בס''ד
כידוע לא הייתי יכול להצביע אפילו אם הייתי רוצה כי אני מגורש מארץ ישראל הרבה שנים. אגב לגבי הגירוש שלי, ברוך מרזל ה"כהניסט" אמר לחבר בפורום האנגלי שלנו שאני לא באמת מגורש, שאני שקרן, ושאני יכול לעלות ארצה מתי שארצה. אבל אל תדאגו - מיכאל בן ארי ומרזל רק מגנים "קיצוניים". למשל בן ארי גינה את לוחמי תג מחיר.
אך יש לבן ארי אהבת ישראל כלפי "יהודים" אחרים. בן ארי לחץ את הידיים של בוגדי מרץ ובירך אותם "שנה טובה". ובן ארי אומר "זכרונו לברכה" ליצחק רבין יש''ו. ובן ארי דרש שמשלמי המיסים היהודים בא''י יצילו את העיתון השמאלני קיצוני "מעריב" מפשיטת רגל.
אז אין סיבה לדאוג - בן ארי אוהב "יהודים" מהתשקורת, ממרץ, רבין וכו'. בן ארי רק שונא "קיצוניים" כמו חיים בן פסח ולוחמי תג מחיר. למשל בן ארי אמר לחבריו באתר השמאלני קיצוני "עכבר העיר" (אתר שקשור לעיתון "הארץ"), שהסרטונים של חיים בן פסח "מצחיקים בטירוף". אז בן ארי מברך ומשבח שמאלנים קיצוניים בו בזמן שהוא מזלזל בכהניסטים אמיתיים.
לגבי האיום הגרעיני מאיראן הנאצית, בן ארי יותר שמאלני משמעון פרס, אהוד ברק ואפילו ברק חוסיין אובמה. כן כן. בן ארי אמר שאי אפשר לעצור "חימוש גרעיני", אז צריך לקבל אותו. הוא גם אמר שאם תהיינה לאיראן הנאצית פצצות גרעיניות זו לא הבעיה של ישראל. בן ארי הציע לתת לאירופה ולערבים לדאוג על זה, זה לא מאיים עלינו הוא אמר. אפילו ברק חוסיין אובמה לא מדבר ככה - אפילו אובמה אומר שאיראן גרעינית זו איום קיומי לישראל.
בקשר לאיתמר בן גביר, אולי מנהל המסע שלו יהיה עוזי זלקה. אתם לא יודעים מי זה? עוזי זלקה היה המנהל של הפורום באתר של מרזל ובן גביר. זלקה שיבח את היטלר יש''ו ואמר שצריך עוד שואה. במשך כמה חודשים, גם בן גביר וגם מרזל ידעו שהמנהל שלהם מעלה סרטונים שמהללים את רצח שישה מיליון היהודים הי''ד בשואה. בן גביר ומרזל סירבו להעיף את זלקה. יש חברי הפורום הזה שהם עדים לשערוריה הזאת כולל שלמה, גור אריה וצלהר שמגיבים באשכול הזה כעת.