כתב נושא: חבר'ה , הגיע הזמן להתחיל לזוז כבר !  (נקרא 16055 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
בעניין: חבר'ה , הגיע הזמן להתחיל לזוז כבר !
« להגיב #50 ב- : יוני 13, 2012, 00:28:37 »
אבל ראפו אחי אני לא יודע כמה זמן אתה פה , אבל אני הייתי פה לפניי 5 שנים כמעט , הפסקתי להיות כאן באופן קבוע , וחזרתי לא מזמן .
מאז כלום לא השתנה , להפך , נהיו לנו פחות חברים .
אתה לא חושב שמשהו פה דפוק אחי ?
אין לפי דעתי רעיון יותר טוב ממה שהצעתי , להשתמש בפייסבוק בתור כלי הפצה להמונים ,ולהתמקד קודם כל בהעלאת חיים לא"י.
אם חיים לא פה , כל הארגון שלנו חסר טעם .
איך תהפוך בסופו של דבר למפלגה , אם אין לך מנהיג ?
אני לא יודע אם אתה יודע איך הפייסבוק עובד , אבל אני בדקתי את זה .
רוב האנשים לא מתעניינים בקבוצות ובעמודים .
מה שהם רואים כל היום מול הפרצוף שלהם זה את "העמוד הראשי" של הפייסבוק , שכולל פעילויות של חברים , שככל שהפעילות יותר "מדוברת" , כלומר יותר לייקים ותגובות , כך היא עולה יותר גבוה , וגם מופיעה ליותר חברים .
אם בן אדם אחד מפרסם עמוד , ואין לו לייקים בכלל לפרסום , רוב הסיכויים שרוב האנשים לא יראו את זה .
אם הוא מפרסם עמוד , ויש לו מינימום 10 לייקים , זה עולה לדף בית של החברים שלו בד"כ.
זאת הסיבה שאני אומר שצריך 10 אנשים , כדי שבתור התחלה יהיו 10 לייקים .
אם בן אדם רואה את חיים יום יום בדף בית שלו בפייסבוק ,רוב הסיכויים שהנושא יעלה .
כבר יש לי תוכנית מה עושים :
א. כמו שאמרתי , מינימום 10 חשבונות (אמרתי 10 אנשים כדי שלא יפול יותר מידי נטל על כל אחד כי זה בכל זאת וואחד עבודה ) , שינסו להגיע לכמה שיותר חברים בפייסבוק .
גיוס החברים צריך להתבצע בקבוצות / עמודים של דברים שתומכים ברעיונות שלנו כמו למשל :"גם אני בעד בנייה בהתנחלויות" ,עמוד עם 10 אלף לייקים , "בואו נראה כמה אנשים מודים שה' הוא המלך" , כל מיני כאלה.
ב. פירסום מאסיבי של חומר על חיים , הסרטון הגיבור שגורש , פה אני מניח שגם חיים יוכל לעזור לנו ע"י כך שהוא יצלם סרטון שהוא מעין בקשה :אנא , עזרו לי לעלות לא"י ולהמשיך שם את חיי,או משהו בסגנון . פירסום פתק על קורות החיים של חיים בנוסף לסרטון וכו . כל הפעילות מתבצעת ע"י נתינת לייקים הדדים של הפעילים אחד לשני , כדי להקפיץ את הנושא לעמוד הראשי,ובקשה מהחברים בפייסבוק שתומכים בהעלתו של חיים לא"י לפרסם באופן אישי את הסרטון.
ג. יעדי תקיפה - בוחרים נאמר פעם בחודש או פעם בשבוע לא משנה כרגע , דף של ח"כ, ומפרסמים כולם על ה"קיר" שלו את הסרטון לדוגמא , כדי לבקש ממנו לעזור . כשמתחילים את השלב הזה , זה וודאי אחרי שנוכל למשוך קצת תמיכה מציבור הפייסבוק שלנו.
ד. בתקווה שאחריי שהצלחנו לגרור כמות נכבדה של תומכים , נצא להפגנות של ממש נאמר מול משכן הכנסת או מקום כלשהו שיקבע מראש , אבל זה אחריי שיש כמות גדולה (יחסית לעכשיו) של משתתפים וודאיים בהפגנה .
ההפגנה הראשונה וודאי לא תעשה הדים כל כך גדולים , אבל מספיק שהיא תהיה , כדי שאנשים יראו שמשהו זז בשטח , ושכדאי גם להם לזוז .
בכלל אנחנו רואים תמיד שאנשים מצטרפים בד"כ למחות , ולא אוהבים ליזום אותם , אז אנחנו ועוד אנשים טובים שיצטרפו בעזרת ה' אלינו ניזום , ואחרים יצטרפו , בדיוק כמו שלהפגנות הראשוניות מול המסתננים היו אולי 100 איש , אבל אחר כך כבר ראינו עצרת עם אלפי אנשים .
אני מקווה שאכן תסכימו והתוכנית תצא לפועל , אין לי בעיה שמישהו אחר ינהל את זה , אני מוכן לעזור בכל דבר שאפשר,רק תסכימו !
ועכשיו נותר רק לקוות לחסדי שמיים .
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #51 ב- : יוני 13, 2012, 00:56:21 »
בואו נתחיל בינתיים עם  חמישה-שישה פעילים , ואז אחרי הפרסומים כשיצטרפו לכאן עוד יהודים בע"ה יהיו עוד פעילים וכך נמשיך ונמשיך לפרסם.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #52 ב- : יוני 13, 2012, 01:04:05 »
אין טעם אחי באמת שאין טעם ..
כשאמרתי 10 זה מינימום של המינימום ..
מה אני ברצינות לא מבין , אנחנו קיימים בערך 5-6 שנים לא ? אנחנו לא מסוגלים להעמיד 10 פעילים ?!?!
ברצינות חבר'ה קצת התעוררות אני לא מבין איך לא חשבתם על זה לפניי ?!?!
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #53 ב- : יוני 13, 2012, 01:24:03 »
ראיתי שהתחילה הפצה בדפי ימין. צריך לעשות לייקים להעלות את זה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #54 ב- : יוני 13, 2012, 13:33:21 »
אגב ראיתי שהתווספו גם מס׳ לייקים לדף. ממש לא הרבה אבל אם כמה אנשים פועחים במקביל באופן סזיפי אני בטוח שהמספר יעלה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #55 ב- : יוני 15, 2012, 03:31:43 »
שוב.
לא אמרתי שאתם לא צודקים. להיפך.

כל פעילות נוספת תתקבל בשמחה.

אתם לא באמת צריכים את האישור שלנו כדי להתחיל להפיץ את התנועה ולהתחיל מאבק לעלייתו של חיים ארצה.

אם יש לכם את הזמן הנדרש אז באמת שאין כל בעיה.
אני מאמין שכל המנהלים כאן יתמכו בכל פעולה שתעלה את המודעות של התנועה.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!