כתב נושא: בקשר להפרדה בין נשים לגברים בצבא אתם צודקים 100%  (נקרא 6655 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
ותשרוף לעצמה את העור? הרי ברור לכולם שהשמש לא טובה לעור. לא משנה כמה עור שזוף זה יפה, זה עדיין מסרטן.
חם לה? שתשתה משהו קר ומרענן, או שתאכל ארטיק זה מקרר את הגוף.
אם היא בתוך בניין וחם לה, שתדליק מזגן או מאוורר. נדיר למצוא בניינים שאין בהם מיזוג אוויר.

חוץ מזה, עדיף לה להסתובב צנוע ומכובד מאשר להיראות כמו זונה שהרגע אנסו אותה(רוב הגופיות היום נראות קרועות ומרושלות).
תאמת פה את טועה... השמש טובה מאוד לעור, כשהשמש זורחת היא מפיצה סוג של דברים(חחחח שכחתי איך קוראים לזה.. ניראה לי פרוייטונים.... לא בטוח אל תיתפסו אותי במילה..) וזה נותן לך אנרגיה... בלי שמש כול העולם היה עייף כול היום בלי הפסקה...
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תאמת פה את טועה... השמש טובה מאוד לעור, כשהשמש זורחת היא מפיצה סוג של דברים(חחחח שכחתי איך קוראים לזה.. ניראה לי פרוייטונים.... לא בטוח אל תיתפסו אותי במילה..) וזה נותן לך אנרגיה... בלי שמש כול העולם היה עייף כול היום בלי הפסקה...
אם כבר העור מייצר  ויטמין D עם חשיפת השמש ומספיק רק כמה דק' ביום לא צריך להשתזף בשביל זה.
אף אחד לא אמר שצריך להיות בצל כל היום , ובטח שאין סיבה לבנות ללכת עם גופיה בשביל זה ,חשיפת השמש לפנים מספיקה.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
גופיה? הולכות עם מכנסונים מזעריים. ממש תחתונים. קשה למצוא בגדים בין כל העור החשוף הזה.

ולקראי.
אם אתה כבר יודע כל כך טוב שהכל בחירה של הנערה, מה הבעיה שלך עם זה? מה אכפת לך שיש לה עוד אפשרות לבחור?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
גופיה? הולכות עם מכנסונים מזעריים. ממש תחתונים. קשה למצוא בגדים בין כל העור החשוף הזה.

ולקראי.
אם אתה כבר יודע כל כך טוב שהכל בחירה של הנערה, מה הבעיה שלך עם זה? מה אכפת לך שיש לה עוד אפשרות לבחור?

אני לא מאמין בדתות אמרתי כבר

אני מעדיף את הרבנים על הקראים כי הקראים משוגעים שמאמנים רק בתורה שבכתב ויעני להרוג מחללי שבת עד לילדים קטנים שמקללים את ההורים שלהם

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אל תאמין.
השאלה היא, מה מפריע לך שלנערה יש עוד אפשרות?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
מצדי שאישה תעשה מה שבראש שלה אבל שזה לא יבוא בכפייה ודרישה שאישה חילוניה תשב מאחורה או שלא יהיה שלטי חוצות

אם זה נעשה ברצון והסכמה מלאה שלה לא אכפת לי חיים פרטים שלה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ולמה שנקבה פוסטמה תכפה על אוטובוס שלם של דתיים לסבול את הפריצות שלה?
למה שבעיר שרובה או חלקה הגדול דתיים, יכפו על הדתיים לצפות בשלטי תועבה?

צבא יהושע עוד יחזור!