יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
שמירת נגיעה...מה הקטע?
לוחם סיירת:
--- ציטוט של: מציאותי על ספטמבר 27, 2012, 08:27:44 ---זה יעשה לי משהו רק אם אני אסתכל עליה...גם אם היא תהיה צנועה.
אבל עם כל זה שאני אמשך אליה, אני לא אשכב איתה.
--- סוף ציטוט ---
כן אבל אם תימשך אחריה אתה תהרהר עליה ויכול להביא אותך לשז"ל , וכך נוצרות גם בגידות במשפחה ע"י שגבר מהרהר בנשים אחרות וכן להיפך.
מציאותי:
--- ציטוט של: לוחם סיירת על ספטמבר 27, 2012, 09:03:32 ---כן אבל אם תימשך אחריה אתה תהרהר עליה ויכול להביא אותך לשז"ל , וכך נוצרות גם בגידות במשפחה ע"י שגבר מהרהר בנשים אחרות וכן להיפך.
--- סוף ציטוט ---
תשמע, אני מתחזק טרי יחסית...בן 25.
כל חיי הייתי "כופר", תאמין לי שעם הידע שיש לי היום ושאני רוכש עם הזמן, אף אישה שאני אפגוש לא תגרום לי לשז"ל מהרהורים עליה או לבגידות חס וחלילה.
זה לא שווה את זה.
ועמדתי בכמה וכמה ניסיונות שהיצר הרע ניסה להתקיל אותי...זה לא יעזור, אני חזק מזה.
לוחם סיירת:
--- ציטוט של: מציאותי על ספטמבר 27, 2012, 09:08:17 ---תשמע, אני מתחזק טרי יחסית...בן 25.
כל חיי הייתי "כופר", תאמין לי שעם הידע שיש לי היום ושאני רוכש עם הזמן, אף אישה שאני אפגוש לא תגרום לי לשז"ל מהרהורים עליה או לבגידות חס וחלילה.
זה לא שווה את זה.
ועמדתי בכמה וכמה ניסיונות שהיצר הרע ניסה להתקיל אותי...זה לא יעזור, אני חזק מזה.
--- סוף ציטוט ---
חחח כל הכבוד לך , אבל רק שתדע לך כתוב "אל תאמן בעצמך עד יום מותך" - אתה לא יודע מתי היצר הרע יכול
להכשיל אותך , עצם זה שאתה "רק" התחלתה להתחזק יחסית לא מזמן מעיד על זה שקל לך לשמור את הברית,
ככה זה תמיד בהתחלות.הנסיונות הקשים מתחילים כעבור תקופה דיי ארוכה.אתה לא יכול לדעת מה יגרום לך ליפול.
מציאותי:
אני לא מאמין בעצמי רק, אני מאמין בקב"ה, הוא לא ישים לי מכשול שאני לא יוכל לעבור.
אביר הקרנפים:
השאלה היא לא אם לא תוכל לעבור, אלא האם תעבור?
יש הרבה נסיונות בחיים. ובכולם אפשר לעמוד. אבל זה זלזול בנסיון לחשוב ש"נו. אם יש לי את זה אני יכול לעמוד בזה. קטן עלי!"
שאם זה כל כך פשוט, איפה פה הניסיון?
ואם תנאים ואמוראים שהיו נשואים ופרושים והכל, והם רצו לחטוא בגלל מבט, בגלל דבר קלוש, מי בכלל יודע מה ידליק את התאווה אצלנו?
תן לי לספר לך משהו שקרה לי לפני שנתיים וחצי. ארבעה חודשים שמרתי את הברית. לא שכבתי עם שום נקבה ולא עשיתי שום דבר עם עצמי. משהו קטן שראיתי... ופתאום הסתבכתי...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה