חדשות ודיונים > דיון כללי

שלום עליכם וברוכים הנמצאים :)

(1/2) > >>

אריה י:
לק'"י [!!!]

מעניין שקשה למצוא אתכם.
ז"א, אדם שלא מעורה ושלא בקשר ישיר עם אנשים שאיכשהו עם אנשים שקשורים לכאן, לא יידע על האתר/התנועה/הרדיו.

- לדעתי, הרב כהנא

לדעתי יש כאן מקום לכמה שיפורים. וקבלו זאת בהבנה. לא מחייב בהסכמה. על-אף שאני חדש כאן.

האחד, חיפוש. נראה לי מיותר להכריח אדם להרשם.

השני, אתם מתיימרים להיות מחזיקים מהתורה-היהודית. שהראה לנו אותה במלואה ובאמיתותה, מו"ר כהנא הי"ד. אז בבקשה, קצת כבוד לרבנים. לא נאה ולא מכובד שאנשים מכנים אותו כאן "כהנא". הוא חבר שלכם מהצבא?
אז נכון. גם הרב כהנא חרט את הסיסמא "או כהנא או ערפאת" - כי כהנא, זה שם דבר. אבל כל זה טוב כשמדברים על הרב "כהנא", פעילות וכו'... אבל כשמדברים עליו, נדמהלי שעדיף וראוי לכנות אותו בתוארו המגיע לו - הרב!

זהו לעת עתה. בהצלחה ושב"ש

עז77:

--- ציטוט של: אריה י על דצמבר 01, 2006, 14:06:13 ---לק'"י [!!!]

מעניין שקשה למצוא אתכם.
ז"א, אדם שלא מעורה ושלא בקשר ישיר עם אנשים שאיכשהו עם אנשים שקשורים לכאן, לא יידע על האתר/התנועה/הרדיו.

- לדעתי, הרב כהנא

לדעתי יש כאן מקום לכמה שיפורים. וקבלו זאת בהבנה. לא מחייב בהסכמה. על-אף שאני חדש כאן.

האחד, חיפוש. נראה לי מיותר להכריח אדם להרשם.

השני, אתם מתיימרים להיות מחזיקים מהתורה-היהודית. שהראה לנו אותה במלואה ובאמיתותה, מו"ר כהנא הי"ד. אז בבקשה, קצת כבוד לרבנים. לא נאה ולא מכובד שאנשים מכנים אותו כאן "כהנא". הוא חבר שלכם מהצבא?
אז נכון. גם הרב כהנא חרט את הסיסמא "או כהנא או ערפאת" - כי כהנא, זה שם דבר. אבל כל זה טוב כשמדברים על הרב "כהנא", פעילות וכו'... אבל כשמדברים עליו, נדמהלי שעדיף וראוי לכנות אותו בתוארו המגיע לו - הרב!

זהו לעת עתה. בהצלחה ושב"ש

--- סוף ציטוט ---

שלום ברוך הבא אריה.

1. להכריח מישהו להרשם? זה לא קורה אצלנו.
מי שנרשם זה מי שהוא כהניסט אמיתי ומעוניין להתלכד עם כהניסטים אחרים ולחזק את חיים בן פסח.

2. אתה צודק מאה אחוז, הרב כהנא זצ"ל הוא דמות גדולה ומפוארת,
לפעמים אני מתאר לעצמי שמפאת כתיבה מהירה - אנשים נוטים לשכוח לרשום את המילה "רב" פה ושם,
אבל אני בטוח שזה לא במתכוון.

בכל מקרה ברוך הבא, ודרך אגב - מה זה לק'"י [!!!]?

עז77.

אריה י:
לק"י [!!!]

ר"ת [ראשי-תיבות/מילים] "לישועתך קיוויתי ה'" כמו שאנשים נוהגים ב"ה/בס"ד/לה"ו/וכו'...

הבנתי. תודה.

עז77:

--- ציטוט של: אריה י על דצמבר 01, 2006, 14:41:53 ---לק"י [!!!]

ר"ת [ראשי-תיבות/מילים] "לישועתך קיוויתי ה'" כמו שאנשים נוהגים ב"ה/בס"ד/לה"ו/וכו'...

הבנתי. תודה.

--- סוף ציטוט ---

החכמנו, תודה..

דוקא_כך:
ברוך הבא אריה,

אתה צודק---כשמזכירים את הרב כהנא הי"ד, יש לכבד את זכרו הקדוש כראוי, וכמו שכתב עז77, כשמזכירים את שמו מספר רב של פעמים, במיוחד בהודעה אחת, יש נטיה לקצר ולכתוב פשוט "כהנא".

לא ידעתי פירושו של לק"י---תודה החכמנו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה