כתב נושא: משטרה מנאייק עצרו אב שנתן כמה כאפות לילד שפוצץ את הבן שלו  (נקרא 2597 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תראו איזה ילד זונה בן 14 בא על ילד 10 ואחר כך אומר שהוא מפחד לרדת למטה אחרי שהאב נתן לו 2 כאפות... כמובן הלשין למשטרה... זה מנטליות ישראלית אסלית

http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-3c6d624739fa241004.htm

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חחח "גם עליי עשו חרם ביסודי" זה מסביר הכל

Shira Ohayon · Follow ·  Top Commenter · Rishon LeZion
שגיא גרשגורן ברור שזה לא בסדר, ילדים זה חרא של עם וגם עליי עשו חרם ביסודי, זה אומר שלאדם מבוגר יש זכות להרים עליו יד??? כולכם פה משחקים אותה גיבורים ואומרים שמגיע לילד כי הוא פגע במישהו שצעיר ממנו, אם זה היה הבן שלכם והייתם שומעים אותו בוכה ככה בחדשות של 8 אני רוצה לראות שלא הייתם מחפשים את האבא לדקור אותו... במקום לעצור את האלימות אנחנו מרשים לעצמנו להיגרר לעוד אלימות. מה נראה לכם, שההורים של הבן 14 לא יחפשו עכשיו לסגור חשבון???

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא ברור מה קרה בתקרית הראשונה. זה לא בסדר שמבוגר יגיב באלימות כזאת למעט במקרים מאוד חריגים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אם מישהו נוגע בילד שלי אני שוטף פה עם מיץ של מוח שלו לא משנה אם הוא תינוק בן דקה או זקן בן 200

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מסכים עם רון בן מיכאל.
במאקו האיסלאמי כמובן הפכו את האב למפלצת ואמרו שהוא הגיב באלימות ל"קטטה שגרתית בין ילדים".
נשמע שהילד בן ה-10 עבר התעללות ע"י זה בן ה-14, שום דבר לא שגרתי בזה. ואחרי המכות שהוא קיבל, הוא לא יציק יותר לילד הזה ואולי גם לאף אחד אחר.
זה מדהים איך באתר הערבי הנאצי הזה, אלימות מצד ילד בן 14 כלפי בן 10 זה בסדר אבל אלימות (שהיא בסה"כ תגובה שבאה להגן על הבן שלו!) מצד האבא זה לא.

כל הכבוד לאבא והייתי עושה בדיוק את אותו הדבר במקומו, גם אם זה אומר תיק פלילי. מוכן לקבל תיק פלילי ממדינה צבועה ושמאלנית מאשר שהילד שלי יקבל מכות כל יום.

אגב, גם ליברמן פעם הכניס מכות לילד שהרביץ לילד שלו. פתחו לו תיק על תקיפה, וכמובן שהתעמולה מסתכלת על זה בעין רעה - הרי השמאלנים אוהבים להטיף על כמה שצריך לחטוף כאפות ולא להגיב.

מנותק נדב89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לא ברור מה קרה בתקרית הראשונה. זה לא בסדר שמבוגר יגיב באלימות כזאת למעט במקרים מאוד חריגים.

מסכים איתך
מתוך יש דין ויש דיין אריאל זילבר
יש דין ויש דיין הקשב חייל שוטר וכל מי שלאויב אדמת לאום מוסר ארץ ישראל כולה לא שלי ולא שלך קונה ארץ ושמיים בה הוא מתהדר

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המשטרה אוהבת מקרים כאלה הארגון שמקבלת כאפת זין ערבי בנחיריים כל שבוע (כמו השוטר שקיבל מברג בצוואר הוא צמח כבר שנה) חושב הוא גבר על אבות שהגנו על בנם... מדינה זונה

http://news.walla.co.il/?w=/10/1752796
« עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2013, 13:23:37 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם מישהו נוגע בילד שלי אני שוטף פה עם מיץ של מוח שלו לא משנה אם הוא תינוק בן דקה או זקן בן 200
זאת לא שיטה טובה ללמד ילד איך להסתדר בחיים.