יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
ניסיונות וחטאים באבותינו .
Rafoe:
--- ציטוט של: MAORO על יוני 26, 2012, 23:43:59 ---מה אני עד כדי כך מוזר ?
אם אלוקים ידבר איתי ??
בונא'ה אני השרוט פה או אתם ? אני דופק בו בלי לחשוב פעמיים ושואל אם צריך גם את אשתי על הדרך ..
הוא ידע שמדובר באלוקים על בטוח , הוא דיבר איתו בעבר , כרת איתו בריתות , והוא ראה שדבריו גם מתקיימים ..
וחוץ מזה , זה לא היה בדיוק תינוק בעריסה , אם אני לא טועה הוא היה בן 30 או משהו כזה לא ?
--- סוף ציטוט ---
מבין אותך, אך עדיין - מדובר במעשה בלתי נתפס.
אביר הקרנפים:
--- ציטוט של: MAORO על יוני 26, 2012, 23:43:59 ---מה אני עד כדי כך מוזר ?
אם אלוקים ידבר איתי ??
בונא'ה אני השרוט פה או אתם ? אני דופק בו בלי לחשוב פעמיים ושואל אם צריך גם את אשתי על הדרך ..
הוא ידע שמדובר באלוקים על בטוח , הוא דיבר איתו בעבר , כרת איתו בריתות , והוא ראה שדבריו גם מתקיימים ..
וחוץ מזה , זה לא היה בדיוק תינוק בעריסה , אם אני לא טועה הוא היה בן 30 או משהו כזה לא ?
--- סוף ציטוט ---
אנ מנסה להסביר לך דבר שלא אני ולא אתה מבינים. כי אנחנו רווקים. מה אנחנו יודעים על אהבת אב? כשמזכירים את עקידת יצחק בימים נוראים ואומרים : וכבש רחמיו מפני רצונך...
אבא שחיכה לבן שלו כל כך הרבה שנים ובסוף שוחט אותו במו ידיו, אחרי שהטיף לכל העולם שלהקריב את הבן זה אידיוטי ועבודה זרה...
MAORO:
אחי , אתה מפספס פה משהו .
אלוקים מדבר איתו פנים אל פנים .
אם מחר בבוקר אלוקים אומר לך (מתוך נקודת הנחה שאתה בטוח שזה לא איזה הזייה מסמים או משהו כזה , כמו שאברהם ידע ) , קום ותוריד לעצמך את היד .
אתה מוריד או לא מוריד ?
לא יודע מה איתך , אבל אני מוריד בלי לחשוב (אם יוצאים מנקודת ההנחה שציינתי לעיל ) .
Rafoe:
--- ציטוט של: MAORO על יוני 27, 2012, 00:51:30 ---אחי , אתה מפספס פה משהו .
אלוקים מדבר איתו פנים אל פנים .
אם מחר בבוקר אלוקים אומר לך (מתוך נקודת הנחה שאתה בטוח שזה לא איזה הזייה מסמים או משהו כזה , כמו שאברהם ידע ) , קום ותוריד לעצמך את היד .
אתה מוריד או לא מוריד ?
לא יודע מה איתך , אבל אני מוריד בלי לחשוב (אם יוצאים מנקודת ההנחה שציינתי לעיל ) .
--- סוף ציטוט ---
לפי כל חוקי ההגיון אתה צודק.
אבל האדם לא מונע רק מהשכל כידוע (ברגע האמת יכולים לקרות המון דברים שיגרמו לך לקפוא במקום).
MAORO:
כמו מה למשל ?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה