חדשות ודיונים > דיון כללי
** קידום התנועה והפורום **
עז77:
אהרון יש מצב שאתה מכין את הבאנרים עם הכתובת JTF.ORG/G
פשוט חסר שם את האלכסון G הידוע
:)
GY:
בס"ד
לא צריך להיות חיילים ממושמעים בתנועה יהודית. אם תומכים ברעיון ויש אמונה בקב"ה, השאר כבר יסתדר מאליו.
לגבי חיים בן פסח: המון אנשים בישראל תומכים בדבריו וברעיונותיו. מי תמיכה מלאה ומי חלקית. בימים האלה חסרה לנו סמכות תורנית וגם מנהיגות של תנועה. בזמנו הרב כהנא מילא את שני התפקידים. זה לא פשוט. אני לא יודע עד כמה חיים יכול לשמש בתפקיד הזה מניו יורק. נעם לא רוצה את הפוליטיקה הישראלית, ומרזל נכשל פעמיים. אחרים כמו פייגלין בליכוד. זו הטרגדיה שלנו.
GY
Aaron:
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 05, 2006, 10:03:31 ---אהרון יש מצב שאתה מכין את הבאנרים עם הכתובת JTF.ORG/G
פשוט חסר שם את האלכסון G הידוע
:)
--- סוף ציטוט ---
כן, אין בעיה.
הנה: http://img224.imageshack.us/img224/8048/banner1gz4.jpg
והנה: http://img293.imageshack.us/img293/4904/dfsdfin7.jpg
liorso:
--- ציטוט של: GY על דצמבר 05, 2006, 10:27:47 ---בס"ד
לא צריך להיות חיילים ממושמעים בתנועה יהודית. אם תומכים ברעיון ויש אמונה בקב"ה, השאר כבר יסתדר מאליו.
לגבי חיים בן פסח: המון אנשים בישראל תומכים בדבריו וברעיונותיו. מי תמיכה מלאה ומי חלקית. בימים האלה חסרה לנו סמכות תורנית וגם מנהיגות של תנועה. בזמנו הרב כהנא מילא את שני התפקידים. זה לא פשוט. אני לא יודע עד כמה חיים יכול לשמש בתפקיד הזה מניו יורק. נעם לא רוצה את הפוליטיקה הישראלית, ומרזל נכשל פעמיים. אחרים כמו פייגלין בליכוד. זו הטרגדיה שלנו.
GY
--- סוף ציטוט ---
מסכים בהחלט! מרזל גם לא מספיק כריזמטי לעומת חיים בן פסח וכמובן הרב כהנא הי"ד זצ"ל.
יאיר:
--- ציטוט של: עז77 על דצמבר 01, 2006, 16:09:15 ---
--- ציטוט של: בייקר על דצמבר 01, 2006, 16:03:59 ---זה לא אצלך אלא בקומונה השניה של הכהניסטים בתפוז אצל המנהלים גרלטין ופאואר שמחקו וחסמו שמאלנים וימנים.אני עצמי נמחקתי וכותבים אחרים נחסמו.בסך הכל הם תמכו בליברמן ואפשר להעביר אותם אלינו.
--- סוף ציטוט ---
זה מסביר הכל, בייקר תקשיב לי טוב! אין לנו שום פורום אחר מלבד הפורום שלנו כאן.
לצערי בייקר הפורום ההוא שאתה מדבר עליו מנוהל ע"י פסיכופט ובטח שלא כהניסט,
כהניסט לא היה מייצר כל כך הרבה נזק למטרה הכהניסטית.
אחרי שהוא נחסם מהפורום שלנו בגלל התפרעויותיו הוא הלך ופתח לו מן פורום שקרי שמתחזה לפורום של הימין האמיתי,
ובכך הוא מנסה לרמות אנשים ומכפיש את שמנו בכך שהוא מתחזה להיות חלק מתנועתנו - משהו שאגב מאוד טיפוסי לאנשי שב"כ
שמנסים לערער יום ביומו את השורות בחברה הכהניסטית - התנהגות שב"כניקית טיפוסית,
אני לא אתפלא אם הוא יתברר כפרובוקטור מהשב"כ שמנסה לחבל באתר שלנו ע"י התחזות לנו - בכל מקרה אין לנו קשר אליו וגם לתנועה שלנו אין קשר אליו.
רוב ההודעות שם הוא כותב תחת כמה כינויים, וזה כבר נאמר מפי כמה וכמה גולשים.
הוא אדם הזוי ובהחלט לא כהניסט - אין מה לקשר אותו אלינו... ואין מה לקשר אותו לימין האמיתי ולארגון הכהניסטי.
הוא מתחזה בעל הפרעה נפשית חמורה..
היו כמוהו גם בימי הליגה, שניסו תמיד לחבל ולבלבל אנשים
תמיד יהיו מנוולים כאלה שינסו להרוס הזדמנות היסטורית בגלל בעיותיהם האישיות - אל לנו להרשות זאת לעולם עוד.
--- סוף ציטוט ---
אם אתה מתכוון לפורום בתפוז ה"ימין האמיתי" הוא היה הרבה לפני הפורום כאן ואני הייתי מנהל שם אז אל תמציא..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה