לא יודע... בינתיים אובאמה בשלטון כבר 3 ומשהו שנים ומדינת ישראל עומדת על תילה. אני לא מומחה לפוליטיקה אמריקאית אבל נראה לי שארה"ב היא לא הגהינום הסוציאליסטי שהבטחתם שיהיה במידה ואובמה יבחר. איזה נזק הוא כבר יכול לעשות שהוא עדיין לא עשה? למה בדיוק הוא מחכה?
בס''ד
הודות לאובמה, איראן כבר קרובה לנשק גרעיני שעלולה להוביל לעוד שואה ח''ו. רומני מבטיח לעצור איראן גרעינית בכל מחיר. להאמין לרומני? לא יודע. אני כן חושב שרומני מחשיב איראן גרעינית כאיום לבטחון ארה''ב, אז אולי הוא באמת מתכוון. לגבי אובמה, לא רק שהוא לא פועל באופן רציני נגד התוכנית של איראן, הוא גם לוחץ על ישראל ללא הפסק כדי למנוע תקיפה ישראלית.
הודות לאובמה יש הקפאה בבנייה ביהודה שומרון וירושלים המזרחית. אובמה כבר הודיע שהוא מתנגד לכל ההתנחלויות כולל את ההתנחלויות הבלתי חוקיות בירושלים! אובמה גם כבר הודיע שישראל חייבת לסגת לגבולות טרום מלחמת ששת הימים - גבולות אושוויץ, גבולות של עשרה קילומטרים.
וכל זה כשאובמה עדיין חייב לרוץ בבחירות לעוד כהונה. אם הוא יבחר שוב בנובמבר ח''ו, הוא לא יכול לרוץ עוד פעם כי לפי חוקת ארה''ב נשיא יכול לכהן רק שתי קדנציות (כהונות). ומה המוסלמי האנטישמי הזה יעשה אם הוא יבחר ולא צריך לדאג יותר על בחירות או בוחרים? אובמה כבר הבטיח לשר החוץ של מצרים שהוא "יטפל" בישראל. הוא גם אמר לשר החוץ של מצרים שהוא מוסלמי. הנה המאמר על זה באנגלית:
http://www.wnd.com/2010/06/166905/ולידיעתך, אובמה כן הופך את ארה''ב לגהינום סוציאליסטי. אבל לא אדבר על זה כי זה לא מעניין אותי - מה שמעניין אותי זה מה שהנאצי הזה עושה ועוד מתכוון לעשות לעם ישראל ר''ל.