוץ לכנסת  (נקרא 13294 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הרב שלי שלמד בישיבת הרעיון היהודי תחת הרב בנימין זאב כהנא זצוק״ל הי״ד אמר שהרב אמנון יצחק הוציא דיבה על הרב כהנא זצוק״ל וטען שאומנם הרב צדק בהקשר הלאומי אך שמבחינה תורנית דרכו זרה ליהדות או משהו כזה.אני מכבד את הרב יצחק אבל לא מסכים איתו כלל וכלל מהבחינה התורנית.אני נגד גלותיות ותפיסה של פאסיביות.ההפך ממה שמורנו ורבנו הרב מאיר דוד כהנא זצוק״ל הי״ד הציע.ישיבת הרעיון היהודי אף שלחה לרב יצחק מכתב בעקבות אותה התבטאות כנגד הרב כהנא זצוק״ל הי״ד.לא ידוע לי על המקרה ככה הרב שמלמד אותי אמר לי.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מילא עלה ירוק - הרשימה הליברלית (אידיוטים שימושיים), אבל להצביע לו כשהוא ידרוש להקים פת"ח חדש ועוד בשם היהדות? זאת בגידה

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
הרב אמנון יצחק שליט"א הוא הכי קרוב נכון להיום ונכון למי שנמצא כרגע בפוליטיקה, לתפיסה של הרב כהנא זצוק"ל. הוא לא גלותי, להיפך- הוא מאד לוחמני ואמיץ - כמו שרק תימני בעל-תשובה יכול להיות!! ויש על זה קבלות מפה ועד קרית גת לכל אורך 35 השנים האחרונות.

אני אישית לא זוכר אי-פעם את הרב מתבטא נגד או בעד הרב כהנא זצוק"ל. אך ידוע לי שמבחינה רעיונית - הוא חולק בדיוק את אותו קו-מחשבה שיש לרב דניאל זר שליט"א (גם רב בעל-תשובה חריף וחזק מאד שיצא לי לעקוב אחריו במהלך השנים האחרונות). האחרון נוהג להתבטא תמיד בשבחו של הרב כהנא זצוק"ל ומעלה את קרנו ואת צדקת דרכו בכל הרצאה ששמו נזכר! אני יכול רק לרחם על כל החכי"ם הרכיכות שייאלצו להתמודד עם אנשי-אמת כמו הרב אמנון יצחק שליט"א או הרב דניאל זר שליט"א - זה יהיה ממש כמו בימים שהרב כהנא זצוק"ל היה בכנסת, ההצגה הכי טובה בעיר...
« עריכה אחרונה: דצמבר 02, 2012, 03:02:46 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק רחמים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אמנון יצחק גם דרש מהתלמידים שלו להצביע לשרון ב-2003

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מילא עלה ירוק - הרשימה הליברלית (אידיוטים שימושיים), אבל להצביע לו כשהוא ידרוש להקים פת"ח חדש ועוד בשם היהדות? זאת בגידה
שימושיים? הם קשקשנים שרק שטויות יש להם בראש.
היום פורסם בפייסבוק שלי התלונה של מפלגת המסוממים ש"אני מעשן ג'וינט אחד ומשלם על ארבע. מאה שקל על גרם אחד?" - אז אל תעשן! אידיוט!!!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אמנון יצחק גם דרש מהתלמידים שלו להצביע לשרון ב-2003

??

אין מצב. תביא קישור!
חוץ מזה, אני מודה שגם אני הצבעתי שרון בעבר, לפני שהוא ביצע את הפשע של הגירוש, כשלא היתה אופציה יותר ימנית ממנו אז.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא חושב שאני אצביע לו כי אני לא מסכים עם הדרך שלו שצריך לאמן ולחמש ערבים "חפים מפשע" מעזה.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני לא חושב שאני אצביע לו כי אני לא מסכים עם הדרך שלו שצריך לאמן ולחמש ערבים "חפים מפשע" מעזה.

כאמור, זו לא הדרך שלו (שם, שם).

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כאמור, זו לא הדרך שלו (שם, שם).
אוקיי , אז מה הדרך שלו?
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אוקיי , אז מה הדרך שלו?

שאלה טובה.

הנה התשובה- מצע מפלגת "כח להשפיע", הרב אמנון יצחק שליט"א:
http://live.shofar-tv.com/articles/9174

ובסרט הבא הרב בעצמו מתייחס בשידור חי לשאלות הקהל בקשר למצע המפלגה ולמפלגה בכלל. יש בגוף הדף מעין "מקרא" על איזו שאלה הוא עונה באיזו דקה, כדי שתוכל להעביר ישירות לשאלה שמעניינת אותך:
http://live.shofar-tv.com/articles/9178

מנותק Dudi

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

אני לא מסכים עם הרבה דברים שהוא אומר (לגבי ארץ ישראל, התישבות יהודית ומדינה יהודית). אז אני לא תומך בו. אך לפחות יש לו ביצים. הוא לא מתרפס בפני התשקורת כמו הפחדנים משה פייגלין, נפתלי בנט, אורי אריאל, אריה אלדד ומיכאל בן ארי.
עוד הערה: אם תהיה לו מפלגה והיא תיקח קולות מבוגדי ש''ס שנתנו לנו את הסכמי אוסלו, אשמח. כי הרב יצחק גינה את הסכמי אוסלו והוא מגנה את ברק חוסיין וקורא לו "אובמבה". לכן אני מקווה שהוא כן יקים מפלגה ושזה לא יהיה עוד בלוף למרות שלא הייתי מצביע עבורו.
אמנון יצחק הוא רשע אנטי-ציוני שיכול רק להזיק בפוליטיקה. גם בתור רב הוא אידיוט, יש המון ניתוחים על ההרצאות שלו שמוכיחות שהוא פשוט טועה בהמון דברים. הוא מדבר המון שטויות. הסרט שלו על הציונות אגב- שקרי ביותר, הנאמר על ז'בוטינסקי לדוגמה- לא היה ולא נברא, והדברים שנאמרו שם על הרצל אלו דברים שהרצל התחרט עליהם בהמשך דרכו לכן הוא קידם את רעיון המדינה היהודית ולא את רעיון ההתבוללות באירופה.
משה פייגלין בחור טוב, גם בן ארי. אריה אלדד מנהיג. הם לא מפחדים מהתקשורת, הם אומרים את האמת. אגב- התקשורת שונאת אותם ומציגה אותם כ'ימין קיצוני-ברברי-פשיסטי-יהודי ישן' כזה.

אגב, המפד''ל אכן היו חלק מממשלות השמאל והם בהחלט מפלגה של מזויפים. רואים עכשיו שבנט מלקק המון לביבי. ואורי אורבך נגד הימין האמיתי, הוא קרא לאריה אלדד קיצוני וגם את בן ארי. ודאי שהם לא כהניסטים ולא תומכים ברחבעם זאבי, מפלגת מזויפים
אריה אלדד תותח. הדבר היחידי שרע בו זה הראיון על רוצחים. אני מסכים שיהודי שנוקט באלימות ללא סיבה מוצדקת צריך לקבל על זה עונש. אבל- יהודי שרוצח מחבל הוא לא פושע. היה בראיון הזה אי הבנה, לפני ואחרי אריה בעצמו הציע שצריך לחסל מחבלים, ללא משפט. הייתה אי הבנה.
די לכיבוש!!!
גם לי נמאס מהכיבוש הערבי בארץ ישראל.