יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

מדוע יפת קיבל את ברכת היופי ולא שם?

<< < (10/12) > >>

JewishGirl:
טוב זה ויכוח חסר טעם

Rafoe:

--- ציטוט של: JewishGirl על אוקטובר 20, 2012, 22:09:34 ---טוב זה ויכוח חסר טעם

--- סוף ציטוט ---
מסכים.

ובכלל - מי קבע שיופי זה מה שרואים על המסך?

הרבה פעמים היופי שאתה רואה על המסך הוא יופי מהונדס ולא טבעי (ואני לא מדבר על תמונות שעברו "שיפוץ").

רק ברחוב אתה יכול לראות את הנשים והגברים כמו שהם ללא מסיכות, וכמו שיש ישראליות מכוערות יש גם הרבה יפות.

ויצא לי להיתקל גם בלא מעט גויות (גם אירופאיות) שנראות רע. אפילו רע מאד.

El Blanco:
ישראליות הן באמת זבל... מילא היו מכוערות אבל נשיות אבל אפילו את זה אין להן... מגיל 0 מחנכים אותן שהן נסיכות קטנות (או איך שאומרים את זה היום: "בנות של מלך") שכל העולם אמור לשרת ודיר באלאק לחזיר השוביניסטי שיגיד שהן בדרגה נחותה מאלילות או שהן "הנשים הכי יפות בעולם"... צורחות ברחובות, שותות ומעשנות, שמות טונות איפור בשביל לכפר על תווי הפנים הגבריים, רוצחות ילדים, מרוששות בעלים, הולכות עם גויים... מזכיר לי סיפור של אחד מפורום ערוץ 7 שעובד עם ערבי שסיפר לו שהוא רוצה איזה ישראלית, אז הוא אמר לו עזוב אותך הן רוצות רק כסף והוא ירד מזה... אומרים ערבים מז**נים כל דבר שזז? אז איך יהודים בארץ עדיין מסכימים להיות תקועים עם הישראליות?

JewishGirl:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על אוקטובר 21, 2012, 18:18:07 ---ישראליות הן באמת זבל... מילא היו מכוערות אבל נשיות אבל אפילו את זה אין להן... מגיל 0 מחנכים אותן שהן נסיכות קטנות (או איך שאומרים את זה היום: "בנות של מלך") שכל העולם אמור לשרת ודיר באלאק לחזיר השוביניסטי שיגיד שהן בדרגה נחותה מאלילות או שהן "הנשים הכי יפות בעולם"... צורחות ברחובות, שותות ומעשנות, שמות טונות איפור בשביל לכפר על תווי הפנים הגבריים, רוצחות ילדים, מרוששות בעלים, הולכות עם גויים... מזכיר לי סיפור של אחד מפורום ערוץ 7 שעובד עם ערבי שסיפר לו שהוא רוצה איזה ישראלית, אז הוא אמר לו עזוב אותך הן רוצות רק כסף והוא ירד מזה... אומרים ערבים מז**נים כל דבר שזז? אז איך יהודים בארץ עדיין מסכימים להיות תקועים עם הישראליות?

--- סוף ציטוט ---

מצטערת רון, אני שום דבר ממה שאמרת עכשיו, ואתה מכיר אותי.
נראה לי שזה קשור במשהו אישי.

El Blanco:
וואלה אז מי נשבעה לי שלא תספר להורים שלה משהו ואז סיפרה? מי איימה לספר (את יודעת את מה) את יודעת למי בגלל ריב שלנו, שנה שעברה, סבתא של מאורו?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה