אני מתנגד לכל חוק שכופה על תלמידי חכמים אמיתיים לבטל את תורתם הקבועה .
חוק שאומר שרק כמות קטנה של תלמידי חכמים לא חייבים להתגייס , והעובר על החוק אפילו קצבת הבטחה מביטוח לאומי לא יקבל . אני חושש שחוק כזה יעודד את התלמידי החכמים לעבור למדינה שבה מותר ללמוד בשקט תורה כראוי .
דבר שעלול לגרום באם צריך להקדוש ברוך הוא , לא רק רחמנא לצלן להציע גזרות יותר קשות כנגד בני ישראל , אלא גם רחמנא לצלן לקיים אותם קיים , כמו רחמנא לצלן יותר חולים ויתר מעשי פיגוע ויותר אלימות בתוך מדינת ישראל לבני ישראל .
בני ישראל משולים לספינה , מספיק אחד עושה בה חור , הרוב טובעים .
בצה"ל אי אפשר ללמוד תורה מתי שרוצים , וזה נקרא פגיעה בכבוד תלמידי חכמים האמיתיים .
וזה בדיוק כמו המשל עם הספינה .
למה בית המקדש נחרב ? בגלל היוונים ?
לא , בגלל היהודים המתיוונים שנכנעו ליצר הרע , וניסו כמה שיותר להתבטל מלימוד תורה , והובילו לחורבן בית המקדש היהודי כמובן .
לא לחינם ,הקדוש ברוך הוא , עשה שכדור הארץ יהיה עגול ויסתובב , אלא בעיקר כדי שתמיד יהיה לפחות אדם אחד ער שילמד תורה בעולם הזה , כאשר האחרים יושנים , כי בלי תורה , אין חיים ולא יכול להתקיים העולם הזה .
מה רבו מעשיך השם ,כולם בחוכמה עשית (: