אנחנו חייבים להילחם למען העם, אבל, זה לא אומר שאנחנו חייבים להילחם למען העם בצינורות המקובלים ובעזרת האמצעים הממשלתיים, כשיש סכנה לחיים ואין לה מענה, שם נגמרת הריבונות של הממשלה, שם מתחיל מצב שיכול בקלות להידרדר לאנרכיה, לדעתי, על כל יהודי טוב לוודא שלא נגיע למצב הזה.
אם אין מענה מהממשלה, צריך לחשוב איך לפעול על מנת להבטיח את ביטחונם של יהודים יקרים אשר הופקר ע"י ממשלת השקר שמעיזה להציג את עצמה כממשלה ימנית.
בקיצור, תבינו מזה מה שתבינו, אני יודע שבבוא היום, כאשר נצטרך לעמוד במלחמה קיומית כוללת, מול הנאצים הישמעלים, עוזריו של היטלר, אני מתכוון להתגייס במלוא המרץ, אך אני לא בטוח בכלל שאני אעשה זאת דרך צה"ל.
הסיבה היא, אני יודע שהממשלה תכפה עלי ערכים שאני פשוט לא יכול להסכים איתם, אני לא יכול להסכים עם ערכים של תבוסתנות שמאלנית ולכן אני לא יכול להתגייס למילואים בצה"ל בעת מלחמה כל עוד השמאלנים שמתחזים לימניים נמצאים בשילטון. אני לא מוכן למות למען השמדת העם היהודי.
זיכרו, לצה"ל אין דעה פוליטית כגוף מאורגן, הוא פועל לפי הממשלה, אם הממשלה שמאלנית, אז הצבא שמאלני בהכרח, אם הממשלה ימנית, אז הצבא ימני בהכרח. אגב זה לא סותר את זה שלכל חייל וחייל כולל קצינים, כולל כולם, יש דעות פוליטיות אישיות משל עצמם, בגלל זה הרמטכ"ל שנבחר כל פעם הוא רמטכ"ל שתואם את הדעות הפוליטיות של הממשלה באותה העת.
בקיצור, כאשר תהיה מלחמה, אני אהיה בשטח, זה אולי יעזור לממשלה, אבל אני לא אהיה במדי זית או בעל כל תעודה אחרת שקושרת אותי לממשלה, אני אהיה אני, מאמין באידיאולוגיה שלי כיהודי מאמין, אומנם לא הדוק, אבל מאמין ואני אפעל במלוא המרץ כדי להבטיח את ניצחונו של העם היהודי, לא של ממשלת ישראל, אלא של העם היהודי.
שיהיה שבוע מצוין לכולם וסליחה על החפירה.