כתב נושא: למה גזענות ושנאה? ממש בושה!  (נקרא 17150 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
בעניין: למה גזענות ושנאה? ממש בושה!
« להגיב #25 ב- : יוני 27, 2012, 00:59:39 »
אז מה אני אמור לעשות ? לשתוק ?
האפליה נמצאת מול הפרצוף שלי יום יום , מה יש מה אנחנו לא יהודים ? מה אנחנו שווים פחות ? איך אפשר לשתוק על דבר כזה ?
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #26 ב- : יוני 27, 2012, 01:15:25 »
אז מה אני אמור לעשות ? לשתוק ?
האפליה נמצאת מול הפרצוף שלי יום יום , מה יש מה אנחנו לא יהודים ? מה אנחנו שווים פחות ? איך אפשר לשתוק על דבר כזה ?
לשתוק? ממש לא!

אבל תדע מול מי להוציא את הזעם.

לא על אחינו היהודים האשכנזים. זאת המטרה של הממסד המתיוון.

ברגע שאנו מפולגים יותר קל להם לנהל אותנו (ולהזכיר לך - הם מיעוט זניח ביותר).

כוחנו באחדותנו זה לא סתם סיסמא. זו שאיפה.

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #27 ב- : יוני 27, 2012, 01:27:06 »
אז מה זה הערב רב הזה אתה מוכן להסביר לי ? איך אני הולך ברחוב ויודע מי ערב רב ומי לא ערב רב ?
חאלס כבר עם הללכת מסביב .
אשכנזי + חילוני + שמאלני , אם אתה שלושת אלה ביחד , אתה כנראה חלאת המין האנושי , ואתה חושב שאתה איזה אליטה נאורה , אבל אתה סתם זבל .
אם אתה מוריד מהשילוש את האשכנזי , אז אתה מקבל מזרחי שמנסה להיות בכוח אשכנזי ,הוא עדיין אפס , כי בעצם ההתנהגות שלו הוא מכחיש את מי שהוא .
אבל הוא לא עיקר הבעיה , הוא תמיד יהיה הדפוק , העבד , המשרת , הוא אף פעם לא יהיה בראש .
הראשים יכולים להיות רק בעלי השילוש הקדוש בלבד .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : יוני 27, 2012, 01:53:24 »
אז מה זה הערב רב הזה אתה מוכן להסביר לי ? איך אני הולך ברחוב ויודע מי ערב רב ומי לא ערב רב ?
חאלס כבר עם הללכת מסביב .
אשכנזי + חילוני + שמאלני , אם אתה שלושת אלה ביחד , אתה כנראה חלאת המין האנושי , ואתה חושב שאתה איזה אליטה נאורה , אבל אתה סתם זבל .
אם אתה מוריד מהשילוש את האשכנזי , אז אתה מקבל מזרחי שמנסה להיות בכוח אשכנזי ,הוא עדיין אפס , כי בעצם ההתנהגות שלו הוא מכחיש את מי שהוא .
אבל הוא לא עיקר הבעיה , הוא תמיד יהיה הדפוק , העבד , המשרת , הוא אף פעם לא יהיה בראש .
הראשים יכולים להיות רק בעלי השילוש הקדוש בלבד .
לאו דווקא.

אני מכיר מזרחים חילוניים ששונאים אשכנזים (שוב - שנאת חינם מיותרת) ללא קשר אם הם שמאלנים או לא, והם גאים ב"מזרחיות" שלהם.
הם ממש לא מנסים להשתלב בקרב האשכנזים.
חילוניות ופריקת עול היא דבר בזוי בין אם אתה אשכנזי או מזרחי (אין הבדל מבחינתי).

איך אתה יכול לדעת מי מולך הוא ערב רב? - לצערנו כנראה שלא תוכל (אם בני ישראל במדבר היו מתערבבים איתם, אז איך אנו נדע?)
אבל חשוב ביותר לברר בבוא היום שזוגתך היא יהודייה (זה המעט שתוכל לעשות) - ואין פה הבדל בין אירופאי למזרחי. ישנם בחורות שנראות יהודיות מזרחיות שומרות מסורת ובעצם הן בנות של ערבי (שאמם היהודייה הייתה הזונה שלו).

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #29 ב- : יוני 27, 2012, 01:56:37 »
א. ממש מעניין למה הם שונאים אותם .
ב. כנראה שאין להם כוח לעשות שום דבר בנושא , בניגוד לאליטה האשכנזית השמאלנית חילונית שאשכרה שולטת במדינה .
ג. אם הם התערבבו איתם , אז 3000 שנה זה לא מספיק זמן בשביל שיהיה עירבוב גדול מידי ?
ד. לא ענית באופן ישיר למה שאמרתי . רוב האנשים שכולנו שונאים כאן , לא משנה אם אנחנו אשכנזים או מזרחים , מורכבים מהשילוש שמניתי כאן .

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : יוני 27, 2012, 02:10:12 »

ב. כנראה שאין להם כוח לעשות שום דבר בנושא , בניגוד לאליטה האשכנזית השמאלנית חילונית שאשכרה שולטת במדינה .
ד. לא ענית באופן ישיר למה שאמרתי . רוב האנשים שכולנו שונאים כאן , לא משנה אם אנחנו אשכנזים או מזרחים , מורכבים מהשילוש שמניתי כאן .
את התשובה כבר עניתי לך על 2 השאלות הללו.
נכון. השולטים כאן הם אירופאים. אך האם הם יהודים? (תחקור טיפה ותגלה שלרובם המכריע סבא או סבתא לא יהודי. מה שיגרום לך להגיע למסקנה הבלתי נמנעת שהם גויים דוברי עברית)

ג. אם הם התערבבו איתם , אז 3000 שנה זה לא מספיק זמן בשביל שיהיה עירבוב גדול מידי ?
לא בהכרח.
בתורה בפרט ובתנ"ך בכלל אנו עדים למקרים שבהם "מנגנון הסינון" של עם ישראל עשה את העבודה (החל מחטא העגל ואילך).
כמו שידידנו אביר תמיד אומר (ואני בדרך כלל נוטה להסכים איתו) - תן למנגנון לעשות את העבודה.

תרגיש חופשי לתפוס לך יהודייה אשכנזייה מבית טוב. אל תיתן לערב רב להחטיא אותך בשנאת חינם.
מאידך היזהר שלא להתבולל בערב רב (כי כמו שאמרתי - לא חסרים גויים דוברי עברית ממוצא מזרחי ואירופאי).

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : יוני 27, 2012, 11:51:20 »
לא ענית בכלל , סתם הלכת מסביב ,תענה ת'כלס .
ושמע אין לי בעיה אם אשכנזים כמו שאין לי בעיה עם חילונים .
אבל משום מה כשזה בא בשילוש עם שמאלני , זה בד"כ חרא .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #32 ב- : יוני 27, 2012, 13:44:34 »
אני גם לא חושב שזה עניין של "אפליה" שמישהו רוצה לגור עם משפחות מאותה הקהילה. זה אולי מעליב, אבל מה האפליה פה ? אז הבנאדם לא שכר דירה בבניין שלך. הוא הלך ושכר דירה איפה שכל החסידים גרים. מה האפליה בזה?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #33 ב- : יוני 27, 2012, 17:23:49 »
השאלה נעוצה ב"למה" .

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #34 ב- : יוני 27, 2012, 21:53:01 »
זה לא כמשמעו צאצאים של הערב רב כי תלך אצל הרבה מהשמאלנים אחורה קצת ותגיע ליהודים שומרי מצוות ואולי גם לרבנים, הכוונה היא שנשמתם היא נשמה מגולגלת מהערב רב.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : יוני 27, 2012, 22:37:26 »
אל תשכחו שפעם זה באמת היה כך. היום אני מאמינה שזה הרבה פחות ממה שהתקשורת מנסה ליצור. יש המוני משפחות כיום שיש בהם תערובת של ספרדים(מזרחים) ואשכנזים וזה כבר פחות משנה בעיקר כי כולנו יהודים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #36 ב- : יוני 28, 2012, 00:25:22 »
השאלה נעוצה ב"למה" .
כבר כתבתי לך לעיל כמה סיבות למה. חלקן טובות יותר, חלקן גזעניות יותר... אבל אלה הן הסיבות...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #37 ב- : יוני 28, 2012, 01:04:34 »
אל תשכחו שפעם זה באמת היה כך. היום אני מאמינה שזה הרבה פחות ממה שהתקשורת מנסה ליצור. יש המוני משפחות כיום שיש בהם תערובת של ספרדים(מזרחים) ואשכנזים וזה כבר פחות משנה בעיקר כי כולנו יהודים.

