כתב נושא: למי תצביעו שאלה רצינית  (נקרא 5129 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
למי תצביעו שאלה רצינית
« ב- : נובמבר 11, 2012, 01:09:14 »
שאלה רצינית למי שכבר יכול למי במי הוא הולך לתמוך בבחירות הקרובות ולמי שלא יכול במי הוא היה תומך.
כמובן שאפשר גם לא להצביע למרות שאני תמיד מעדיף כן לתת את הקול שלי.
לי אישית הייתה התלבתות קלה בין ביבירמן לאיחוד הלאומי-הבית היהודי, למרות שביבי הוא ראש ממשלה גרוע אין כרגע בתמונה טוב ממנו (לפיד?שלי?מופז?אולמרט?) וחשבתי לפרגן להם כי סוף סוף מפלגות ימין (מזויף אומנם) מתאחדים מצד שני הבית הלאומי והאיחוד הלאומי לעולם לא יתמכו בגירוש יהודים (בשונה מכמה וכמה ח"כ מהליכוד) אבל הפיצול שלהם הורג אותי התקווה וארץ ישראל שלנו לא יצתרפו לאיחוד משום מה.
סה"כ הפיצול של המחנה הלאומי ממש טיפשי סה"כ מדובר היום על 7-8 מנטים שמפוצלים ל-5 מפלגות ובמקום להתאחד לרשימה אחת שתוכל להשפיע בממשלה הם מחלישים אחד תשני.
טוב רוב הסיכוי נפתלי בנט והשאריות של האיחוד הלאומי יקבלו תקול שלי.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בעניין: למי תצביעו שאלה רצינית
« להגיב #1 ב- : נובמבר 11, 2012, 01:32:41 »
רק לא הבית היהודי וביברמן.
אלה המזוייפים שבמזוייפים.

אני כרגע מתלבט בין בן ארי לבין לא לבחור.

בן ארי כבר הצהיר שהוא לא הולך עם הבית היהודי.
אם הוא יעמוד במילתו ולא יתפתה בסופו של דבר לרוץ איתם (והוא לא יעשה טעויות כאלה ואחרות בדרך) אז אולי אבחר בו.

זה עדיין לא אומר שאני חושב שהוא הפיתרון (ממש לא). אלא אני פשוט חושב שצריך לבחור במי שהכי פחות מזיק.
אין מישהו שבאמת נוכל להגיד עליו שהוא זה שיעשה פה את השינוי.

אהבתי את העניין שבן ארי קרע את הברית החדשה לפני המצלמות (למרות שאני חושב שהוא היה צריך לעשות זאת מעל בימת הכנסת), אבל ממש לא אהבתי שהוא יצא להגנת מעריב.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 11, 2012, 01:42:06 »

אם הוא יעמוד במילתו ולא יתפתה בסופו של דבר לרוץ איתם (והוא לא יעשה טעויות כאלה ואחרות בדרך) אז אולי אבחר בו.

זה עדיין לא אומר שאני חושב שהוא הפיתרון (ממש לא). אלא אני פשוט חושב שצריך לבחור במי שהכי פחות מזיק.

אהבתי את העניין שבן ארי קרע את הברית החדשה לפני המצלמות (למרות שאני חושב שהוא היה צריך לעשות זאת מעל בימת הכנסת), אבל ממש לא אהבתי שהוא יצא להגנת מעריב.

בן ארי לא שונה מהבית היהודי ויתר האיחוד הלאומי והיה לו כמה דברים ממש מפגרים שהוא אמר.
גם הוא וגם אנשים אחרים מהמפלגות הנ"ל יתנגדו (בצורה עלובה למדי) לכול גירוש אבל אי אפשר לצפות מהם ליותר.
לכן אני שואל למה להתפצל ל-17 מפלגות שאומרות תאכלס את אותו בהדבר.
לא להצביע בכלל זה לא פטרון טוב כ"כ לפי דעתי כי בכול זאת תמיד יש גרועים יותר ופחות ( למשל חד"ש,בל"ד ומר"ץ)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 11, 2012, 01:53:22 »
בן ארי לא שונה מהבית היהודי ויתר האיחוד הלאומי והיה לו כמה דברים ממש מפגרים שהוא אמר.
גם הוא וגם אנשים אחרים מהמפלגות הנ"ל יתנגדו (בצורה עלובה למדי) לכול גירוש אבל אי אפשר לצפות מהם ליותר.
לכן אני שואל למה להתפצל ל-17 מפלגות שאומרות תאכלס את אותו בהדבר.
לא להצביע בכלל זה לא פטרון טוב כ"כ לפי דעתי כי בכול זאת תמיד יש גרועים יותר ופחות ( למשל חד"ש,בל"ד ומר"ץ)
אתה טועה.
הוא אולי לא כהניסט כמו שאנו רוצים אבל הוא לא כמו האיחוד הלאומי והבית היהודי.
הוא לא רץ איתם ויש לו סיבה (הוא יודע שהם שמאל).

תשמע אותו מדבר על זה באזכרה האחרונה למו"ר:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=enkqte3IjiE

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #4 ב- : נובמבר 11, 2012, 02:25:23 »
גם אני חושב כמו ריפו. בן ארי או לא כלום.
ונפתלי בנט זה לא אותו אחד שתמיד בעד גירוש יהודים כזה פינוי-פיצוי?
זה לא אותו אחד שבעד סובלנות עם האורקים ועם גויים וכו'?

המפד"ל והשאריות שלהם שרופים מבחינתי. הם לא ימין. הם רודפי בצע עלובים. ש"ס אף פעם לא הייתה אופציה. ג' לא בעניין של בטחון. אבל בעניין של יהדות. אז אולי.
אז יש סיבה להצביע לג' בגלל יהדות, למרות שהם בעיקר דואגים לסקטור שלהם מאשר להפיץ יהדות במדינה. לכן הסיבה קטנה.
מי נשאר? בן ארי, אחרי כל ההסתייגויות.
או שאפשר ללכת לסנוקר במקום לקלפי. כמו שעשיתי פעם קודמת...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #5 ב- : נובמבר 11, 2012, 02:34:46 »
אני אצביע לבן ארי, בזבוז קול אמיתי זה להצביע לבית היהודי שתשב בממשלת ביבי בכל מקרה גם אם היא תגרש יהודים!
עובדה: סיעת המפד"ל(הבית היהודי בשינוי אדרת) הזפה בשריה שהצביעו נגד ההתנתקות והתפטרו מהממשלה של שרון!
עובדה:אורלב נשאר בממשלה עד הרגע שזה כבר הפך לנקודת אל חזור!

לדעתי עם כל הכבוד בנט לא הולך לאופוזיציה גם אם ביב ו\או ליברמן יגרשו יהודים, מה שמעניין אותם זה תקציבים למוסדות דתיים לאומיים
ואולי אם אפשר להשיג עוד איזה אישור בניה לאיזו שכונה במעלה אדומים בו בזמן שהם חותמים על ההריסה של מעלה אדומים כולה כולל השכונה החדשה.

מיכאל בן ארי הוא הח"כ היחיד שהיה פעיל באמת מהאיחוד הלאומי, אף ח"כ לא פעם במהלך הקדנציה כמוהו. הוא הפיץ את האידיאולוגיה של ארץ ישראל
בכל מקום בטלויזיה ברדיו בעיתונים ומעל בימת הכנסת, מישהו שמע את כצלה בשנים האחרונות? את אלדד? אריאל? כלום! ואחרי כל זה לא די שהם מצטרפים
לכלומניקים אז הם גם מבקשים ממנו להצטרף למקום לא ריאלי? אני מצטער אבל הקול שלי הולך אליו נקודה!

האם הוא הכי טוב שיש בעם ישראל? לא יודע אבל הוא הכי טוב שמתמודד, והוא תלמיד מורה"ר מאיר דוד כהנא זצוק"ל הי"ד.
בינתיים הוא או אף אחד!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 11, 2012, 02:45:02 »
הבחירות האלה זאת תהיה הפעם השלישית רצוף שאני לא בוחר.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק Dudi

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 11, 2012, 07:06:51 »

אני דווקא לא אהבתי כשהוא קרע את הברית החדשה. אני מכיר בחור נוצרי שהיה לוחם ונפצע בצה''ל ויש עוד כמוהו. לקרוע את הברית החדשה זה לפגוע בהם

ולך תדע מה יהיה בבית היהודי. אני מקווה שנפתלי בנט ישנה שם דברים וירים את המפלגה, שלא ישתפנו יותר.
מה שכן מאוד מעצבן אותי שהם לא הופכים למפלגה לא מגזרית. מצטער אבל בתור אדם חילוני אני לא רואה מה לחפש שם.

ואם יכולתי להצביע...
מפלגת התקווה בראשות אריה אלדד
מפלגה מצוינת של אידאליסטים, לחילונים ודתיים.
ובלי הקשקוש של מה שקרה בהתנתקות, אריה אלדד פעל נכון (ומה הלא נכון? להתנגד, ואז יש גם הרוגים כתוצאה ממלחמת אחים). הוא מדבר לעניין ומקדם את נושא הטרנספר.
היה נחמד אם בן ארי היה קצת מתמתן ואז שניהם היו מתאחדים, וזה באמת האיחוד הלאומי

אגב מה עם 'מולדת'? לא הבנתי מה נסגר איתם.. הבנתי שהתאחדו עם הבית היהודי, ואז פרשו, ועכשיו.. מה איתם?
די לכיבוש!!!
גם לי נמאס מהכיבוש הערבי בארץ ישראל.

מנותק צוביצביקה

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 11, 2012, 07:18:00 »
אני דווקא לא אהבתי כשהוא קרע את הברית החדשה. אני מכיר בחור נוצרי שהיה לוחם ונפצע בצה''ל ויש עוד כמוהו. לקרוע את הברית החדשה זה לפגוע בהם

ולך תדע מה יהיה בבית היהודי. אני מקווה שנפתלי בנט ישנה שם דברים וירים את המפלגה, שלא ישתפנו יותר.
מה שכן מאוד מעצבן אותי שהם לא הופכים למפלגה לא מגזרית. מצטער אבל בתור אדם חילוני אני לא רואה מה לחפש שם.

ואם יכולתי להצביע...
ובלי הקשקוש של מה שקרה בהתנתקות, אריה אלדד פעל נכון (ומה הלא נכון? להתנגד, ואז יש גם הרוגים כתוצאה ממלחמת אחים). הוא מדבר לעניין ומקדם את נושא הטרנספר.

אגב מה עם 'מולדת'? לא הבנתי מה נסגר איתם.. הבנתי שהתאחדו עם הבית היהודי, ואז פרשו, ועכשיו.. מה איתם?

להזכיר לך דודי, שאותו צה"ל שאתה כ"כ אוהב, יושב על הגדר של עזה ושל סוריה כאבן שאין לה הופכין, סופג וסופג וברגע שקוראים לו לפנות יישוב יהודי, הוא ישר מתעורר לחיים לריח דם יהודי.
אז אני לא יודע כמה זה כבוד גדול להיות חלק מצה"ל. חבל שאין אלטרנטיבה כיום, בינתיים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 11, 2012, 10:16:07 »
נראה לי שאצביע למפד"ל או לרשימה של בן ארי ואלדד.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 11, 2012, 12:08:43 »
אין סיבה אמתית לפיצול בתוך האיחוד הלאומי אף אחד מהם לא הציג קו שונה מהאחר ובן ארי בכלל אמר כמה דברים שיותר מתאימים למר"ץ ולא לימין.
פשוט הם לא הסתדרו מי יהיה בראש אז הם התפצלו בלי סיבה רצינית.
במקום להציג מפלגה לאומית רצינית בימין המפה הפוליטית הם מתפצלים ומחלישים אחד תשני.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 11, 2012, 12:53:30 »
יכול להיות שעם אלדד הם רבו על מקום, אבל למיכאל בן ארי יש יותר מדי התנגדות בקרב מיזרוחניקים כמו אורלב.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 11, 2012, 13:56:48 »
הנקודה שלי פשוטה יש אין ספור מפלגות קטנות של איש אחד בצד הימני של המפה הפוליטית (התקווה,התקומה,וכו') כשאין לכך שום סיבה שבעולם.
צריך רשימה אחת מסודרת שתוכל לזכות ב-7-12 מנדטים בכנסת ותכנס לממשלה בתמורה לבנייה רחבה ביו"ש (שר השיכון והבינוי מומלץ מאוד) ותמשוך את הממלשה ימינה וזהוא.
במקום להתפצל ולהכנס למצב שכבר חצי מהמצביעים שלהם לא מבינים את התמונה פשוט איחוד סיבוב עיקרון הבסיס.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 11, 2012, 14:41:17 »
הנקודה שלי פשוטה יש אין ספור מפלגות קטנות של איש אחד בצד הימני של המפה הפוליטית (התקווה,התקומה,וכו') כשאין לכך שום סיבה שבעולם.
צריך רשימה אחת מסודרת שתוכל לזכות ב-7-12 מנדטים בכנסת ותכנס לממשלה בתמורה לבנייה רחבה ביו"ש (שר השיכון והבינוי מומלץ מאוד) ותמשוך את הממלשה ימינה וזהוא.
במקום להתפצל ולהכנס למצב שכבר חצי מהמצביעים שלהם לא מבינים את התמונה פשוט איחוד סיבוב עיקרון הבסיס.
הכל טוב ויפה כל עוד נותנים ייצוג לכולם במפלגה הזאת, אבל זו הפעם השניה ב"איחודים" כאלה שהמפד"ל על סוגיה ופניה דוחקת את הכהניסטים
החוצה משם.

לעניות דעתי מיכאל בן ארי זוכה לתמיכה בקרב אנשים מחוץ למחנה הדתי לאומי ולכן הוא נכס לימין, לא נוכל להנהיג אם ניהיה מפלגה סקטוריאלית.
אנחנו העם, לא ה"דתיים".

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #14 ב- : נובמבר 11, 2012, 16:16:09 »

ומה עם כל היהודים ששולחים להם חומרי מסיון ונצרות לתיבת הדואר וזה פוגע בהם?
הבעיה הכי גדולה שלך שאתה לא יודע מה זה לאומיות.
יותר חשובים לך כל מיני נוצרים, שהמקום שלהם זה לא פה, מאשר יהודים.
ארץ ישראל שייכת לעם ישראל. ולכן צריכה להיות פה מדינה יהודית. לא נוצרית. ולכן כל מי שנוצרי, שלא יתלונן!
ומי שאכפת לו מרגשות של איזה נוצרי עלוב יותר מאשר של יהודים, כמה יהדות יש בו?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : נובמבר 11, 2012, 16:28:57 »
מסיון חייב להיות מחוץ לחוק.
בין אם מסלמי ובין אם נוצרי.

אני רוצה להזכיר לך שאף נוצרי או מסלמי שמשרת בצה"ל לא עושה לך או לי טובה. הוא ממלא את החוק (חוק שירות ביטחון).

אל תיפול לפח של "הם תורמים למדינה". הם לא תורמים יותר ממני וממך.

היה לי פעם ויכוח עם רוסי גוי בפייסוק ובו שאלתי אותו באופן בוטה ביותר למה הוא נשאר כאן אם הוא לא מזדהה עם העם היהודי (כי הוא הצהיר שהוא לא סובל את "העם הגזעני הזה") והוא ענה באופן ישיר (זה ייאמר לזכותו) ש"ברוסיה קשה לחיות".

רוב מוחץ של הגויים הללו באו הנה מסיבות של נוחיות כלכלית.  אין הרבה הבדל בינם לבין המסתננים האחרים.

תבין דבר אחד - זה דבר אחד שהם כאן ויושבים לנו כמו קוץ בגרון. זה דבר שני שהם מנסים לצוד יהודים תמימים בעזרת ארגוני מסיון שונים.

בן ארי עשה טוב שקרע את השיקוץ ההוא.  נוצרי שלא נוח לו שיחזור חזרה למקום שממנו הוא בא.

רק לאחרונה היה לנו כאן מסיונר גרמני (לאן הגענו...) שהוא אזרח ישראלי והצהיר גם כאן וגם אצלנו בפייסבוק שהוא ימשיך לנסות לשכנע יהודים תמימים להתנצר.  תבין עם מי יש לנו עסק.

ואם יכולתי להצביע...

קודם כל - מה זאת אומרת "אם יכולתי להצביע..."? (אתה קטין?)

שנית כל - אלדד ובן ארי כבר הודיעו שהם רצים יחדיו אם עניין האיחוד לא יתממש, כך שמפלגה של בן ארי ואלדד לא תהיה מפלגה של דתיים בלבד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 11, 2012, 16:32:35 »
בס''ד

כידוע לא הייתי יכול להצביע אפילו אם הייתי רוצה כי אני מגורש מארץ ישראל הרבה שנים. אגב לגבי הגירוש שלי, ברוך מרזל ה"כהניסט" אמר לחבר בפורום האנגלי שלנו שאני לא באמת מגורש, שאני שקרן, ושאני יכול לעלות ארצה מתי שארצה. אבל אל תדאגו - מיכאל בן ארי ומרזל רק מגנים "קיצוניים". למשל בן ארי גינה את לוחמי תג מחיר.

אך יש לבן ארי אהבת ישראל כלפי "יהודים" אחרים. בן ארי לחץ את הידיים של בוגדי מרץ ובירך אותם "שנה טובה". ובן ארי אומר "זכרונו לברכה" ליצחק רבין יש''ו. ובן ארי דרש שמשלמי המיסים היהודים בא''י יצילו את העיתון השמאלני קיצוני "מעריב" מפשיטת רגל.

אז אין סיבה לדאוג - בן ארי אוהב "יהודים" מהתשקורת, ממרץ, רבין וכו'. בן ארי רק שונא "קיצוניים" כמו חיים בן פסח ולוחמי תג מחיר. למשל בן ארי אמר לחבריו באתר השמאלני קיצוני "עכבר העיר" (אתר שקשור לעיתון "הארץ"), שהסרטונים של חיים בן פסח "מצחיקים בטירוף". אז בן ארי מברך ומשבח שמאלנים קיצוניים בו בזמן שהוא מזלזל בכהניסטים אמיתיים.

לגבי האיום הגרעיני מאיראן הנאצית, בן ארי יותר שמאלני משמעון פרס, אהוד ברק ואפילו ברק חוסיין אובמה. כן כן. בן ארי אמר שאי אפשר לעצור "חימוש גרעיני", אז צריך לקבל אותו. הוא גם אמר שאם תהיינה לאיראן הנאצית פצצות גרעיניות זו לא הבעיה של ישראל. בן ארי הציע לתת לאירופה ולערבים לדאוג על זה, זה לא מאיים עלינו הוא אמר. אפילו ברק חוסיין אובמה לא מדבר ככה - אפילו אובמה אומר שאיראן גרעינית זו איום קיומי לישראל.

בקשר לאיתמר בן גביר, אולי מנהל המסע שלו יהיה עוזי זלקה. אתם לא יודעים מי זה? עוזי זלקה היה המנהל של הפורום באתר של מרזל ובן גביר. זלקה שיבח את היטלר יש''ו ואמר שצריך עוד שואה. במשך כמה חודשים, גם בן גביר וגם מרזל ידעו שהמנהל שלהם מעלה סרטונים שמהללים את רצח שישה מיליון היהודים הי''ד בשואה. בן גביר ומרזל סירבו להעיף את זלקה. יש חברי הפורום הזה שהם עדים לשערוריה הזאת כולל שלמה, גור אריה וצלהר שמגיבים באשכול הזה כעת.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #17 ב- : נובמבר 11, 2012, 16:44:08 »
כן... הבעיה הכי גדולה של בן ארי היא שהוא מנסה למצוא חן ולהיות "יפה" בעיני הציבור והשמאל...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : נובמבר 11, 2012, 17:02:46 »
אני לא אוהב את המפלגות הימניות ולא סומך עליהן. אבל אני רוצה שהקול הימני יהיה מיוצג בכנסת. נניח שכל המתנחלים והימנים ה"קיצונים" ישבו בבית ויחרימו את הבחירות. אז נקבל כנסת שהמפלגה הכי ימנית בה היא המילכוד, ושאולי לגוש השמאל והערבים יהיה בה רוב. ואז גם יגידו לנו שרצון העם הוא למסור את כל השטחים לאויב.

ככה זה היה למשל בבחירות 1992, היו כל מיני רסיסי מפלגות ימין שביזבזו 2-3 ח"כ אפשריים ובגללם לגוש השמאל והערבים היה רוב של 61 ח"כ.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : נובמבר 11, 2012, 17:44:49 »
חיים, אני מסכים איתך ב100% שאיש אשר מנסה להתחבב על השמאל הוא לא הפתרון אליו אנו שואפים וזוהי לא דרכו של הרב כהנא זצ"ל.

מצד שני יהודה ושומרון נמצאים בסכנה, ולכן אם כל הסלידה שיש לי מדברים מסויימים שבן גביר ומרזל עשו במיוחד בפרשת עוזי הנאצי,
לדעתי יש ביננו אינטרס משותף. שלושת האנשים האלה אמנם הם לא השינוי, אבל הם לא ישבו בממשלה שמגרשת יהודים.
בן ארי אמנם לא מוכן לגנות את האליל החילוני יצחק רבין בפומבי (כמו שלדעתי הרב כהנא היה עושה לו היה בחיים) אבל מצד שני הוא הח"כ היחיד
שלפחות מוכן להצהיר על יהדותו כמו במקרה של הברית החדשה. אפילו ח"כים "חרדים" עם כל הפוזה לא מוכנים לקרוע ספרי מיסיון כי זה לא "ליברלי"
וחשוב להם להראות כאנשי שלום.

ההאלטרנטיבה היחידה היא לא להצביע בכלל, ומה נרוויח מזה? האם ביבי או בנט טובים מבן ארי?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : נובמבר 11, 2012, 18:28:20 »
בס''ד

כידוע לא הייתי יכול להצביע אפילו אם הייתי רוצה כי אני מגורש מארץ ישראל הרבה שנים. אגב לגבי הגירוש שלי, ברוך מרזל ה"כהניסט" אמר לחבר בפורום האנגלי שלנו שאני לא באמת מגורש, שאני שקרן, ושאני יכול לעלות ארצה מתי שארצה. אבל אל תדאגו - מיכאל בן ארי ומרזל רק מגנים "קיצוניים". למשל בן ארי גינה את לוחמי תג מחיר.

אך יש לבן ארי אהבת ישראל כלפי "יהודים" אחרים. בן ארי לחץ את הידיים של בוגדי מרץ ובירך אותם "שנה טובה". ובן ארי אומר "זכרונו לברכה" ליצחק רבין יש''ו. ובן ארי דרש שמשלמי המיסים היהודים בא''י יצילו את העיתון השמאלני קיצוני "מעריב" מפשיטת רגל.

אז אין סיבה לדאוג - בן ארי אוהב "יהודים" מהתשקורת, ממרץ, רבין וכו'. בן ארי רק שונא "קיצוניים" כמו חיים בן פסח ולוחמי תג מחיר. למשל בן ארי אמר לחבריו באתר השמאלני קיצוני "עכבר העיר" (אתר שקשור לעיתון "הארץ"), שהסרטונים של חיים בן פסח "מצחיקים בטירוף". אז בן ארי מברך ומשבח שמאלנים קיצוניים בו בזמן שהוא מזלזל בכהניסטים אמיתיים.

לגבי האיום הגרעיני מאיראן הנאצית, בן ארי יותר שמאלני משמעון פרס, אהוד ברק ואפילו ברק חוסיין אובמה. כן כן. בן ארי אמר שאי אפשר לעצור "חימוש גרעיני", אז צריך לקבל אותו. הוא גם אמר שאם תהיינה לאיראן הנאצית פצצות גרעיניות זו לא הבעיה של ישראל. בן ארי הציע לתת לאירופה ולערבים לדאוג על זה, זה לא מאיים עלינו הוא אמר. אפילו ברק חוסיין אובמה לא מדבר ככה - אפילו אובמה אומר שאיראן גרעינית זו איום קיומי לישראל.

בקשר לאיתמר בן גביר, אולי מנהל המסע שלו יהיה עוזי זלקה. אתם לא יודעים מי זה? עוזי זלקה היה המנהל של הפורום באתר של מרזל ובן גביר. זלקה שיבח את היטלר יש''ו ואמר שצריך עוד שואה. במשך כמה חודשים, גם בן גביר וגם מרזל ידעו שהמנהל שלהם מעלה סרטונים שמהללים את רצח שישה מיליון היהודים הי''ד בשואה. בן גביר ומרזל סירבו להעיף את זלקה. יש חברי הפורום הזה שהם עדים לשערוריה הזאת כולל שלמה, גור אריה וצלהר שמגיבים באשכול הזה כעת.

בדיוק בגלל הדעה של בן ארי בעניין אירן אין מצב שהוא יקבל תקול שלי.
חיים רציתי לשאול אותך רציני יש סיכוי שעוזי זלקה עוד קשור לאיתמר בן גביר או שאתה פשוט מזכיר לנו תעבר.
וכן למי שלא יודע עוזי זליכא (ידוע בכינוים ברבים המפורסם רוני הנאצי) הכין סירטונים נגד המון חברי פורום והבריח כמה אנשים מהפורום היה לי גם תזכות שהנאצי שונא האשכנזים הזה יכין סרטון גם נגדי.

אחחח 5 שנים חלפו....

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
« להגיב #21 ב- : נובמבר 13, 2012, 18:54:17 »
בן אירי+בן גביר+מרזל
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת