כתב נושא: אני לא מבין למה אנחנו על המדינה ?  (נקרא 2144 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
אני לא מבין למה אנחנו על המדינה ?
« ב- : יולי 25, 2012, 02:30:52 »
אני לא מבין למה אנחנו נלחמים על המדינה הזאת

הרי אתם מאמינים בספר הזוהר ומאמינים שהוא אמת לאמיתה וכל מה שכתוב שמה יתגשם ואין על זה דיבור אפילו

לפי מה שהבנתי בספר הזוהר כתוב שמלכות ישמעאל תשלוט תקופה ארוכה בישראל וברוב העולם יעני הערבים ?

אז בישביל מה אנחנו נשארים בישראל אם אתם מאמינים שזה מה שיקרה בסופו של דבר ? שנקבל שואה שנייה ? יותר דם ויותר הרוגים ?

אם אני טועה או משהוא כזה תקנו אותי כי אני באמת לא מבין מה הקטע אם ככה כתוב בספר הזוהר וזה מה שאתם מאמינים בו

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
בעניין: אני לא מבין למה אנחנו על המדינה ?
« להגיב #1 ב- : יולי 25, 2012, 02:36:08 »
אתה יהודי ? מה זה אתם ..
אתה יהודי או לא ?
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : יולי 25, 2012, 03:43:47 »
9 חודשים זו באמת תקופה ארוכה, כשסובלים...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
« להגיב #3 ב- : יולי 25, 2012, 05:11:45 »
אני יהודי מזה קשור ?

אני פשוט לא מבין מה הקטע אם אתם מאמינים שאנחנו נפסיד והערבים ינצחו אותנו וישלטו תקופה ארוכה

ותאמת אני כבר לא יודע מה לחשוב אנחנו מוקפים בכל כך הרבה אויביים מטורפים תראה סוריה הצבא שלנו זה לא מה שהיה מה אם המדינה תפסיד ? עוד שואה ?

פשוט מפחיד אותי המצב הזה ובוא לא נגיד "אלוהים" בבקשה כי כבר ראינו מה קרה בשואה וכו

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #4 ב- : יולי 25, 2012, 13:08:38 »
אל תגיד לנו " בוא לא נגיד אלוקים" ..
אם שואה זה מה שצריך להיות,אז עם כל הצער שבדבר,זה מה שיהיה !
אפילו אם נירה על כל העולם פצצות אטום ,ונתבצר פה ונעשה ביצורים וכולם יתגייסו לצבא ונלחם יום ולילה,זה עדיין לא יעזור...
בכל מקרה,כל נבואה רעה,לא משנה איזה,ניתנת לביטול ע"י מעשים נכונים.
נבואה טובה לעומת זאת,כמו ביאת משיח,לא יכול להתבטל וחייב שתתקיים!
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #5 ב- : יולי 25, 2012, 13:45:16 »
הדברים הטובים יתקימו בודעות.
את הדברים הרעים אפשר לשנות כמו שתושבי העיר נינוה הקשיבו ליונה הנביא ועירים לא נחרבה לכן אכן אפשר לשנות דברים.
חוץ מזה הם שולטים בארץ ממש ברגעים האלה.
הם השליטים בתאכלס של הר הבית,חברון,שכם ויריחו.

...

גם בגלל הערבים חזקים מאוד האחיזה החזקה היחידה שיש לנו זה בפלשת.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק צוביצביקה

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 25, 2012, 14:44:37 »
אנחנו חייבים להילחם למען העם, אבל, זה לא אומר שאנחנו חייבים להילחם למען העם בצינורות המקובלים ובעזרת האמצעים הממשלתיים, כשיש סכנה לחיים ואין לה מענה, שם נגמרת הריבונות של הממשלה, שם מתחיל מצב שיכול בקלות להידרדר לאנרכיה, לדעתי, על כל יהודי טוב לוודא שלא נגיע למצב הזה.
אם אין מענה מהממשלה, צריך לחשוב איך לפעול על מנת להבטיח את ביטחונם של יהודים יקרים אשר הופקר ע"י ממשלת השקר שמעיזה להציג את עצמה כממשלה ימנית.

בקיצור, תבינו מזה מה שתבינו, אני יודע שבבוא היום, כאשר נצטרך לעמוד במלחמה קיומית כוללת, מול הנאצים הישמעלים, עוזריו של היטלר, אני מתכוון להתגייס במלוא המרץ, אך אני לא בטוח בכלל שאני אעשה זאת דרך צה"ל.

הסיבה היא, אני יודע שהממשלה תכפה עלי ערכים שאני פשוט לא יכול להסכים איתם, אני לא יכול להסכים עם ערכים של תבוסתנות שמאלנית ולכן אני לא יכול להתגייס למילואים בצה"ל בעת מלחמה כל עוד השמאלנים שמתחזים לימניים נמצאים בשילטון. אני לא מוכן למות למען השמדת העם היהודי.
זיכרו, לצה"ל אין דעה פוליטית כגוף מאורגן, הוא פועל לפי הממשלה, אם הממשלה שמאלנית, אז הצבא שמאלני בהכרח, אם הממשלה ימנית, אז הצבא ימני בהכרח. אגב זה לא סותר את זה שלכל חייל וחייל כולל קצינים, כולל כולם, יש דעות פוליטיות אישיות משל עצמם, בגלל זה הרמטכ"ל שנבחר כל פעם הוא רמטכ"ל שתואם את הדעות הפוליטיות של הממשלה באותה העת.

בקיצור, כאשר תהיה מלחמה, אני אהיה בשטח, זה אולי יעזור לממשלה, אבל אני לא אהיה במדי זית או בעל כל תעודה אחרת שקושרת אותי לממשלה, אני אהיה אני, מאמין באידיאולוגיה שלי כיהודי מאמין, אומנם לא הדוק, אבל מאמין ואני אפעל במלוא המרץ כדי להבטיח את ניצחונו של העם היהודי, לא של ממשלת ישראל, אלא של העם היהודי.

שיהיה שבוע מצוין לכולם וסליחה על החפירה.