עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הידברות עם שמאלנים=ערבים

<< < (2/5) > >>

נץ וגאה בזה:
סוף שטן לגרדום

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Eternal על מרץ 28, 2007, 12:24:38 ---לא נכון, אתה טועה.
אני בור בתנ"ך ואני יודע כבר די טוב איך לענות לסמולן.
למשל אם סמולן שואל אותי מדוע יש לנו זכות על הארץ, הערבים היו פה קודם ואנחנו סתם כובשים.
אז אני מתחיל לענות בזה שירשנו את הארץ מאלוהים (וזאת הטענה התנכית היחידה), ואז גורשנו ע"י הרומאים, והם שינו את שם הארץ לפלסטין, כדי למחוק כל קשר בין עם ישראל לארצו, ואחרי הגירוש לא הפסקנו פעם אחת לחשוב על שיבת ציון.
כתבנו שירים והתפללנו לכיוון הכותל וכולה וכולה.
וכשחזרנו לארץ לא היו פה ערבים כמעט ואת זה אפשר להוכיח לפי ספרו של מארק טווין מי שמכיר. הוא טייל בארץ הקודש והוא בעצמו רשם בספרו שהוא התהלך בארץ ולא ראה נפש חיה והכל היה מלא ביצות ושממה!
ומה קרה כשאנחנו הגענו? הפרחנו את השממה! וחוץ מזה אף פעם א"י הייתה ריקה מהיהודים. תמיד היו פה יהודים בערים הקדושות כמו חברון,ירושלים וכו'

בקיצור, התחלתי מהתנ"ך וסיימתי עם היסטוריה ידועה ועובדות.

--- סוף ציטוט ---

Eternal, אם אלה כל טיעוניך אזי כל שמאלן עם תואר ראשון במדעי המדינה מביס אותך בויכוח.

שׂריון:

--- ציטוט של: mashras על מרץ 28, 2007, 20:15:44 ---היה לי רב חכם שאמר: "מי שלא רוצה לשמוע - לא ישמע"
אתה מדבר על מיעוט של שמאלנים (אליטות נקרא להם) שגרים ברמת אביב ג,'ברמת אפעל, ברעננה צפון, בהרצליה פיתוח וכו'... שפשוט לא נוכל לשכנע.
ולא קשור לתנ"ך ולא קשור לשום טיעון שתראה להם.
תתווכח איתם? במקרה הטוב הם יגמגמו משהו, ומקרה הפחות טוב הם יקראו לך פשיסט ויסתלקו.

ולכן אני אומר "אין הידברות עם השטן". השטן יישאר שטן.

--- סוף ציטוט ---

מה אתה מדבר?! תגיד לי שמאלני אחד שיהיה מוכן לשמוע את הדעה שלנו! כולם ככה ללא יוצא מן הכלל...

בייקר:
יש להזהר מחשיבה סטריאוטיפית ותבוסתנית.
אני מתווכח עם שמאלנים וערבים ומצליח לשכנע.
אני שיניתי דעתם של שמאלנים.
התנ"ך הוא הבסיס אבל יש נימוקים רבים.
לי ולנץ יש ידע העולה על ידע של שמאלני עם תואר במדעי המדינה.
התווכחתי עם דוקטורים ופרופסורים ועמדתי בכבוד.
היתה פעם שהפסדתי בויכוח עם שמאלני אחרי 5 שעות ולילה שלם,הוא היה משכיל מאד והתיש אותי אבל זה נדיר.

נץ וגאה בזה:
אפשר ורצוי לנהל דיון אינטלקטואלי עם שמאלני מצוי, ואינני צריך לקפד ראשי בפניו,
טענות השמאל אין בהם בכדי להביס טענות של ימני עם ידע, בסופו של דבר "הקפיטל" של מרקס הוא חלול, אין בו ממש, ואיננו עומד במבחן המציאות, האוטופיה הזו הנמצאת בראשו של כל שמאלן היא שמניעה אותו אך ברגע שהאינטלקטואל השמאלן מתנגש בקרב מוחות עם האינטלקטואל הימני, הוא נוחל תבוסה בנוקאאוט בהכרח שכן כל הסיפור הוא התנגשות בין אשליה למציאות, ובעולמנו המעשי, המציאות עולה על כל דמיון.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה