כתב נושא: סרטון-חרדים בועטים ברכב,הנהג משיב מלחמה ומכה בתגובה.  (נקרא 7148 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"

קודם כל קצת הסבר למה שראיתם:
הפגנת חרדים בכיכר השבת,שבמהלכה נכנס רכב אל מרכז הצומת,עם עץ ריח בצורת מגן דוד בצבע כחול לבן.
החרדים פנו אל הנהג ודרשו להוריד את ה"דגל" שהתעלם בתגובה.
לאחר מכן נערים חרדים בעטו ברכב,הנהג יצא מהרכב ותקף אותם,והחרדים החלו לצעוק:"נאצי,נאצי".
עכשיו,כמה שאלות:
א.למה הם חושבים שדגל ישראל נותן להם לגיטימציה לפגוע בעובר אורח?
ב.מה הסיפור שלהם עם השימוש המופרז במילה נאצי? זה לא גורם לזילות השואה?
אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר,כי אני מצטער שבאופן אוטומטי האירוע גורם לי לסלידה ותחושת גועל מהם,שתוקפים נהג יהודי דתי רק כי היה לו עץ ריח כחול לבן,אולי יש הסבר הגיוני.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
דרל ארץ קדמה לתורה וזה מופנה לשני הצדדים בסיפור.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא יודע מה באמת היה שם,מניסיוני תמיד התקשורת תמיד מנסה לגרום לשינאה,

אבל בגלל שאני לא יודע מה קדם למקרה אני לא מאשים אף אחד,כנראה שהייתה אי הבנה בין הנהג לבין המפגינים,מה שגרם ללהבות.

לא משנה עם הנהג אשם או המפגינים,מאחורי הקלעים עומדים אנשים שיוצרים את המצבים האלה.

* עם ישראל צריך להתאחד,הפילוג נותן כוח לשלטון הערב רב,מהשינאה שלנו הם יונקים את הכוח שלהם. *

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דגל ישראל - דגל קסטנר והשמדת מליון יהודי הונגריה וסלובקיה (חרדים בעיקר), דגל אלטלנה, דגל השמדת יהדות סיני ועזה, דגל אוסלו (שחיטת אלפי יהודים והפיכת עשרות אלפים לשכולים ושבר כלי). יהודי שאינו מזרע הערב רב לא מסוגל לא רק לא להשתולל אלא להנות לראות את הרייכסקריגספלאגה הזה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איך אתה מקשר בין מגן דוד לכל הדברים האלה שמנית כאן?
בוא תסביר.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איך אתה מקשר בין מגן דוד לכל הדברים האלה שמנית כאן?
בוא תסביר.

גם בדגלים של ארגוני מסיון, דגל בורונדי, דגל צפון אירלנד (הקודם) ובדגל ניגריה יש מגן דוד (שהוא, אגב, בכלל לא סמל יהודי במקורו, ויש יותר צלבי קרס שעיטרו את רצפות בתי הכנסת העתיקים ומטבעות Judea מאשר מגני דוד), אבל (רוב) הדגלים האלה לפחות לא מסמלים שואות שבוצעו בעם היהודי.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2012, 17:50:36 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
להנות לראות את זה ?! צריך להיות חולה נפש כדי להנות לראות סתם שנאת חינם שקורת פה בין יהודים.
אני בטוח שאותו יהודי ששם דגל ישראל (אם זה היה כך) הוא תומך ברצח מיליון יהודי הונגריה וסלובקיה.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה פתאום המגן דוד הוא סמל יהודי במקורו , יש בו סודות קבליים  עמוקים אפילו. מה אמר לך את השטות הזו ?
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
להנות לראות את זה ?! צריך להיות חולה נפש כדי להנות לראות סתם שנאת חינם שקורת פה בין יהודים.
אני בטוח שאותו יהודי ששם דגל ישראל (אם זה היה כך) הוא תומך ברצח מיליון יהודי הונגריה וסלובקיה.

צודק. מחר אני אלך ואתלה במרפסת דגל גרמניה גדול ובוהק מאודם. זה אומר שאני אוהב שטרודל, לא שאני תומך בשואה. שהיא כמובן הדבר היחיד שיפריע למי שמחזיק את דגלה של המדינה שביצעה את הטיהור האתני האלים הראשון ביהודים מאז גרמניה ומדינות ערב

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה פתאום המגן דוד הוא סמל יהודי במקורו , יש בו סודות קבליים  עמוקים אפילו. מה אמר לך את השטות הזו ?

יש לו משמעות חשובה בתורת הסוד - אבל הוא מעולם לא נועד להיות סמל מייצג. בשונה ממנורה, ארון העדות, אתרוג ושופר

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
צודק. מחר אני אלך ואתלה במרפסת דגל גרמניה גדול ובוהק מאודם. זה אומר שאני אוהב שטרודל, לא שאני תומך בשואה. שהיא כמובן הדבר היחיד שיפריע למי שמחזיק את דגלה של המדינה שביצעה את הטיהור האתני האלים הראשון שביצעה מדינה כלשהי ביהודים מאז גרמניה ומדינות ערב
בסדר זה משהו אחר , יהודי שם דגל ישראל מתוך תמימות שזה סמל  יהודי מקובל וכך כולם נוהגים בארץ.כל יהודי ששם דגל ישראל זה אומר שהוא תומך ברצח יהודים ?! מה השתגעתה תגיד לי

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
גם בדגלים של ארגוני מסיון, דגל בורונדי, דגל צפון אירלנד (הקודם) ובדגל ניגריה יש מגן דוד (שהוא, אגב, בכלל לא סמל יהודי במקורו, ויש יותר צלבי קרס שעיטרו את רצפות בתי הכנסת העתיקים ומטבעות Judea מאשר מגני דוד), אבל (רוב) הדגלים האלה לפחות לא מסמלים שואות שבוצעו בעם היהודי.
תבדוק קצת אחורה, קשה לי להאמין שאתה יהודי...
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בדרך כלל מי שהכי דומיננטי ברוב ההפגנות הם פורעי החוק והסדר.... אלה שבאו להפגנה כדי לחפש אקשן. ואם אין אקשן, הם ימצאו אותו בכוח...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אבל אתה רואה שזה בחור שבועט באוטו ומן הסתם האנשים מסביבו מכירים אותו...
ואחר כך הם בכלל משתגעים על הרכב...
מה הקטע הזה לדרוש להוריד את הדגל?
יש לו מזל לילד הזה שהוא יצא בזול עם האיש הזה,מה אתה היית עושה עם ילד בן 16/17 היה בועט לך באוטו כי יש לך דגל על האוטו?
הוא יצא זול בסטירה,באמת...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא יודע אם הוא אמיץ או טפש. לצאת ולנסות להכות אדם שהוא חלק מהפגנה של חסידים מופרעים ומחפשי ברדק.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
מי שעושה בדך כלל בעיות זה העדה החרדית שהם קיצונים

גם חסידי גור עושים לא קצת בעיות

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא יודע אם הוא אמיץ או טפש. לצאת ולנסות להכות אדם שהוא חלק מהפגנה של חסידים מופרעים ומחפשי ברדק.
מהיכרות אישית איתם,בתור אנשים,הם דיי מפחדים ממכות ואלימות,לא חינכו אותם לזה(לפחות לא עם רובם).

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא אלה שהולכים לעשות הפגנות ובלאגן

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא אלה שאני פגשתי...
לפניי 4-5 שנים אולי,הלכתי ברחוב ובאו איזה ארבעה או חמישה כאלה והתחילו לצרוח עליי "שאבס שאבס" ..
והם התקרבו יותר מידי,רק הרמתי את היד והם ברחו..
וזה היה נראה לי דיי מוזר,כי הם היו אולי בני 17 ואני אולי 15 , חוץ מזה שהייתי אחד והם ארבעה..
אחר כך שאלתי מישהו והוא אמר לי שבחברה שלהם אלימות זה דבר לא מקובל (היום אני יודע להגיע לך שזה כמו שצריך),והם לא רגילים למכות ואלימות.
הילדים האלה שמסתובבים במעוזים חילוניים וצועקים שאבס,לא נחשבים בעייתים?
אם הם באו לשכונה חילונית מובהקת,והתחילו לצעוק שאבס,הם באו לחפש צרות לא?ובכל זאת הם ברחו...
עובדה שהנהג בסרטון לא פחד לרדת מהאוטו ואפילו נתן לילד סטירה...

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
עם כל האהבה שלי לחרדים בפרט וליהודים בכלל, סביר להניח שהייתי מגיב ככה אם לא יותר.
זה סתם שנאת חינם. אחרי הכל אדם יהודי חובש כיפה
ואלו בכלל נטורי קרתא \ סאטמר משתפ"י האוייב לא? תקנו אותי אם אני טועה הסגנון לבוש שלהם דיי דומה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא כל מי שיש לו חליפה ארוכה וכובע קטיפה הוא סאטמר או נטורי קרתא. נטורי קרתא הם קהילה קטנה שמונה כמה אלפי איש.
מי שבא להפגנה, בא לעשות בלאגן. פעם אחת ראית 4 קונילמלים שברחו ממך כשהרמת את היד. כבר היו מקרים אחרים...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הניסיון שלו להחזיר מלחמה היה טוב אבל הביצוע גרוע. הוא חזר עם הזנב בין הרגליים ובלי המנעול הגה.