עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

כמה פעמים צריך לחזור על זה???

<< < (2/3) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט ---האיסלם עבר הרבה תמורות במהלך ההסטוריה, וכמעט אין קשר בין האיסלם שהיה לפני 1000 שנה לבין מה שהוא ב500 השנה האחרונות
--- סוף ציטוט ---

אני לא מסכים עם זה.  אמנם, במהלך הזמן היו לחצים והשפעות על מוסלמים להתמתן ולשנות את האיסלם, אבל האיסלם לא השתנה.  לפחות זו דעתי.  וכראיה---חומייני הצליח תוך זמן קצר להחיות את האיסלם המקורי.  הוא התיר משכב בהמה, והמליץ להתחתן עם בנות 9 (חיקוי התנהגותו של מייסד הדת הנאצית ימ"ש).

הייתי מעוניין לשמוע מדוע אתה מאמין שהאיסלם השתנה, ואיך הוא השתנה.

תודה.

ליאו:
האיסלאם והנאציזם לא קשורים זה בזה במקורם , אלא בחלקים מהאידיולוגיה שלהם.

הנאציזם היה פיצוץ אלים שנמשך אל ורק למשל זמן קצר
ואילו האסלאם היא חומצה רעילה המחלחלת לאט לאט וזורעת הרס בלי שישימו לב.

מליק:
הברירה היחידה, שהיא פרקטית וברת ביצוע, לצערי, היא נתינת אוטונומיה מלאת לרשות הפלשתינאצית, להגיד להם, קחו את השטח שכבר בידיכים, תקימו מדינה, לתת להם סיוע ראשוני, ולהגיד להם, אם תתקפו, תקבלו פי 10. קסאם אחד עלינו, 10 בתים שלכם, 2 קסאמים, 20 בתים וכן האלה.
אני יודע שאני נשמע רע כאשר אני אומר לתת להם מדינה, אבל ברגע שיהיה להם מדינה, תהיה לנו לגיטימציה מלאה לתקוף אותם בכל כוחנו ולעשות את הטראנספר המיוחלך שלהם לארצות ערב.
מחכה לתגובות.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 05, 2006, 14:29:01 ---הברירה היחידה, שהיא פרקטית וברת ביצוע, לצערי, היא נתינת אוטונומיה מלאת לרשות הפלשתינאצית, להגיד להם, קחו את השטח שכבר בידיכים, תקימו מדינה, לתת להם סיוע ראשוני, ולהגיד להם, אם תתקפו, תקבלו פי 10. קסאם אחד עלינו, 10 בתים שלכם, 2 קסאמים, 20 בתים וכן האלה.
אני יודע שאני נשמע רע כאשר אני אומר לתת להם מדינה, אבל ברגע שיהיה להם מדינה, תהיה לנו לגיטימציה מלאה לתקוף אותם בכל כוחנו ולעשות את הטראנספר המיוחלך שלהם לארצות ערב.
מחכה לתגובות.

--- סוף ציטוט ---

זו טעות.  תהליך חילופי האוכלוסין שהחל בתש"ח מוכרח להסתיים בהקדם האפשרי, בלי קשר להתנהגותם של הערבים.  אף פעם אי אפשר לדעת.  מה אם פתאום יעלה אצלם לשלטון נחש ערמומי כמו סאדאת ימ"ש, וישכנע אותם להירגע באופן זמני ולחתום על הסכם "שלום"?  לנו לא תשאר ברירה אלא לקבל את נוכחותם, שכן, הרי הם חיים איתנו בשלום, כביכול, ובזמן הזה הם יתחזקו, יתרבו, ויחכו לשעת כושר.

העברת המוסלמים לארצותיהם צריכה לכלול לא רק את ערביי השטחים, אלא גם את ערביי המדינה, כולל הערבים הנוצרים.

מליק:
אוקיי, העלת נקודה מעניינת, זו באמת דילמה שצריך לחשוב עליה....
וןבקשר לערביי המדינה- הם המסוכנים ביותר לפי דעתי.
בהם צריך להיות הטיפול הממגר הראשון, להשתיק את קולם ומהר

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה