יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

אנטישמי מהימין הקיצוני בהונגריה גילה ששורשיו יהודיים

<< < (3/5) > >>

Rafoe:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על יולי 01, 2012, 22:28:37 ---
פסקו חז"ל ש"מוסר" הרי הוא "מסור". כלומר, מי שמוסר יהודי לגויים, מותר למסור אותו בעצמו לגויים.
וכדי להציל יהודים כשרים וטובים, צריך להתנער מבני הכלאיים המזוהמים ולקבל רק את מי שברור שהוא רוצה לחיות כיהודי ורוצה לנתק כל קשר עם המוצא האורקי שלו.

--- סוף ציטוט ---
בדיוק על זה אני מדבר.
מישהו בכלל שאל את אותם נערים אם הם רוצים בכלל להיות יהודים? (כלומר - להתנתק מאביהם המחבל ולחיות כיהודים)
הרי מחלצים אותם בגלל שאמם הזונה לא מסכימה לברוח מהכפר בלעדיהם (באמת תודה שהיא עושה טובה  :old_Angry2:)

--- ציטוט של: MAORO על יולי 02, 2012, 01:39:03 ---זה כבר משהו שאתה החלטת על דעת עצמך .
למה כל ילד יהודי , שאבא שלו ערבי בעינייך הוא מחבל ? לפי ההלכה הוא יהודי לכל דבר , מאיפה אתה יודע שהוא ימסור אותך ?
על סמך כמה מקרים בודדים ?

--- סוף ציטוט ---
חובת ההוכחה עליהם.
כל עוד לא הוכח אחרת הם ילדיו של מחבל, וכך גם הם מסכנים חיי יהודים.

וזה לא על סמך מקרים בודדים. זה בדוק.
זונה יהודייה שלא אכפת לה מהזהות שלה, אז מן הסתם לא אכפת לה מהזהות של ילדיה (ולכן ילדיה מחונכים על פי רצון האב).

לא יודע אם יצא לך לפגוש משפחה של זונה יהודייה שהשריצה מחבלים, אבל לי יצא.
לא מאחל לאף אחד לראות את הכאב הזה בעיניים של אמא שיש לה נכדים דוברי ערבית.

הילדים הללו יונקים רעל אסלאמי מהיום הראשון. הם גודלים להיות שונאי ישראל. יהודים או לא - עדיף לשמור מרחק.

MAORO:
לדעתי אתה קר מידי בנושא .
חובת ההוכחה על ילד בן 11? תעשה טובה ריפו , אל תהיה כזה אכזר , אם אומרים לך שהילד הוא יהודי , כנראה שהוא יהודי גם מסיבות שאתה לא מבין מעבר לזה שאימא שלו יהודיה , יש המון רבדים בפסיקות כאלה שאנחנו פשוט לא מבינים ...

Rafoe:

--- ציטוט של: MAORO על יולי 02, 2012, 02:49:32 ---לדעתי אתה קר מידי בנושא .
חובת ההוכחה על ילד בן 11? תעשה טובה ריפו , אל תהיה כזה אכזר , אם אומרים לך שהילד הוא יהודי , כנראה שהוא יהודי גם מסיבות שאתה לא מבין מעבר לזה שאימא שלו יהודיה , יש המון רבדים בפסיקות כאלה שאנחנו פשוט לא מבינים ...

--- סוף ציטוט ---
אני לא מדבר על ילדים בני 5 ולא על ילדים בני 11 ואפילו לא על ילדים בני 13 (שמבחינתי זה כבר לא ילד).
אני מדבר על תופעה מסוכנת שבה "מחלצים" נערים בני 15 ויותר.

מישהו כאן באמת מאמין שנער בן 15 לא מבין דבר?
הרי דיברנו כאן רבות על האם ילד ערבי בן 10 שזורק אבנים על חייל הוא חף מפשע, אז איך פתאום אפשר לטעון שבגלל שאמו יהודייה אז הוא חסין?

תבינו - כבר בתור תינוקות הם יונקים את שנאת ישראל.

מישהו כאן באמת יכול להיות כנה עם עצמו ולהצהיר שהוא ירגיש בטוח אם יידע שברחוב שלו גר נער ערבי בן 15 שחולץ מכפר? (הצרה היא שלא שאלו אותו אם הוא רוצה להיחלץ ופתאום הוא מוצא את עצמו בתוך רחוב מלא יהודים כאשר בראשו מתרוצצות מחשבות על מחמד ועל איטבח אל יאהוד)

MAORO:
ואיך בדיוק הוא יכול להוכיח לך שהוא לא מתכנן לשחוט אותך ?

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: MAORO על יולי 02, 2012, 02:49:32 ---לדעתי אתה קר מידי בנושא .

--- סוף ציטוט ---
סלח לי, אבל אתה נשמע כל כך שמאלני.
ואם הוא בן 11? אז מה ? אז לא צריך לבדוק? אפשר לקבל כל מחבל בגלל שהוא רק בן 11? להזכיר לך מאיזה גיל האורקים מתחילים לזרוק אבנים ?
שמא תאמר לי, למה שנסכן יהודים טובים ובנים של יהודיות טובות שנולדו בקדושה ובטהרה, בשביל שרצי האורקים האלה שאף אחד לא טרח בכלל לשאול אותם?

--- ציטוט של: MAORO על יולי 02, 2012, 01:39:03 ---זה כבר משהו שאתה החלטת על דעת עצמך .
למה כל ילד יהודי , שאבא שלו ערבי בעינייך הוא מחבל ? לפי ההלכה הוא יהודי לכל דבר , מאיפה אתה יודע שהוא ימסור אותך ?
על סמך כמה מקרים בודדים ?

--- סוף ציטוט ---
החלטתי על דעת עצמי? למה אתה מסלף את דברי? כתבתי מפורשות שצריך לבדוק אם הילד רוצה לחיות כיהודי או שבעיני עצמו הוא אורק וממשיך את מסורת אביו המחבל.

ואם הוא רוצה להיות כמו אבא שלו, ברור לי שימסור אותי. איפה אתה חי ?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה