כתב נושא: גל אוחובסקי:הגענו למצב שאף אחד לא רוצה לקרוא על ערבים ולהתעניין בהם  (נקרא 3030 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני באמת לא מתעניין בהם. אני מתעניין בדרכים להביא לכך שהארץ תתנקה מכל האורקים...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Blackraptor

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
יש משהו בדבריו של המתחנגל, באמת כבר נמאס לשמוע שדוחפים אותם לכל פינה בחיים שלנו כיהודים בארץ ישראל, וכאן אנו מגיעים לתגובה של אביר הקרנפים....
אני באמת לא מתעניין בהם. אני מתעניין בדרכים להביא לכך שהארץ תתנקה מכל האורקים...
האמת שלי יש דרך מעשית לעשות זאת  :old_evil:

תרגום לחסרי ידע באנגלית: "קוראן - ספר יחיד לשטיפת מוח שגרם לאובדן של המוני חפים מפשע במלחמות למשך 100 שנה"

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
מה הוא רוצה לא הבנתי..? הוא רוצה שנכריח אותם להיכנס לפה כיאלו? מה בלאט הוא רוצה?!?!!??! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איך אני שונא אותו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה הוא רוצה לא הבנתי..? הוא רוצה שנכריח אותם להיכנס לפה כיאלו? מה בלאט הוא רוצה?!?!!??! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
עלית על זה... זה מה שהוא רוצה. ועוד משהו... יש לו נקודה ספציפית מאוד להראות לך, שהוא רוצה שתכריח אותם להכנס "לפה"...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הוא ממש שונא ישראל.הוא תומך במוחמד בכרי.למה תמיד השילוב של הומוסקסואליות ושמאלנות קיצונית מגיע ביחד? למישהו יש הסבר?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
הוא ממש שונא ישראל.הוא תומך במוחמד בכרי.למה תמיד השילוב של הומוסקסואליות ושמאלנות קיצונית מגיע ביחד? למישהו יש הסבר?

לא נדיר שהפרעות נפשיות באות בגדודים.
מה שמצחיק שהחברה הערבית ממש מתנגדת להומוסקסואלים אבל לשמאלנים לא ממש אכפת.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ככה זה כל השמאלנים. מרוב שהם רוצים לדפוק את היהודים, הם מתעלמים מזה שאחרי הכל, האורקים יטבחו גם אותם...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Elias

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ככה זה כל השמאלנים. מרוב שהם רוצים לדפוק את היהודים, הם מתעלמים מזה שאחרי הכל, האורקים יטבחו גם אותם...

לשמאלנים לא באמת אכפת מהמוסלמים תאמין לי הם עושים את כל הבלאגן משנאת יהודים נטו

אם היה באמת אכפת לשמאל העולמי ממוסלמים הם היו דואגים לכל הנשים שסובלות באסלאם לכל האלה שנטבחים בסוריה אפגניסטן פקסיטן וכו

הם היו מוחים ועושים הפגנות ענק נגד הוצאה להרוג של הומואים ולסביות מוסלמים כפי שקורה בסעודיה ואיראן

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כן... רק שמה שכתבת, זה בדיוק מה שכתבתי.
מרוב שהם רוצים לדפוק את היהודים, הם מתעלמים מזה שבסוף יטבחו גם אותם...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הוא קרא לפעיל אם תרצו מפלצת בגלל שהוא יצא נגד מוחמד בכרי וסרטו המשמיץ את חיילי צה״ל ג׳נין ג׳נין.בן זוגו זה הבמאי איתן פוקס שהפיק את הסרט ללכת על המים.שניהם הומואים ושמאלנים קיצוניים.