אבל ראפו אחי אני לא יודע כמה זמן אתה פה , אבל אני הייתי פה לפניי 5 שנים כמעט , הפסקתי להיות כאן באופן קבוע , וחזרתי לא מזמן .
מאז כלום לא השתנה , להפך , נהיו לנו פחות חברים .
אתה לא חושב שמשהו פה דפוק אחי ?
אין לפי דעתי רעיון יותר טוב ממה שהצעתי , להשתמש בפייסבוק בתור כלי הפצה להמונים ,ולהתמקד קודם כל בהעלאת חיים לא"י.
אם חיים לא פה , כל הארגון שלנו חסר טעם .
איך תהפוך בסופו של דבר למפלגה , אם אין לך מנהיג ?
אני לא יודע אם אתה יודע איך הפייסבוק עובד , אבל אני בדקתי את זה .
רוב האנשים לא מתעניינים בקבוצות ובעמודים .
מה שהם רואים כל היום מול הפרצוף שלהם זה את "העמוד הראשי" של הפייסבוק , שכולל פעילויות של חברים , שככל שהפעילות יותר "מדוברת" , כלומר יותר לייקים ותגובות , כך היא עולה יותר גבוה , וגם מופיעה ליותר חברים .
אם בן אדם אחד מפרסם עמוד , ואין לו לייקים בכלל לפרסום , רוב הסיכויים שרוב האנשים לא יראו את זה .
אם הוא מפרסם עמוד , ויש לו מינימום 10 לייקים , זה עולה לדף בית של החברים שלו בד"כ.
זאת הסיבה שאני אומר שצריך 10 אנשים , כדי שבתור התחלה יהיו 10 לייקים .
אם בן אדם רואה את חיים יום יום בדף בית שלו בפייסבוק ,רוב הסיכויים שהנושא יעלה .
כבר יש לי תוכנית מה עושים :
א. כמו שאמרתי , מינימום 10 חשבונות (אמרתי 10 אנשים כדי שלא יפול יותר מידי נטל על כל אחד כי זה בכל זאת וואחד עבודה ) , שינסו להגיע לכמה שיותר חברים בפייסבוק .
גיוס החברים צריך להתבצע בקבוצות / עמודים של דברים שתומכים ברעיונות שלנו כמו למשל :"גם אני בעד בנייה בהתנחלויות" ,עמוד עם 10 אלף לייקים , "בואו נראה כמה אנשים מודים שה' הוא המלך" , כל מיני כאלה.
ב. פירסום מאסיבי של חומר על חיים , הסרטון הגיבור שגורש , פה אני מניח שגם חיים יוכל לעזור לנו ע"י כך שהוא יצלם סרטון שהוא מעין בקשה :אנא , עזרו לי לעלות לא"י ולהמשיך שם את חיי,או משהו בסגנון . פירסום פתק על קורות החיים של חיים בנוסף לסרטון וכו . כל הפעילות מתבצעת ע"י נתינת לייקים הדדים של הפעילים אחד לשני , כדי להקפיץ את הנושא לעמוד הראשי,ובקשה מהחברים בפייסבוק שתומכים בהעלתו של חיים לא"י לפרסם באופן אישי את הסרטון.
ג. יעדי תקיפה - בוחרים נאמר פעם בחודש או פעם בשבוע לא משנה כרגע , דף של ח"כ, ומפרסמים כולם על ה"קיר" שלו את הסרטון לדוגמא , כדי לבקש ממנו לעזור . כשמתחילים את השלב הזה , זה וודאי אחרי שנוכל למשוך קצת תמיכה מציבור הפייסבוק שלנו.
ד. בתקווה שאחריי שהצלחנו לגרור כמות נכבדה של תומכים , נצא להפגנות של ממש נאמר מול משכן הכנסת או מקום כלשהו שיקבע מראש , אבל זה אחריי שיש כמות גדולה (יחסית לעכשיו) של משתתפים וודאיים בהפגנה .
ההפגנה הראשונה וודאי לא תעשה הדים כל כך גדולים , אבל מספיק שהיא תהיה , כדי שאנשים יראו שמשהו זז בשטח , ושכדאי גם להם לזוז .
בכלל אנחנו רואים תמיד שאנשים מצטרפים בד"כ למחות , ולא אוהבים ליזום אותם , אז אנחנו ועוד אנשים טובים שיצטרפו בעזרת ה' אלינו ניזום , ואחרים יצטרפו , בדיוק כמו שלהפגנות הראשוניות מול המסתננים היו אולי 100 איש , אבל אחר כך כבר ראינו עצרת עם אלפי אנשים .
אני מקווה שאכן תסכימו והתוכנית תצא לפועל , אין לי בעיה שמישהו אחר ינהל את זה , אני מוכן לעזור בכל דבר שאפשר,רק תסכימו !
ועכשיו נותר רק לקוות לחסדי שמיים .