אל תשכחו שפעם זה באמת היה כך. היום אני מאמינה שזה הרבה פחות ממה שהתקשורת מנסה ליצור. יש המוני משפחות כיום שיש בהם תערובת של ספרדים(מזרחים) ואשכנזים וזה כבר פחות משנה בעיקר כי כולנו יהודים.
אנחנו כולנו יהודים וזה נכון .
במה הם בדיוק יהודים ?
אני בספק אם הם יהודים של ממש .
כבר כתבתי לך לעיל כמה סיבות למה. חלקן טובות יותר, חלקן גזעניות יותר... אבל אלה הן הסיבות...
והן ? השבבניקים שהיו גרים מולך ?
זה לא סיבה לזה שתפתח טלוויזיה וכולם ידברו לך עברית של פלצנים עם צ' במקום ת' ויראו כמו אירופאים.
זה לא כמשמעו צאצאים של הערב רב כי תלך אצל הרבה מהשמאלנים אחורה קצת ותגיע ליהודים שומרי מצוות ואולי גם לרבנים, הכוונה היא שנשמתם היא נשמה מגולגלת מהערב רב.
אם ככה , זה משהו שאי אפשר לאבחן .
חוץ מזה , ממתי לגויים יש הזדמנות לחזור בגלגול ? יש להם הזדמנות לתקן , או ששלחו אותם ספציפית כדי להזיק ?
ועדיין אף אחד לא ענה פה לטענה המרכזית שלי .
התרבות הישראלית ה-מנסה להיות אירופאית ,היא מה שאני מכנה "אשכנזים" , אותם אנשים שדאגו למחוק מאנשים זהויות ,לקחת את דתם , ולחטוף את ילדיהם .
איך זה שהרוב המכריע של האויבים בימינו של אנשים שאתם מכנים "הערב רב" בארץ הזו ,הם בעלי השילוש אשכנזי , שמאלני , חילוני ?
יש פה אפלייה מצד אשכנזים מתבוללים , למרות שזה אולי לא נכון לכנות אותם אשכנזים , אבל בסופו של דבר הם יהודי אשכנז (מיעוט שבמיעוט , אבל אי אפשר להתעלם ממיעוט כל כך חזק), אפילו אם הם מנסים בכל כוחם להיות גויים.