חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

ו-"דע מה תשיב" לשמאלני המצוי בפורום כלשהו

<< < (3/3)

עז77:
ציטוט של: ליאו על דצמבר 03, 2006, 21:08:34
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 03, 2006, 18:29:50 ---דיון מאוד שימושי.
רק שתדעו - השמאלני המצוי אף פעם לא יקלע למצב מבוכה שבו אין לו מה לאמר. הוא כל הזמן ימציא דברים חדשים וכל מיני בלבולי מוח עד שברוב המקרים הימני יוותר כבר ויפסיק את הויכוחים איתו.

--- סוף ציטוט ---

לשמאלאנים יש שיטה מצויינת , הם מתחילים בקלישאות של כיבוש והתנחלויות , לוקח לך שנה להסביר להם למה זה לא טוב , אחרי זה כאילו לא קרה כלום הם מתעלמים מכל העובדות והלוגיקה שהארת אותם בה , ומתחילים מחדש כאילו כלום.

--- סוף ציטוט ---

ליאו זה עניין פשוט, יש דבר שנקרא "נאורות" להיום נאורים לדעות אחרות ורעיונות אחרים.
באופן אירוני השמאל הקיצוני בארץ שייך לעצמו תכונה של נאורים בזמן שמדובר בקבוצה הכי גזענית חשוכה ופאשיסטית אי פעם.
לכן מי שלא מוכן לקבל דעות אחרות, לא יסכים עם שום הגיון - מוכח עד כמה שיהיה, לראייה מעשה הנבלה שעשו כמה סטודנטים שמאלנים ממרצ,
נגד רב אחד שרצה לבוא ולדבר קצת על יהדות - אלא אותם אנשים שבעד נאורות וחופש ביטוי לערבים, לא היו מוכנים שידברו על יהדות באוניברסיטה שלהם.

כדי להמחיש את דבריי, אני ממליץ לכם בחום לצפות בקטע:
ציטוט של: ליאו על דצמבר 03, 2006, 21:08:34
--- ציטוט של: Aaron על דצמבר 03, 2006, 18:29:50 ---דיון מאוד שימושי.
רק שתדעו - השמאלני המצוי אף פעם לא יקלע למצב מבוכה שבו אין לו מה לאמר. הוא כל הזמן ימציא דברים חדשים וכל מיני בלבולי מוח עד שברוב המקרים הימני יוותר כבר ויפסיק את הויכוחים איתו.

--- סוף ציטוט ---

לשמאלאנים יש שיטה מצויינת , הם מתחילים בקלישאות של כיבוש והתנחלויות , לוקח לך שנה להסביר להם למה זה לא טוב , אחרי זה כאילו לא קרה כלום הם מתעלמים מכל העובדות והלוגיקה שהארת אותם בה , ומתחילים מחדש כאילו כלום.

--- סוף ציטוט ---

ליאו זה עניין פשוט, יש דבר שנקרא "נאורות" להיום נאורים לדעות אחרות ורעיונות אחרים.
באופן אירוני השמאל הקיצוני בארץ שייך לעצמו תכונה של נאורים בזמן שמדובר בקבוצה הכי גזענית חשוכה ופאשיסטית אי פעם.
לכן מי שלא מוכן לקבל דעות אחרות, לא יסכים עם שום הגיון - מוכח עד כמה שיהיה, לראייה מעשה הנבלה שעשו כמה סטודנטים שמאלנים ממרצ,
נגד רב אחד שרצה לבוא ולדבר קצת על יהדות - אלא אותם אנשים שבעד נאורות וחופש ביטוי לערבים, לא היו מוכנים שידברו על יהדות באוניברסיטה שלהם.

כדי להמחיש את דבריי, אני ממליץ לכם בחום לצפות בקטע:

נץ וגאה בזה:
דוקא כך, השתמשתי בטיעון זה לגבי אירופה והשמאלנים לגבי פתרון אפשרי לערבים בין הירדן לים התיכון, הטיעון הזה תפקידו היה לנגח את אותו שמאלני והוא די הצליח, כל מה שאמרת בתגובתך נכון לגבי האיסלם ואירופה ואני מחזק את ידך בעניין זה, אמרתי את זה כי ממילא אירופה סובלת מעשרות מליוני מוסלמים בשטחה וזרם של מוסלמים שעוד ממשיך להכנס בשעריה וכן מאזן דמוגרפי ברור לטובת המוסלמים, כך שבסופו של שכלול עוד 2-3 מיליון ערבים לא ישנו מגמה זו גם ככה.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 07, 2006, 20:14:49 ---דוקא כך, השתמשתי בטיעון זה לגבי אירופה והשמאלנים לגבי פתרון אפשרי לערבים בין הירדן לים התיכון, הטיעון הזה תפקידו היה לנגח את אותו שמאלני והוא די הצליח, כל מה שאמרת בתגובתך נכון לגבי האיסלם ואירופה ואני מחזק את ידך בעניין זה, אמרתי את זה כי ממילא אירופה סובלת מעשרות מליוני מוסלמים בשטחה וזרם של מוסלמים שעוד ממשיך להכנס בשעריה וכן מאזן דמוגרפי ברור לטובת המוסלמים, כך שבסופו של שכלול עוד 2-3 מיליון ערבים לא ישנו מגמה זו גם ככה.

--- סוף ציטוט ---
אתה צודק.  זה לא ישנה את המגמה, רק יאיץ את התהליך ההרסני.

ליאו:
מרץ מרץ.......
אף פעם לא סבלתי את האנשים האלה , עוד כשהייתי שמאלאני משטיפת מוח של בתי הספר לפני איזה 3-4 שנים
חשבתי שהסבלנות שלי אליהם נגמרה כשהם הוציאו חוק פאשיסטי בסגנון הRIAA שאני לא יודע מה קרה איתו(מפלגה חברתית עלק)
...בקיצור הם אתאיסיטם מצויים , פסואדו אינטלקטואלים סנוביים שמנסים לכפות את הדעות שלהם על אחרים ולא בוחלים באמצעים כדי לקדם את המטרות הפסולות שלהם שאלוהים יודע מי מכתיב להם, מה שבטוח שמרץ הם לא מפלגה חברתית , לא מפלגה בעד צדק , לא בעד שלום אפילו אלא כניעה, עם מוטיבים אפלוליים אני לא מבין

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה