כתב נושא: מתנה מהכהניסטים לגל אמיר  (נקרא 2130 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
בעניין: מתנה מהכהניסטים לגל אמיר
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 09, 2012, 15:42:42 »
מיזה? סליחה על הבורות כן....
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 09, 2012, 16:06:00 »
מיזה? סליחה על הבורות כן....

זהו גל אמיר לפי ויקיפדיה האמיתי,אבל לא מצאתי שם שום דבר שמקשר אותו לפוליטיקה או שנאת ישראל,אז מה באמת הקטע שלו?

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%9C_%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A8
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק רוסי28

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 09, 2012, 17:31:08 »
איזושהי תמונה, מישהו שואל מי זה, ואז השני מסביר שזה גל אמיר, באמת נראה קצת מוזר מהצד..

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 09, 2012, 18:21:19 »
אני זוכר שלחיים היה סרטון עליו , לא זוכר בדיוק מה הסיפור אני אנסה למצוא את הסרטון
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 09, 2012, 18:29:34 »
מצאתי
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו