כתב נושא: תופעה: ערבי מביים תאונה ותובע את הנהג היהודי  (נקרא 2007 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
את הכתבה אני מעתיק מערוץ-7 ולא נותן קישור כי אני לא חושב שמגיע להם להרוויח על כניסות של אנשים בגלל המקרה בבת אל מהקישור הקודם שהעלתי...

תופעה בירושלים: ערבים מביימים תאונת דרכים ותובעים את הנהג הפוגע - שהוא יהודי.

על פי מידע שהגיע לערוץ 7, לאחרונה קיימת תופעה באזור ירושלים, בה רוכב אופנוע ערבי מתקרב לכלי רכב בה נוהג יהודי ולאחר שעוקפים את הרכב, נהג האופנוע מפיל את עצמו לכביש וטוען שהרכב הישראלי פגע בהם.

נהג האופנוע לא מסתפק בביום התאונה, אלא הוא בא עם עוד מספר חברים שנוסעים ברכב סמוך למקום האירוע, ולאחר ביום התאונה הם משמשים כ'עדים' לתאונה וכ'עדים' לכך שהנהג היהודי הוא אכן הפוגע.

ממשטרת ירושלים נמסר בתגובה כי "לא ידוע על אירועים מהסוג הזה בתוחומי מחוז ירושלים, וכי לא התקבלה כל תלונה בנושאים אלו".
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
וזה עוד יותר טוב מהשיטה של הערבושים בנגב שגורמים המכוון לתאונה על ידי השלכת מכשול על הכביש ואז שודדים את היאהודי שנפל ברשתם.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זה ילך ויגבר, ילך ויחמיר. זה יהפוך להיות יותר ויותר גרוע, עד שהעם יקבל שכל, וטנקים ישטפו את כל מאורות האורקים, עד שלא ישאר בארץ אפילו מחבל אחד. ומי שישאר, יקבל הוצאת ראווה להורג.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני בעד לדרוס אותם באמת, אין צורך שיעשו הצגות.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
במקרה כזה, הנהג יהפוך ל"הנהג הדורס", ישב בכלא עד שילבינו שערותיו, ובינתיים המדינה תעשוק אותו כדי לממן את גורי המחבלים של הנדרס...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!