כתב נושא: אחת מן החיילות קרקל שהסתערו והרגו ערבי...  (נקרא 2133 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
שלום לכולם,
קראתי עכשיו ראיון שעשו עם אחת הלוחמות שהגיעה ראשונה אל החייל שנפגע(יהלומי ז"ל) ולאחר מכן היסתערו על הערבים...
שימו לב לתמצית הראיון איתה:" הגעתי לחייל ולקחתי החלטה שהוא מת ומסרתי זאת למפקד שלי והיסתערתי על המחבלים"...
מה זה ההפקרות הזאת בדיוק?! מה היא קיבינמט שתחליט שהחייל מת?! קודם כול תידאג לאחייך ואחריי זה לאויביך... מה זו החוצפה הזאת? מה היא ראתה זקן וכיפה רצתה שהוא ימות כבר אז לא עזרה לו גם? וממתי בחורות נותנות פקודות למפקדים?! לפי דעתי זה הפקרה של חיי יהודי ועל כך היא צריכה להיכנס לכלא... לא משנה כמה ערבים מחבלים היא הרגה... מה אתם חושבים?
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בעניין: אחת מן החיילות קרקל שהסתערו והרגו ערבי...
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 24, 2012, 19:14:27 »
א. צריך להבדיל בין אלה שהסתערו ואלה שהסתתרו (כן. הייתה שם איזו נקבה חמושה במדים שרצה להסתתר).
ב. אם הוא מת או לא, זה עניינו של החובש הקרבי. מה היא יכלה לעשות חוץ מלחסל את האיום?
ג. זה מה שקורה כשיש לנו צבא מלא נקבות וכשיש לנו צבא מסתתר. מאבדים חיילים בשביל כלום!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 24, 2012, 21:12:15 »
הייתה "לוחמת" אחת שהתנהגה כמו בחורה והסתתרה מאחורי שיח. חשבו שהיא נחטפה בהתחלה כי לא מצאו אותה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 24, 2012, 22:28:09 »
צבא של קוקסינליות, פרוצות, גויים והומואים. זה מה שקורה כשמגייסים את כולם. 

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 25, 2012, 04:41:20 »
צבא של קוקסינליות, פרוצות, גויים והומואים. זה מה שקורה כשמגייסים את כולם.
אבל אל תשכחי (ואת באופן אישי יודעת את זה טוב מאוד),שזאת המטרה של הממסד,לפורר את הצבא שהם בעצמם הקימו,כי כרגע זה לא מתאים להם,ומפריע להם ללקק לאומות העולם שיתנו להם עוד כסף ותעודות (במקרה של פרסקי).
אני לא אלוהים אני חלק ממנו