כתב נושא: רומני: אובמה מטיף לישראל כאילו היא הבעיה  (נקרא 3581 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

האם אני סומך על רומני? כמובן שלא! אך אין לי ספק שהמוסלמי ברק חוסיין אובמה הרבה יותר גרוע. בשני הנושאים החשובים של איראן גרעינית ח''ו ונסיגה ישראלית התאבדותית לגבולות אושוויץ ח''ו, אובמה הוא הסיוט הגרוע ביותר לעם ישראל. לעומת זאת, רומני טוען שהוא יעשה כל מה שדרוש כדי למנוע בכל מחיר איראן גרעינית והוא מבטיח לא ללחוץ על ישראל. אסור לסמוך על רומני או על אומות העולם אבל אני כן מאמין שהוא לא ילחץ על ישראל באובססיה לפחות בהתחלת הכהונה שלו. אז בתנועתנו בארה''ב, אנו מנסים לעזור לרומני להביס את אובמה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4260070,00.html

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
חיים !

אסון אם אובמבה חוסיין יבחר שוב ואני אומר בשיא הרצינות עוד קדנציה של אובמבה זה חורבן בית שלישי ליהודים הוא יפעל בכל הכח נגדנו השונא ישראל הזה !

אני מאוד מקווה שרומני יבחר הוא נוצרי מאיזה זרם מיוחד שאוהד באופן מופגן את ישראל הם רוצים את עצמם חלק מעם ישראל אפילו שבט 13 משהוא כזה

הם לא צבועים כמו הווגליסטים האלה שחושבים שאחרי שישו יבוא היהודים או ינצרו או ימותו !

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כולם צבועים. ומי שמאמין שהוא חלק מעם ישראל, הוא הצבוע הכי גדול...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק צוביצביקה

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אם אובמה יבחר, אפשר יהיה להגיד שלום למדינת ישראל... האג'נדה של הישמעלי הזה ברורה כבר, הוא לא שונה משום ישמעלי אחר, פרט לכך שהוא הצליח לגרום להרבה טיפשים באמריקה ללכת אחריו ולצערנו, הצליח להערים על יהודי אמריקה, אבל לא עוד... לפחות ככה אני מקווה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הנה לך הנזק הגדול שבסולם ערכים שמאלני.
הליברליזם המפגר הצליח להכניס בהרבה אמריקאים רגשי אשמה ו"אפליה מתקנת" כלפי הכושים שאפילו רבע מזה לא מגיע להם. ואם הם רוצים, שיחזרו לאפריקה וינסו להיות עצמאיים שם. וככה בחרו בכושון מוסלמי להיות נשיא ארצות הברית. אחד הנשיאים הגרועים שדירדרו את ארצות הברית...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
כעיקרון , זה נבלה וזה טרפה.
אבל עדיף שאי שם בקצה העולם,ישב על כס השלטון אדם שהוא קצת פחות שונא ישראל.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לא יודע... בינתיים אובאמה בשלטון כבר 3 ומשהו שנים ומדינת ישראל עומדת על תילה. אני לא מומחה לפוליטיקה אמריקאית אבל נראה לי שארה"ב היא לא הגהינום הסוציאליסטי שהבטחתם שיהיה במידה ואובמה יבחר. איזה נזק הוא כבר יכול לעשות שהוא עדיין לא עשה? למה בדיוק הוא מחכה?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כושי שלא צריך לדאוג שמא לא יבחרו בו בבחירות הבאות, כי ממילא הוא לא יכול לרוץ בבחירות הבאות, יכול לעשות ככל העולה על רוחו העלובה...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
וההקפאה למשל היא רק טעימה קטנה ממה שהכושי יעשה אם ח"ו כך יקרה.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא יודע... בינתיים אובאמה בשלטון כבר 3 ומשהו שנים ומדינת ישראל עומדת על תילה. אני לא מומחה לפוליטיקה אמריקאית אבל נראה לי שארה"ב היא לא הגהינום הסוציאליסטי שהבטחתם שיהיה במידה ואובמה יבחר. איזה נזק הוא כבר יכול לעשות שהוא עדיין לא עשה? למה בדיוק הוא מחכה?

בס''ד

הודות לאובמה, איראן כבר קרובה לנשק גרעיני שעלולה להוביל לעוד שואה ח''ו. רומני מבטיח לעצור איראן גרעינית בכל מחיר. להאמין לרומני? לא יודע. אני כן חושב שרומני מחשיב איראן גרעינית כאיום לבטחון ארה''ב, אז אולי הוא באמת מתכוון. לגבי אובמה, לא רק שהוא לא פועל באופן רציני נגד התוכנית של איראן, הוא גם לוחץ על ישראל ללא הפסק כדי למנוע תקיפה ישראלית.

הודות לאובמה יש הקפאה בבנייה ביהודה שומרון וירושלים המזרחית. אובמה כבר הודיע שהוא מתנגד לכל ההתנחלויות כולל את ההתנחלויות הבלתי חוקיות בירושלים! אובמה גם כבר הודיע שישראל חייבת לסגת לגבולות טרום מלחמת ששת הימים - גבולות אושוויץ, גבולות של עשרה קילומטרים.

וכל זה כשאובמה עדיין חייב לרוץ בבחירות לעוד כהונה. אם הוא יבחר שוב בנובמבר ח''ו, הוא לא יכול לרוץ עוד פעם כי לפי חוקת ארה''ב נשיא יכול לכהן רק שתי קדנציות (כהונות). ומה המוסלמי האנטישמי הזה יעשה אם הוא יבחר ולא צריך לדאג יותר על בחירות או בוחרים? אובמה כבר הבטיח לשר החוץ של מצרים שהוא "יטפל" בישראל. הוא גם אמר לשר החוץ של מצרים שהוא מוסלמי. הנה המאמר על זה באנגלית: http://www.wnd.com/2010/06/166905/

ולידיעתך, אובמה כן הופך את ארה''ב לגהינום סוציאליסטי. אבל לא אדבר על זה כי זה לא מעניין אותי - מה שמעניין אותי זה מה שהנאצי הזה עושה ועוד מתכוון לעשות לעם ישראל ר''ל.