כתב נושא: בוגדים בכל מקום | הסיבה למה אנחנו מפסידים כל הזמן במלחמה מול האורקים.  (נקרא 2615 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
http://news.walla.co.il/?w=/90/2554080
נקבה שחיה במקום בו הילדים שלה יכולים למות כל יום על ידי אורקים (גוש עציון), משחררת את הפנינה הזו: "איני מבדילה בין מתנחל, ערבי או יהודי - כולנו בני אדם"

כמובן, כלי התעמולה טורחים להבליט את ניצני הבוגדנות הללו, כדי להמשיך לטייח ולעבוד עלינו שהכל בסדר, ואפשר לחיות עם האורקים, ואין פיגועים, אין השלכת אבנים, אין הכאות ומעשי לינץ, אין קסאמים...
פשוט איש תחת גפנו ותחת תאנתו (הגפן והתאנה עושים יופי של צל על הקבר)...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
בס"ד

מחילה מכבודך אך כנראה לא קראת טוב. ה"פנינה" הזאת נאמרה על ידי מנאל שהיא אמא של אחת מהילדות הערביות שהגיעו לקיבוץ...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני מקווה שהיהודים יתעוררו ויכריזו שהם לא רוצים אורקים אצלם...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק מוות_ליהודים הטובים והנאמנים

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
המילה הזאת יצאה מכל החורים, כולל של אמא שלך...
אם אתה כועס על ערבים שארקו את אמא שלך תגיד להם את זה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני כועס על אורקים שנמצאים פה על חשבון יהודים. אני כועס על אורקים שפוגעים ביהודים. אני כועס על אורקים שמסתננים למשפחות של יהודים. בין השאר, למשפחה שלך.

צבא יהושע עוד יחזור!