0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
חחחחח כדאי שתצטרף אתה אלינו כי אם תישאר יהודי ישן אתה תוגלה מכאןומה אתה לא מבין מולדתי למשפחה נוצרית אך גיליתי את האמת אצל היהדות המשיחית אז אני יותר יהודי ממך אתה יכול לקפוץ לי מחר אחותו תגיע לטבול והפסדתם עוד יהודיה ואנחנו הרווחנו אנחנו ננצח בסוףאני אשלח לך תמונות של הטבילה שלה אחרי שהיא תטבול ודניאל תראה אחותך באה לטבול כנראה שהיא יותר חכמה ממך
פאק אחותי הלכה לשם אני לא יודע מה לעשות!!!תעזרו לי היא התקשרה אליי ואמרהה לי שהיא מצאה את הדת שהיא אוהבתמה לעשות??
הללו את ישוע כל גוים כי גברו חסדיו עלינובעזרתו הכבירה של האל הצטרפה אלינו עוד יהודיה ישנה בקרוב התמונות אחחח דניאל למה לא הצטרפת גם היום אחותך גאה בדת האמיתית היית צריך להצטרף גם אתה.תראה מה זה יש לנו ביקוש כה רב ומרוב ביקוש אין לנו יכולת לתמוך בכולם ולך אנחנו מציעים תמיכה ואתה לא רוצה?ושלמה כשאנחנו נשלוט פה אתה תהיה הראשון שאני אטביל גרמת פה לבחור לא לבחור בדת האמיתית ואתה תשלם על זהוכמעט גרמת לילדה נהדרת לא להצטרף אלינו למזלנו לא הצלחת חתיכת כופר בוגד מסריח ולא אני לא שונא יהודים אני שונא רק יהודים שלא רואים את האור כמוך איזה כיף איך אני שמח שעוד יהודיה ישנה הצטרפה אלינו בקרוב אני יעלה לפה תמונה שלה מהטקס
פאק אחותי הלכה לשם אני לא יודע מה לעשות!!!היא לקחה את המספר שלו מהפלאפון שלי והתקשרה אליו והוא אמר לה לבוא היום והיא הלכה לשםתעזרו לי היא התקשרה אליי ואמרהה לי שהיא מצאה את הדת שהיא אוהבת והיא עוברת לדת שלהםמה לעשות??מעכשיו היא לא תהיה יהודיה אני לא יודע מה הוא הבטיח לה
ברור שהיא יהודיה היא יהודיה משיחית אצלכם יש שטויות אם היא יהודיה היא השתחוותה היום לישוע זה לא עבודה זרה כלשונכם?פחחחחח איזה בולשיט אצלנו זה מצווה מה לעשות היא אמנם יהודיה גנטית אבל נחתן אותה עם גוי והילדים יתחתנו עם גוים והיא תשתלב עם שאר העמים ככה צריך אנחנו לא גזענים אנחנו מתחתנים עם כולם
קוראים לו יש"ו,ראשי תיבות ימח שמו וזכרו...אהה הוא חי ?! אז איפה הוא תקרא לו נראה אותו!!! אהה אכלו אותו נמלים ,איך שכחתי...
אף אחד לא הציע לה כסף אלא רק תמיכה אם משפחתה לא תרצה לקבל אותהומאורו תקלל כמה שאתה רוצה העובדות מדברות בעד עצמן הצלחתי לצרף יהודיה מהפורום הזה זה רק מראה איזה כוח יש לישועודניאל תודה שאתה אומר את זה פה כי אחותך ראתה את זה ואמרה איזה בחירה טובה היא עשתה שהיא עזבה אח בוגדני שכמוך עם דת בוגדנית אז שוב פעם תודה