עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

מבחן השטח - ישמעאל מול ישראל

<< < (2/4) > >>

MAORO:
מה שנקרא 23 מדינות ל2 עמים האא ?
בקיצור , כל המדינות הערביות מורכבות מאנשים שמדברים ערבית ? זה הקריטריון ? כי לא נראה לי שהבנתי עד הסוף אחי ..

Rafoe:

--- ציטוט של: MAORO על יוני 05, 2012, 23:46:30 ---מה שנקרא 23 מדינות ל2 עמים האא ?
בקיצור , כל המדינות הערביות מורכבות מאנשים שמדברים ערבית ? זה הקריטריון ? כי לא נראה לי שהבנתי עד הסוף אחי ..

--- סוף ציטוט ---
בכל המדינות הערביות מדברים ערבית.
אין הבדל אתני בין הערבי במצרים לבין הערבי בישראל או בכל מקום אחר.
הם פשוט פירקו את עצמם לעמים שונים מהסיבות שהזכרתי מקודם.

אני אתן לך דוגמא: אם תגיד לאדיוט שמאמין לשקר הערבי שיש להחזיר את הערבים לארצם, הוא מן הסתם יגיד לך שהם כבר בארצם (פלסטינים בפלסטין), אבל אם אתה יודע שאין דבר כזה פלסטיני, ואין דבר כזה סורי, או על עם אחר שהם המציאו, אלא יש רק ערבי (ולא משנה איפה הוא יושב), אזי שטענתנו צודקת - יש להם שטח גדול פי 3 מאירופה (ועליהם לסיים את הקולוניאליזם שלהם בארץ ישראל).

MAORO:
אבל מרוקאים / מאוריטנים / לובים / תוניזאים לא מדברים ערבית .. לא ? הם מדברית כל אחד לפי השפה שלו לא ?

Rafoe:

--- ציטוט של: MAORO על יוני 06, 2012, 00:11:39 ---אבל מרוקאים / מאוריטנים / לובים / תוניזאים לא מדברים ערבית .. לא ? הם מדברית כל אחד לפי השפה שלו לא ?

--- סוף ציטוט ---
אני לא סגור לגבי המרוקאית (נראה לי שזה גלגול מסויים של השפה הערבית), אבל הטוניסאים והלובים מדברים ערבית (בניב ומבטא שונה אך ערבית).

צריך לזכור - יש הבדלי מנהגים בין השבטים הערביים, אך עדיין מדובר באותו עם (בדיוק כמו שישנם הבדלי מנהגים בין אשכנזים וספרדים אך עדיין מדובר בעם אחד).

MAORO:
בכל מקרה , מקורם של כל היושבים במדינות הערביות בחצי האי ערב ? אם כן , מדובר בזיהוי ודאי .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה