לא יודע מה איתכם , אני מרגיש מבחינתי לפחות שעולם הערכים החילוני , בשנים האחרונות מתפורר לחלוטין עד כדי כלייה .
כל שביב של אידיאולוגיה שהיא לטובת עם ישראל מגיעה מחובשי כיפות כלשהן , והנוער , שבעבר היווה את עיקר הכוח הפועל בשטח , במגזר החילוני הוא מנוון עד כדי שיתוק , ילדים נטולי כל חזון וזיקה לכל דבר כלשהו , אלא הפכו למעיין בהמות שכל שמעניין אותם הוא הנאתם שלהם עצמם , בניגוד לכל שאר המגזרים במדינת ישראל (כן כן אפילו הערבים) שיש להם ערכים כלשהם .
זאת אומרת , אני לא מדבר על כך שכל הנוער החילוני הוא כזה ,ואפילו אם יסתכלו עליהם בתור בודדים , אני בטוח שכל אחד מהם מאמין במשהו ,ושאם הוא ישתתף בסקר כלשהו אז הוא יביע עמדה פוליטית כלשהי , אבל הנוער בכללות , הוא כמעין גוף משותק .
שנה שעברה הייתי בהרצאה בבית ספר שבו למדתי , וראיתי איך שכבה שלמה של תלמידים , שדרך אגב מהיכרות אישית שלי איתם , כולם ילדים שעברו את הזוועות שעברו על העיר ירושלים בתחילת שנות האלפיים בתור ילדים ככה שאתם יכולים לתאר לעצמכם מה דעתם הפוליטית , יושבים ומקשיבים להרצאה על הנכבה , איך שהיהודים הרעים הגיעו לבתים של הפלסטינאים המסכנים וירו בהם סתם ככה בלי סיבה , כמובן בלי לומר מילה אחת לטובת ישראל,כיאה לחינוך דמגוגי שמוענק כיום בבתי ספר במדינת ישראל .
חוץ ממני , ומעוד תלמיד אחד שאנחנו מאוד דומים מבחינת ערכים ,אף אחד לא קם ומחה . אף אחד לא התעניין , ולאף אחד לא היה אכפת שהשקר הזה מוצג מול העיינים שלהם במסגרת של בית ספר שאמור לחנך , ומי שהיה רואה את הסצנה הזאת , היה רואה שני תלמידים שצועקים על צוות מורים שלם ואחר כך יוצא בהפגנתיות מהכיתה עם עוד כמה תלמידים שהבינו שמדובר פה בשטיפת מוח שמאלנית והשתכנעו לבסוף לצאת , וכל שאר השכבה השלמה הזאת , שהיום הם חיילי צה"ל ברובם , וחלק אפילו בסיירות מהמובחרות ביותר , יושבים , ומשחקים באייפונים , כי פשוט לא מעניין אותם .
האם ניתן להשוות את אותם קבוצת נכים מנוונים לצעירים שנקראים "נוער הגבעות" ?
שמיים וארץ .
מה דעתכם ?