אנחנו כולנו יהודים וזה נכון .
במה הם בדיוק יהודים ?
אני בספק אם הם יהודים של ממש .

כבר כתבתי לך לעיל כמה סיבות למה. חלקן טובות יותר, חלקן גזעניות יותר... אבל אלה הן הסיבות...

והן ? השבבניקים שהיו גרים מולך ?
זה לא סיבה לזה שתפתח טלוויזיה וכולם ידברו לך עברית של פלצנים עם צ' במקום ת' ויראו כמו אירופאים.

זה לא כמשמעו צאצאים של הערב רב כי תלך אצל הרבה מהשמאלנים אחורה קצת ותגיע ליהודים שומרי מצוות ואולי גם לרבנים, הכוונה היא שנשמתם היא נשמה מגולגלת מהערב רב.

אם ככה , זה משהו שאי אפשר לאבחן .
חוץ מזה , ממתי לגויים יש הזדמנות לחזור בגלגול ? יש להם הזדמנות לתקן , או ששלחו אותם ספציפית כדי להזיק ?

ועדיין אף אחד לא ענה פה לטענה המרכזית שלי .
התרבות הישראלית ה-מנסה להיות אירופאית ,היא מה שאני מכנה "אשכנזים" , אותם אנשים שדאגו למחוק מאנשים זהויות ,לקחת את דתם , ולחטוף את ילדיהם .
איך זה שהרוב המכריע של האויבים בימינו של אנשים שאתם מכנים "הערב רב" בארץ הזו ,הם בעלי השילוש אשכנזי , שמאלני , חילוני ?
יש פה אפלייה מצד אשכנזים מתבוללים , למרות שזה אולי לא נכון לכנות אותם אשכנזים , אבל בסופו של דבר הם יהודי אשכנז (מיעוט שבמיעוט , אבל אי אפשר להתעלם ממיעוט כל כך חזק), אפילו אם הם מנסים בכל כוחם להיות גויים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #38 ב- : יוני 28, 2012, 02:04:42 »
יש פה ערבוב מסויים. אתה מדבר על תופעת האשכנזי השמאלן, ואני מנסה לענות על הנקודה שממנה התחיל הדיון. הטענה של הכתבה על גזענות אצל החרדים.
אז השבבניקים זו אחלה סיבה לכל אדם חרדי. כל אדם שדואג לחינוך ילדיו, מנסה להתרחק מחברה רעה לילדים. ואם מישהו מחשיב מקום מסויים כמקום שבו יש הרבה שבאבניקים, הוא לא רוצה שהילדים שלו יגדלו שם. הוא לא רוצה שהילדים שלו יגדלו עם אנשים שמכירים טלוויזיה.

בקשר לעובדה שהשמאל השתלט על המדינה ומנסה לכפות את עצמו בכל דבר, מסכים.
בקשר לעובדה שבטלוויזיה יש יותר מדי אנשים שאומרים צ' במקום ת' (מבטא הצפונבונים), לא מסכים. רוב השדרנים והמנחים מדברים בעברית תקנית. לא עברית צפונבונית. אל תשכח שהצ' במקום ת' בא עם הרבה שיואוו כאילו כזה... זה לא יכול לרוץ בטלוויזיה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #39 ב- : יוני 28, 2012, 02:31:44 »
שבבניקים ? מסכים איתך .
חרדים ? יודע מה , יכול להיות שאם זה באמת נובע מהעובדה שהם לא רוצים להתקלקל מאדם רע , ובהנחה שיגיד איש ספרדי שהוא אדוק מספיק ויתנו לו לחיות עימם , נניח שאני מסכים .
אבל לגבי הטלוויזיה אתה טועה .
ההגיה הנכונה בעברית היא עם ע' וח' , ואת זה אין אפילו בחדשות , הדבר שאמור להיות הכי רשמי בטלוויזיה .
אבל עזוב חדשות , יש עוד המון תוכניות טלוויזיה , ובכל תוכנית טלוויזיה יש לך הומו מחמד שמדבר במבטא הצפונבונים בד"כ , כי הרי זה בטוח עדיף מלהביא משתתף אתיופי או מזרחי ..
הרי הסוטים האלה הרבה יותר נורמלים מיהודים ..

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #40 ב- : יוני 28, 2012, 19:41:42 »
בכתבה עצמה ציינו שהרבה ספרדים כן יכולים ומתקבלים. רק מה, הם כאלה שלמדו בישיבות טובות, כאלה ששומרים מצוות. בכתבה העדיפו להציג את זה כפרוטקציה. כאילו מישהו עשיר או מקורב.
אז יש הרבה "עמך" ששמים כיפה על הראש וקוראים לעצמם חרדים, אבל יש להם טלוויזיה בבית, ולא ממש אכפת להם מה הילדים רואים. ולפעמים הילדים ילדים טובים. לא מושחתים או פראי אדם. אבל זה לא ילד שלמד בתלמוד תורה ולא יודע מהחיים שלו.

לפני זמן מה פורסמה בקבוצת "תומכים במתיישבי שמעון הצדיק" בפייסבוק סוג של כתבה או טור דעה באיזה אתר חרדי. איזה טפש גדול כתב את הטור "לעילוי נשמת הילדה שלא עמדה בלחץ". מרוח הדברים עולה שזו הייתה ילדה ממשפחה ספרדיה שלא התקבלה לסמינרים אשכנזים. הנערה מתה. ניחוש שלי, לפי איך שהדברים נכתבו, שהתאבדה. הטפש מאשים את מנהל הסמינר שלא קיבל את הילדה, למרות שבכתבה הוא מציין מפורשות שכל הנוגעים בדבר, אפילו אנשים מהצד של הנערה, ידעו והודו שהנערה גרועה בלימודים, בהתנהגות וביראת שמים. אבל הכי קל לומר "זה בגלל שאני שחור".
כותב הטור האשים את מנהלי הסמינרים שמנסים לשמור על רמה ולא מקבלים תלמידות גרועות. הטיעון שלו: מה אשמה תלמידה גרועה? לא מגיע לה?
אז מה הוא רוצה? שיקבלו כל מי שבא? מה אשמות התלמידות הטובות שצריכות לסבול ו/או להידרדר בגלל תלמידה גרועה בלימודים/מידות ?

למה אנשים נלחמים להתקבל לבית ספר מסויים, לגור בשכונה מסויימת? כי יש לשכונה הזו שם טוב. כי מי שמתקבל לשם הוא לא סתם. אם כל אחד היה מתקבל לבית הספר או בא לגור בשכונה, השכונה תאבד את השם הטוב שלה. אז, אותו אחד שניסה להתקבל לבית הספר או לגור בשכונה, לא ירצה להשאר בבית הספר/שכונה. כי זה כבר לא מקום טוב...

אז מה ? צריך להקשיב לכל ממורמר ש"לא התקבל"?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #41 ב- : יוני 28, 2012, 19:47:20 »
בכתבה עצמה ציינו שהרבה ספרדים כן יכולים ומתקבלים. רק מה, הם כאלה שלמדו בישיבות טובות, כאלה ששומרים מצוות. בכתבה העדיפו להציג את זה כפרוטקציה. כאילו מישהו עשיר או מקורב.
אז יש הרבה "עמך" ששמים כיפה על הראש וקוראים לעצמם חרדים, אבל יש להם טלוויזיה בבית, ולא ממש אכפת להם מה הילדים רואים. ולפעמים הילדים ילדים טובים. לא מושחתים או פראי אדם. אבל זה לא ילד שלמד בתלמוד תורה ולא יודע מהחיים שלו.

לפני זמן מה פורסמה בקבוצת "תומכים במתיישבי שמעון הצדיק" בפייסבוק סוג של כתבה או טור דעה באיזה אתר חרדי. איזה טפש גדול כתב את הטור "לעילוי נשמת הילדה שלא עמדה בלחץ". מרוח הדברים עולה שזו הייתה ילדה ממשפחה ספרדיה שלא התקבלה לסמינרים אשכנזים. הנערה מתה. ניחוש שלי, לפי איך שהדברים נכתבו, שהתאבדה. הטפש מאשים את מנהל הסמינר שלא קיבל את הילדה, למרות שבכתבה הוא מציין מפורשות שכל הנוגעים בדבר, אפילו אנשים מהצד של הנערה, ידעו והודו שהנערה גרועה בלימודים, בהתנהגות וביראת שמים. אבל הכי קל לומר "זה בגלל שאני שחור".
כותב הטור האשים את מנהלי הסמינרים שמנסים לשמור על רמה ולא מקבלים תלמידות גרועות. הטיעון שלו: מה אשמה תלמידה גרועה? לא מגיע לה?
אז מה הוא רוצה? שיקבלו כל מי שבא? מה אשמות התלמידות הטובות שצריכות לסבול ו/או להידרדר בגלל תלמידה גרועה בלימודים/מידות ?

למה אנשים נלחמים להתקבל לבית ספר מסויים, לגור בשכונה מסויימת? כי יש לשכונה הזו שם טוב. כי מי שמתקבל לשם הוא לא סתם. אם כל אחד היה מתקבל לבית הספר או בא לגור בשכונה, השכונה תאבד את השם הטוב שלה. אז, אותו אחד שניסה להתקבל לבית הספר או לגור בשכונה, לא ירצה להשאר בבית הספר/שכונה. כי זה כבר לא מקום טוב...

אז מה ? צריך להקשיב לכל ממורמר ש"לא התקבל"?
זה מחזיר אותנו לאותן פמיניסטיות ששואפות שהמערכת תשתנה בשביל האשה (סוג של "העדפה מתקנת").

בעניין שהזכרת (עניין המידות) זה כבר סוג של "החמרות והקלות".

אני מודה - אני ספרדי ויש דברים שקשה לי לקבל מבחינת ה"הקלות" (במיוחד בסוגיות הגיור).
מצד שני אני גם לא יודע אם זה חכם להחמיר כל הזמן.

אני חושב שאני מייצג הרבה מהעם שפשוט תקועים איפשהו באמצע בין ה"קל הספרדי" לבין ה"החומרה האשכנזית".
צריך שיהיה דין אחד בארץ ישראל.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #42 ב- : יוני 28, 2012, 21:54:55 »
יש דין אחד. א״י קיבלה את הוראות מרן.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #43 ב- : יוני 29, 2012, 00:52:48 »
מתי? בזמן שרוב היהודים בארץ היו ממגורשי ספרד?

ריפו, ההקלות בגיור לא באות בגלל פסקים של ספרדים. ההקלות בגיור באות בגלל רבנים מטעם.
ואף אחד לא ירחיק יהודי ספרדי שהולך לפי פסקי השולחן ערוך ומקפיד על המצוות.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #44 ב- : יוני 29, 2012, 01:31:37 »
שמע אין לי ויכוח איתך לגביי טיב האנשים , אם הם לא מספיק טובים , זה משהו אחר , ואני מניח שהכוונה פה היא גם לאשכנזים .
הבעיה שלי היא אחרת .

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #45 ב- : יוני 29, 2012, 03:55:46 »
אבל אתה יודע שזו לא הבעיה שלך. זה הבעיה של כל היהודים במדינה. וזה לא נושא הכתבה שבשבילה פתחו את השרשור. זה אחד מהנושאים העיקריים של הפורום...
אבל בקשר לכתבה הספציפית הזו, זה עניין של מה הולך אצל הדוסים.
ולגבי השמאלנים, אני מסכים איתך. ואיך שלא תמיין אותם, הם חבורה של יצורים גועליים ובלתי הגיוניים.

צבא יהושע עוד יחזור!