שמתי לב לבעיה עם התנועה של הימין האמיתי בכלל והפורום הזה בפרט.
מדברים מדברים, אבל לא עושים כלום.
תנו לי לשאול אותכם שאלה כזו, אתם יודעים שכל הנציגים בכנסת, כולם כולל כולם, הם שמאלנים עד שמאלנים קיצוניים בוגדים. (כן, אפילו מר אלי ישי שעומד בראש המפלגה הקיקיונית ש"ס)
אם כך, מה אתם חושבים שצריך לעשות והוא בגדר האפשרי, ברמתנו ולא ברמת הצמרת הפוליטית שלא תזיז את עצמה מילימטר משק הכסף בשביל שרידות העם?
למה הכל מתבצע בצורה כל כך פורמלית וכ"כ מאופקת? הרי, אם רוצים לנקות את הארץ מערבים, ואני מניח שזו מטרה שרובנו בפורום חולקים, אז מדוע לא יוצאים לבצע זאת בצורה אקטיבית, שלא מזוהה עם הממשלה? (או שאולי כן?)
מדוע אנחנו לא יכולים להתארגן, כמה מאות אנשים, לעלות ליו"ש מכיוון השפלה, לעבור כפר כפר, החל מהכפרים שבאזור בית אריה לדוגמא ועד שנגיע לבקעת הירדן. זה ייקח כמה שנים, אבל זה יבטיח את כל הדברים שאנו זקוקים להם:
1. הרתעה שבזכותה נזכה לביטחון מדיני מול ערביי יו"ש.
2. הבטחת רוב יהודי בין ים תיכון לירדן.
3. יותר שטחים שנמצאים באותם קוי רוחב של תל אביב, ירושלים והרצליה, משמע, יותר איזורים שאפשר להתיישב בהם וכך להוריד לחץ מגוש דן, ע"י כך - הורדת מחירי דיור.
4. שטחים חקלאיים חדשים.
5. יתר קלות לתכנון תחבורה ציבורית יעילה שתנוע בין יו"ש לשפלה ולבקעת הירדן.
כמובן שיש בעיה אחת עם זה... הממשלה השמאלנית של ביבי או של מי שיהיה במקומו, לא תהיה מרוצה מזה. כמובן שגם הנאו-נאצי המוסלמי אובמה לא יהיה מרוצה מזה.
במילים אחרות, אני קורא לכם להשתתף במשחק ששיחקו במזרח התיכון במשך אלפי שנים - החזק שורד.