יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

אשכול שיעורי כבוד הרב רביד נגר שליט"א

<< < (2/4) > >>

רחמים:
 שאלות של בני נוער - לא לילדים

רחמים:
 תוצאות המלחמה הקרובה תלויות ביום הדין הקרוב

IRON_MAN:
הכל טוב ויפה.רק אני לא מבין למה לא פועלים על מנת להוריד את הראש הנחש שגורם לכל תרבות המערב בקרב אחינו? אם כל הכח שיש לרבנים החרדים הם יכלו לעשות מהפכה בדבר מהותי ורציני של השתלטות על ההנהגה.רק הרב כהנא זצוק״ל הי״ד היה איש אמת ששילב וקיים את התורה בשלמות ולא רק את הפולחן היהודי.אין כרגע מישהו שיאמר אמת לעם.לצערי לא מחנכים לשלמות התורה ברוב המגזרים.כמה ישיבות שמו כרעיון היהודי כבר קיימות? בינינו רק אחת חח...אני לא מבין את ההימנעות של רוב האנשים.למה רק התעסקות בריטואל היהודי? מה עם הרעיונות העומדים מאחוריהם ולקיחת מושכות הנהגת המדינה בכדי להופכה למדינה יהודית אמיתית? הרי כל הצרות הם מהערב רב שגורם לאחרים לחטוא.לא פשוט יותר להוריד את ראש הנחש?

רחמים:

--- ציטוט של: IRON_MAN על ספטמבר 12, 2012, 18:04:01 ---הכל טוב ויפה.רק אני לא מבין למה לא פועלים על מנת להוריד את הראש הנחש שגורם לכל תרבות המערב בקרב אחינו? אם כל הכח שיש לרבנים החרדים הם יכלו לעשות מהפכה בדבר מהותי ורציני של השתלטות על ההנהגה.רק הרב כהנא זצוק״ל הי״ד היה איש אמת ששילב וקיים את התורה בשלמות ולא רק את הפולחן היהודי.אין כרגע מישהו שיאמר אמת לעם.לצערי לא מחנכים לשלמות התורה ברוב המגזרים.כמה ישיבות שמו כרעיון היהודי כבר קיימות? בינינו רק אחת חח...אני לא מבין את ההימנעות של רוב האנשים.למה רק התעסקות בריטואל היהודי? מה עם הרעיונות העומדים מאחוריהם ולקיחת מושכות הנהגת המדינה בכדי להופכה למדינה יהודית אמיתית? הרי כל הצרות הם מהערב רב שגורם לאחרים לחטוא.לא פשוט יותר להוריד את ראש הנחש?

--- סוף ציטוט ---
כנראה שזאת הדעה של הרבנים.

אביר הקרנפים:
אף רב נורמלי לא יגיד לתלמידים שלו לקחת רובים ולעשות מהפכת דמים...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה